Νέα

Σκέφτομαι να κάνω μυστική αίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε μία τέτοια αίρεση που περιγράφω παρακάτω?

• Όχι είμαι ορθόδοξος και θα ήταν αμαρτία

Ψήφοι: 13 24,1%
  • Ναι ευχαρίστως αν τηρώ τις προϋποθέσεις συμμετοχής

Ψήφοι: 20 37,0%
  • Θα ήθελα αλλά δεν μπορώ γιατί ανήκω είδη σε μία τέτοια παρόμοια αίρεση

Ψήφοι: 21 38,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Και να σκεφτεί ότι όλα τα κανάλια είχαν και από έναν γιατρό που έλεγε προσοχή στο φαγητό και το ποτό στις γιορτές.... ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Να ονομαστή η αδελφότητα του Λιλά  :grouphug:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
-ΤΟΝ 567 να μην τον βαλεις στην αιρεση ,γιατι θα στην κανει "πουτανα"...θα σου πηγαινει η παρτουζα "κουκος αιδονι" και στο τελος της βραδιας θα φευγεις και θα τζουζει ο κωλος σου λες και γαμησανε εσενα(ακου 6000ε για βιζιτα)....ασε που μπορει να αγαπησει καμια και να μη σας αφηνει να την γαμησετε πανω στη "βραση"...Επισης σκεψου να σου κουβαληθει και κανας τραμουντανας στην αιρεση.....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ...αφου θα σας μπαζωσει σαν το ΧΥΤΑ  μαυροραχης και θα προτιμας να τον χωσεις σε καμια εξατμιση,θα κινδυνευσεις σοβαρα με αυτο-τυφλωση για να μη βλεπεις αυτα που γαμαει(πραγμα δυσκολο πανω στην παρτουζα αιρεσης)....ΑΣΕ που θα σας γαμησει τα ραμματα στο ποσο δικαιουται ο καθενας να γαμησει(θα σας κανει αναλογιστικες μελετες και τετοια κουλα)...Το ενδεχομενο βεβαια να σου κουβαληθει κανας λακης33 η κανας μπακαλης -ΔΕΝ ΣΤΟ ΘΕΤΩ ΚΑΝ-θα ειναι η πρωτη παρτουζα αιρεσης που καταληγει σε μακελειο εθνοκαθαρσης!
Γενικα καλη η ιδεα σου(ειδικα για ποστ σαββατοκυριακου),αλλα δω μεσα μην ψαχνεις μελη ,γιατι θα σας παιξουν μεχρι και τα "νεα στις 20.30" της Λουαντα!
ΥΣ ...αν παντως προχωρησεις, να βαλεις και τον τζειγκατσμπι στην παρτουζοαιρεση να σας απαγγελει ποιηση!  :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μεγαλε αυτή είναι πολύ κοινη αιρεση.
Σου προτείνω να κανεις μία με φτωχους. Παταγο θα κανει!!!!!
:) :)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Άντε να δούμε και το έντυπο της αίτησης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
-πως μου ρθε τωρα 20.31 εμενα αυτο για σημα ....

Συνημμένα

• σημα.jpg
    σημα.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 16

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αναρχικοι και μπολσεβικοι αυτή η γη δεν σας ανηκει!!!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σκέφτομαι να κάνω μία μυστική ομάδα από άτομα μορφωμένα και ευφυέστατα και καλή κοινωνική και οικονομική θέση και να μαζευόμαστε κάπου μυστικά φορώντας όλοι μάσκες  και να συμμετέχουμε σε όργια με πολλές πουτάνες υπερπολυτελείας. Η οργάνωση θα έχει στυλ τελετουργικό σε στυλ μασονίας και illuminati. (φυσικά στην οργάνωση δεν μπορεί να συμμετέχει ο’ παλέρμο’ γιατί δεν πληροί τα κριτήρια και θα φανερώνει με τις χαζές κριτικές του το τι κάνουμε εκεί και η αίρεση θα πάψει να είναι μυστική. Αλλά θα μπορεί να συμμετέχει για παράδειγμα ο yiannis567 o τύπος που έδωσε 6000 ευρώ σε μία πόρνη για 4 μέρες και παρόμοια άτομα θα είναι ψηλά στο ranking).
Την απόφαση αυτή την πήρα μετά από αρκετή σκέψη αφού διαπίστωσα ότι το επίπεδο αρκετών μελλών είναι πολύ ψηλά. Φυσικά ούτε εγώ πληρώ τα κριτήρια αλλά θα συμμετέχω στην αίρεση  και θα στελεχώσω την ομάδα γιατί η ιδέα για την αίρεση είναι δική μου. Θα είμαι κάτι σαν high ranking member κληρικός.
Θα είναι ακριβώς κάτι σαν το’ eyes wide shut’ όσοι το έχετε δει και εγώ θα είμαι ο red cloak.

Λοιπόν τι λέτε? Καλή δεν είναι η ιδέα?

Ρε τύπε ο Τσάκας είσαι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με εκκλησία την Βίλλα Αμαλία και εφημερίδα το indymedia φαντάζομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom