You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O ύμνος της πουτάνας - Βitch - Meredith Brooks
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλὴ σχετικῶς σύνθεσις, πλὴν ἐντὸς τοῦ πνεύματος τῆς γυναικείας ἐπιθετικότητος τὸ κυριαρχοῦν εἰς μέρος τῆς ἀμερικανικῆς κοινωνίας.
Εἰς αὐτὸν τὸ μουσικὸν εἶδος ἀσυγκρίτως καλύτερα εἰς μορφὴν καὶ περιεχόμενον ἄσματα ἔχουσι αἱ Gretchen Wilson, Trisha Yearwood, ἡ ὑπέροχος Faith Hill κ.α.
Δὲν νομίζω ὅτι τὸ ἄσμα προσιδιάζῃ εἰς πόρνην, καταλληλώτερον διὰ νὰ χαρακτηρίσῃ νευρικὴν γυνὴν (Ἑλλ(ε)ινίδαν!) εἶναι.
Προφανῶς εἰς τὸ Φ104 ἐκτὸς τῶν δαρμῶν προσφέρεται καὶ λεκτικὸς ἐξευτελισμός, καὶ ὑπάρχουσι κατ' ὄνομα ἄνδρες πληρώνοντες διὰ τοιοῦτον τι. Ἀς μὴν ἀπορῶμεν λοιπὸν διὰ τὴν καταστασιν τῆς σημερινῆς κοινωνίας.
Πάντως τὸ ἄσμα εἶναι ὀλίγον... λεμόνι.
Εἰς αὐτὸν τὸ μουσικὸν εἶδος ἀσυγκρίτως καλύτερα εἰς μορφὴν καὶ περιεχόμενον ἄσματα ἔχουσι αἱ Gretchen Wilson, Trisha Yearwood, ἡ ὑπέροχος Faith Hill κ.α.
Δὲν νομίζω ὅτι τὸ ἄσμα προσιδιάζῃ εἰς πόρνην, καταλληλώτερον διὰ νὰ χαρακτηρίσῃ νευρικὴν γυνὴν (Ἑλλ(ε)ινίδαν!) εἶναι.
Προφανῶς εἰς τὸ Φ104 ἐκτὸς τῶν δαρμῶν προσφέρεται καὶ λεκτικὸς ἐξευτελισμός, καὶ ὑπάρχουσι κατ' ὄνομα ἄνδρες πληρώνοντες διὰ τοιοῦτον τι. Ἀς μὴν ἀπορῶμεν λοιπὸν διὰ τὴν καταστασιν τῆς σημερινῆς κοινωνίας.
Πάντως τὸ ἄσμα εἶναι ὀλίγον... λεμόνι.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
παρανοείτε τους στίχους, ΥΠΕΡΤΙΜΑΤΕ την Ἑλλ(ε)ινίδαν!
Επισκέπτης
παρανοείτε τους στίχους, ΥΠΕΡΤΙΜΑΤΕ την Ἑλλ(ε)ινίδαν!
Καλά, εἰς ὀλίγας χώρας ἀπαντοῦσι θήλεα μὲ τόσον κακὸν χαρακτήραν ὅσον ἐδῶ. Τὸ γενικὸν πνεῦμα τοῦ ἄσματος ὅμως εἶναι πολὺ ῥευματικὸν (mainstream), πολὺ πολιτικῶς ὀρθόν.
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Εκ των υστέρων ανακάλυψε και αυτή τη μητρότητα, και την ευαισθησία και μετάνιωσε για το Bitch.
Κλασσική αμερικανίδα γυναίκα... παιδί χωρισμένων γονιών και χωρισμένη και η ίδια!
Απορώ γιατί οι Αμερικάνοι προβάλλουν τόσο πολύ το θεσμό της οικογένειας ως πρότυπο και απο την άλλη τον εξευτελίζουν. Και καλά αυτοι είναι υποκριτές... Εμείς οι ευρωπαίοι ως πιστά παπαγαλάκια αναμασάμε οτι μαλακία έγραψε κάθε αμερικανικό τσουλάκι που επειδή το γαμάνε απο νωρίς και το ρίχνουν με μια κιθάρα στο δρόμο να βρει δουλεια απο τα 18, έκανε την επανασταση του γράφοντας αυτο που πραγματικά είναι ... πουτανι!
Κλασσική αμερικανίδα γυναίκα... παιδί χωρισμένων γονιών και χωρισμένη και η ίδια!
Απορώ γιατί οι Αμερικάνοι προβάλλουν τόσο πολύ το θεσμό της οικογένειας ως πρότυπο και απο την άλλη τον εξευτελίζουν. Και καλά αυτοι είναι υποκριτές... Εμείς οι ευρωπαίοι ως πιστά παπαγαλάκια αναμασάμε οτι μαλακία έγραψε κάθε αμερικανικό τσουλάκι που επειδή το γαμάνε απο νωρίς και το ρίχνουν με μια κιθάρα στο δρόμο να βρει δουλεια απο τα 18, έκανε την επανασταση του γράφοντας αυτο που πραγματικά είναι ... πουτανι!
Επισκέπτης
Aκούγοντας τελευταία το τραγούδι αυτό της Μέρεντιθ Μπρουκς και προσέχοντας ιδιαίτερα τους στίχους του, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να είναι ο ύμνος μιας πουτάνας.
Πως λέμε "καμία σχέση όμως" στα γερμανικά??
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ποιό είναι το πρόβλημά σου ρε φίλε και ανοίγεις συνεχώς αδιάφορα θέματα? *P
το αλκοόλ
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
τα θέματα μου τυγχάνουν της εκτίμησης και αναγνώρισης από την πανίδα του σάιτ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.243
- Πόντοι
- 25.467
Θέλει και ρωτημα, Λατρεία μου;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ...
;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυποι αυτη δεν μοιαζει σε αυτην που παιζει την μονικα στα φιλαρακια?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Θέλει και ρωτημα, Λατρεία μου;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ...
;)
Έβαλα ένα γαμάτο τραγουδάκι του οποίου, ακούγοντας τους στίχους, με έβαλαν σε κάποιες σκέψεις και εξέφρασα αυτές τις σκέψεις.
Το σάιτ νομίζω σηκώνει και τέτοια θέματα.
Προτιμάς να αυνανίζεσαι απλώς (αν έχεις πούτσα) κοιτάζοντας την μία μετά την άλλη τις πορνοστάρ που βγάζουν άλλοι?
Η ζωή θέλει και ποικιλία, εν τέλει αυνανισθείτε με την Meredith Brooks στο κάτω κάτω που είναι κάβλα με το μαύρο φόρεμα και την κιθάρα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.243
- Πόντοι
- 25.467
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Κατ΄αρχάς, επιτρέψετε μου να αντιπαρέλθω τις περί λαγνείας και εκτονώσεων, προσωπικές σας εκτιμήσεις.
Άρα μάλλον στερείσθε ανδρικού γεννητικού μορίου, ζητώ συγγνώμη.
Ή δεν το χρησιμοποιείτε όπως οι full time dedicated άρρενες.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Κι εγώ έχω ακούσει κάποια στιγμή τα κάτωθι άσματα :
δεν συγκρίνονται τα δύο άσματα αισθητικώς και στιχουργικώς με το δικό μου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις