You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χυλόπιτες. Πόσες φάγατε, πόσες ρίξατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 227
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Προσοχη μόνο μην αρχισετε τα παραμυθια. Ειδικα για το δευτερο σκελος της ερωτησης
6η δημοτικου εριξα την πρωτη κ μετα εφαγα την πρωτη.κ τις δυο μαριες τις ελεγαν θυμαμαι
ευχομαι να σαπισει το βρωμομουνο τους απο καρκινωμα στη μητρα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σωπα ρε σφερδεκλε.. Επειδη δεν σου κατσε πρεπει να σαπισει, τσ τσ τσ, τι μνησικακος6η δημοτικου εριξα την πρωτη κ μετα εφαγα την πρωτη.κ τις δυο μαριες τις ελεγαν θυμαμαι
ευχομαι να σαπισει το βρωμομουνο τους απο καρκινωμα στη μητρα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εκτη δημοτικου εφαγα χυλοπιτα..εβαλα εναν αλλον να της τα ζητησει και μου γυρισε μ αρνητικη απαντηση το μαλακηστηρι
γυμνασιο τπτ..ουτε μου τα ζητησαν ουτε τα ζητησα
λυκειο μου την ειχε πεσει μια που καθοταν στο ιδιο θρανιο μ εμενα αλλα σ αλλη βαρδυα..μ εγραφε στο θρανιο σε γουσταρω και περιμενε με λιγο να ερθω μην φυγεις
μ ειχε δει ενω σχολαγαμε και πηγαιναν εκεινοι σαν απογευματινοι..δεν την περιμενα ποτε
στο λυκειο μ ειχε παρει τηλ η αδερφη ενος φιλου..τρελο μπαζο..ουτε καν θυμαμαι τι της ειπα
μετα το λυκειο μ αρεσε πολυ μια κοπελιτσα..δεν προχωρησε το θεμα ομως..δεν της τα ζητησα..απο την μερια τηε μεσω φιλων ειχα ακουσει καλα σχολια
μετα το λυκειο φροντιστηριο τωρα, ειχε ερθει η αδερφη φιλου να μας παρει μ το αμαξι..εκεινος εφυγε με το ποδηλατο ομως και μπηκα μαζι της στ αμαξι..εκεινη 30αρα τοτε εγω 18-19
μ ειπε οτι μ γουσταρει και οτι θελει να ΄΄ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ΄΄..δεν το συνεχισα λογω φιλου..
στο πανεπιστημιο μου ειχε πει στην ψυχρα αμερικανα να την γαμησω..για την ακριβεια μ ειπε ''ξερω οτι θελεις να με γαμησεις, σκισε με''..ωραια κοπελλα αλλα κυταριτιδα φουλ..κωλο, ποδια παντου
επισης πριν 4-5 χρονια τωρα μεσω παρεας και μεσω φιλης μου την επεσε μια χοντρη..ειπε στην κοινη φιλη οτι μ σκεφτετε συνεχεια και οτι της εχει κοπει ακομα κ η ορεξη
πριν 5 χρονια εφαγα χυλοπιτα απο μια μυγα..απορω πως της τα εριξα..εκεινη την περιοδο ειχα χωρισει και δεν αντεχα μονος
τα τελευταια 5 χρονια ειμαι σε σκεση και ειμαι πιστος
λυκειο μου την ειχε πεσει μια που καθοταν στο ιδιο θρανιο μ εμενα αλλα σ αλλη βαρδυα..μ εγραφε στο θρανιο σε γουσταρω και περιμενε με λιγο να ερθω μην φυγεις
μ ειχε δει ενω σχολαγαμε και πηγαιναν εκεινοι σαν απογευματινοι..δεν την περιμενα ποτε
στο λυκειο μ ειχε παρει τηλ η αδερφη ενος φιλου..τρελο μπαζο..ουτε καν θυμαμαι τι της ειπα
μετα το λυκειο μ αρεσε πολυ μια κοπελιτσα..δεν προχωρησε το θεμα ομως..δεν της τα ζητησα..απο την μερια τηε μεσω φιλων ειχα ακουσει καλα σχολια
μετα το λυκειο φροντιστηριο τωρα, ειχε ερθει η αδερφη φιλου να μας παρει μ το αμαξι..εκεινος εφυγε με το ποδηλατο ομως και μπηκα μαζι της στ αμαξι..εκεινη 30αρα τοτε εγω 18-19
μ ειπε οτι μ γουσταρει και οτι θελει να ΄΄ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ΄΄..δεν το συνεχισα λογω φιλου..
