You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Princess Live Strip Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τον Αύγουστο που έιχα πάει είχε κάποια καλά μωρά, ειδικά 2 κα(υ)λές μαύρες. Εκεί μέσα έχω κάνει παλιότερα (2002) τρελά σκηνικά με τη Λάουρα πάσης Αλβανίας αλλά μετά το μαγαζί "έκατσε". Τηλέφωνο δεν μπόρεσα να τσιμπήσω από εκεί.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Στο Princess οντως εχει κατι πολυ καλα κομματια.Τον Αυγουστο ειχα παει κι εγω εκει και ειχα παρει μια Αννα ξανθια,μερτιο αναστημα,καλο προσωπο η οποια οταν κανει χορο τα ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ επεφταν συννεφο.Εγω με αυτη πηγα για χορο αλλα μονο χορο δεν εκανα / μονο ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ καναμε τιποτα αλλο .Επισης της πιανεις και το μου@@κι ανετα χωρις να σου λεει τιποτα.Δηλαδη εν ολιγοις σαν να την εχεις γκομενα ......Της πηρα και το τηλ. αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Επειτα εχω παρει χορο με μια Πολονεζα καλο μουνακι που της εβαζα δαχτυλο στο λοκο ανετα και νομιμα.Ωραιος χορος και αυτη αλλα οχι σαν την Αννα.
Αλλες δεν εχω παρει απο εκει.Την τελευταια φορα που ειχα παει ειχε σκασει ενας πελατης που εκανε show απανω στην πιστα.Αυτος μαλλον ειναι γνωστος εκει και κανει ταρζανιες χωρις να του λενε τιποτα.Μπιγλαριο δηλαδη.Εν ολιγοις για μενα το μαγαζι ειναι καλο εως πολυ καλο.Το συνιστω για υγρες νυχτες ......
Επειτα εχω παρει χορο με μια Πολονεζα καλο μουνακι που της εβαζα δαχτυλο στο λοκο ανετα και νομιμα.Ωραιος χορος και αυτη αλλα οχι σαν την Αννα.
Αλλες δεν εχω παρει απο εκει.Την τελευταια φορα που ειχα παει ειχε σκασει ενας πελατης που εκανε show απανω στην πιστα.Αυτος μαλλον ειναι γνωστος εκει και κανει ταρζανιες χωρις να του λενε τιποτα.Μπιγλαριο δηλαδη.Εν ολιγοις για μενα το μαγαζι ειναι καλο εως πολυ καλο.Το συνιστω για υγρες νυχτες ......
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Ναί είχε πολλά γλυψίματα και δάχτυλα και σχεδόν φραπέ, βέβαια αρκετά χύμα μαγαζάκι όχι αντιπαθητικό όμως. Πάει καιρός, πρέπει να πάμε για ξεσκόνισμα και να τις προχωρήσουμε και λίγο!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Φιλε Ropaloforos το Princess ειναι συνυασμος μαγαζιου χυμα και καλου μουνιου.Φραπες δεν ξερω αν παιζει ( δεν ειμαι fan του φραπε ) αλλα μαλλον θα το κουνανε το shaker εκει καλα και δυνατα ...... Σαν overall θα εβαζα 6,8-7/10 :-*.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ναί είχε πολλά γλυψίματα και δάχτυλα και σχεδόν φραπέ, βέβαια αρκετά χύμα μαγαζάκι όχι αντιπαθητικό όμως. Πάει καιρός, πρέπει να πάμε για ξεσκόνισμα και να τις προχωρήσουμε και λίγο!
δηλ.παλι θελετε την βοηθεια μου!ουτε ασυλο ανιατων να ημουνα!!!!!!!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Αχά, ψήνεσαι για επιδρομούλα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αχά, ψήνεσαι για επιδρομούλα...
αφου πρωτα με εψησες εσυ,ψηθηκα και εγω!!!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Σε κάθε κατηγορία έχει option π.χ
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
που πεφτει αυτο το μαγαζι?
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Συγνώμη Cptn , αλλα το princes HTAN full nude μαγαζι , τελευταία φορά που πηγα , το βρακακι το κραταγανε ..
Εχω βεβαια να το τιμησω κανενα χρονο . Ισως κατι να άλλαξε
Α και μιας και φυροφερνης στην Αραπια , αμα περάσης απο DXB - CUCLON ριξε ενα και για μας
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
thanks
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Συγνώμη Cptn , αλλα το princes HTAN full nude μαγαζι , τελευταία φορά που πηγα , το βρακακι το κραταγανε ..
Εχω βεβαια να το τιμησω κανενα χρονο . Ισως κατι να άλλαξε
Α και μιας και φυροφερνης στην Αραπια , αμα περάσης απο DXB - CUCLON ριξε ενα και για μας
Πήγα στο Princess τον Αύγουστο που έκανα διακοπές Ελλάδα, και ήταν full nude στο show και στον πριβέ χορό. Όσο για Cyclone, το έχω επισκεφτεί πριν λίγο καιρό αλλά δεν ψώνισα από εκεί, είχα άλλα στέκια στο Ντουμπάι. Πάντως είναι Ναός.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Βγαίνω ισως εκτός topic , αλλα για μένα το Cyclon , ( μονιμος τροφιμος απο το 94 εως το 2000 ) ηταν και αξακολουθει να παραμενει ΤΟ μέτρο συγκρισης Μουνάρες ανα τετ μετρο ... δυνατοτητες επιλογης κλπ κλπ
καλα να περνας παντως εκει κατω
Βγαίνω ισως εκτός topic , αλλα για μένα το Cyclon , ( μονιμος τροφιμος απο το 94 εως το 2000 ) ηταν και αξακολουθει να παραμενει ΤΟ μέτρο συγκρισης Μουνάρες ανα τετ μετρο ... δυνατοτητες επιλογης κλπ κλπ
Sorry σε όλους για το οφ τόπικ, αλλά οι μάγκες μου φέραν θύμισες... Λοιπόν. Cyclone. Το απόλυτο super market. Κανονική κρεαταγορά με πολύ καλά κομμάτια. Επίσης καταπληκτικό το πώς πέφταν οι τιμές κατά τη δειάρκεια της νύχτας με αποκορύφωμα το νταραβέρι απέξω στο κλείσιμο... Αξέχαστες βραδυές. Στο ίδιο στυλ και η ντίσκο στο Sheraton Deira...
Πάντως εγώ στο Dubai προτιμούσα τα πιό low-profile μέρη όπως Ku-Bu όπου είχε καλύτερο (αλλά ακριβότερο) πράγμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K