tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
α την καριολα...κωλο-τρικαλινη τι περιμενεις...καταρα της ασπας απο το φειμ στορυ
σωστος φιλε...πες ταΣΥΜΠΑΘΗς Ο ΒΑΡΔΟς,,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΔΩ,,, :S
σοβαρα?Ειναι ολωζοντανος στο υγεια παιδια...πριν λιγο εφυγα απο επισκεπτηριο κ ειδαμε το γιο του εκει κ μιλησαμε
Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός είχε από παλιά προβλήματα με την υγεία του... Τα αντιμετώπιζε, ωστόσ, μέχρι την τελευταία στιγμή με σπάνια αξιοπρέπεια. Ο Θεός να τον αναπαύσει!
αφου παραπανω λεει οτι ζει ρε τυπε...τρολια μυριζομαι....καρατζον δουλευεις τον κοσμο ρε?Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός είχε από παλιά προβλήματα με την υγεία του... Τα αντιμετώπιζε, ωστόσ, μέχρι την τελευταία στιγμή με σπάνια αξιοπρέπεια. Ο Θεός να τον αναπαύσει!
δεν ξερω ρε φιλε...εγω απο το makeleio.gr το ειδα...αφου παραπανω λεει οτι ζει ρε τυπε...τρολια μυριζομαι....καρατζον δουλευεις τον κοσμο ρε?
είναι καριόλες γενικά οι τρικαλινές τύπε μου;α την καριολα...κωλο-τρικαλινη τι περιμενεις...
rip.
κωλο-Βλαχες τυπε...μακρυα.είναι καριόλες γενικά οι τρικαλινές τύπε μου;
Ευχαριστώ για τη συμβουλή... Θα το έχω υπόψιν... Κλασικές ελλ(ε)ηνίδες με άλλα λόγια...κωλο-Βλαχες τυπε...μακρυα.
Καλή είδηση αυτή!"O γιος του, Γιάννης Βαρδής, διέψευσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή" λέει ο ζούγκλας.
νταραβεριζεσαι με τρικαλινη τυπε?Ευχαριστώ για τη συμβουλή... Θα το έχω υπόψιν... Κλασικές ελλ(ε)ηνίδες με άλλα λόγια...
καταρα της ασπας απο το φειμ στορυ