στο πανεπιστημιο μου ειχε πει στην ψυχρα αμερικανα να την γαμησω..για την ακριβεια μ ειπε ''ξερω οτι θελεις να με γαμησεις, σκισε με''..ωραια κοπελλα αλλα κυταριτιδα φουλ..κωλο, ποδια παντου
επισης πριν 4-5 χρονια τωρα μεσω παρεας και μεσω φιλης μου την επεσε μια χοντρη..ειπε στην κοινη φιλη οτι μ σκεφτετε συνεχεια και οτι της εχει κοπει ακομα κ η ορεξη
πριν 5 χρονια εφαγα χυλοπιτα απο μια μυγα..απορω πως της τα εριξα..εκεινη την περιοδο ειχα χωρισει και δεν αντεχα μονος
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σωπα ρε σφερδεκλε.. Επειδη δεν σου κατσε πρεπει να σαπισει, τσ τσ τσ, τι μνησικακος
1. κ στις 2 ευχομαι να σαπισουν κ σε αυτην που εδωσα δλδ γτ ηταν η πρωτη γνωριμια με την καριολοσυνη της ελληνιδας
2.δεν ειμαι ο σφερδεκλος
3.τραβα κανε γλυφομουνι στο κελλακυ αφου της ταξεις πρωτα ενα 100αρικο
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
παντρευεσαι;εκτη δημοτικου εφαγα χυλοπιτα..εβαλα εναν αλλον να της τα ζητησει και μου γυρισε μ αρνητικη απαντηση το μαλακηστηρι
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
αντε ωραιααπ οτι φενεται
σε κανα 2 χρονια
προικα εχει;
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
1. Kλαψε.1. κ στις 2 ευχομαι να σαπισουν κ σε αυτην που εδωσα δλδ γτ ηταν η πρωτη γνωριμια με την καριολοσυνη της ελληνιδας
2.δεν ειμαι ο σφερδεκλος
3.τραβα κανε γλυφομουνι στο κελλακυ αφου της ταξεις πρωτα ενα 100αρικο
2.Εισαι της κλικας νωντα
3. Εσυ ουτε στο τσαμπα να παρακαλας δεν σε αφηνουν να κανεις
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
απ οτι φενεται
σε κανα 2 χρονια
μην το κανεις αυτο το λαθος ειδικα αφου θες να φυγεις εξω
ακου με
θα με θυμηθεις καποια στιγμη
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αντε ωραια
προικα εχει;
μεζονετα διπατη
απο μικρο παιδι δικια της
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μην το κανεις αυτο το λαθος ειδικα αφου θες να φυγεις εξω
ακου με
θα με θυμηθεις καποια στιγμη
εχουμε πει οτι οπου παω ακολουθει
το θελει κ αυτη
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
εχουμε πει οτι οπου παω ακολουθει
το θελει κ αυτη
Τι θα πας να κανεις στο εξωτερικο ρε τυπε? Κατσε Ελλαδα, εδω εχουμε ηλιο που λαμπει.
Συμφωνει μαζι μου και ο treislalounk2xorevoun
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Τι θα πας να κανεις στο εξωτερικο ρε τυπε? Κατσε Ελλαδα, εδω εχουμε ηλιο που λαμπει.
δεν ειμαι ραπανακι για να τρεφομαι μ ηλιο
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι κ θα ξερενουν το σκατο τους στον λαμπερο ηλιο να γινει παξιμαδι κρι κρι
αμα δεν τους φανε με καλασνικοφ πριν για να τους παρουν 10 ευρω
Αν έγινε έτσι, θα έπρεπε να του κάτσεις του κοριτσιού......
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Αν έγινε έτσι, θα έπρεπε να του κάτσεις του κοριτσιού......
στο προσωπο ηταν ωραια κοπελλα
αλλα γεματη
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Γενικά δεν την πέφτω. Ποτέ. Με περνάνε για σνομπ οι περισσότεροι, αλλά απλά ντρέπομαι γι'αυτό δείχνω έτσι.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.
Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω.
Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms.
Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.
Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω.
Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms.
Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 13