Νέα

"Απ'έξω" φαγητό,τι προτιμάτε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• McDonald's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • KFC

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Goody's

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Everest

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γρηγόρης

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Πίτα του Παππού

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Burger King

• Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Pizza Hut

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Κρεατοταβέρνα

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Ψαροταβέρνα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Πίτα Παν

Ψήφοι: 1 1,0%
  • "Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Friday's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • Domino's Pizza

• Μαγειρία (με σπιτικό φαγητό)

Ψήφοι: 20 19,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Επισκέπτης
Ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα κάπου χωμένο (το θυμάμαι από παλιότερα) αλλά δεν είχε τόσες επιλογές....ποια είναι τα αγαπημένα σας εστιατόρια;;;

Ας κάνω λοιπόν μια αξιολόγηση :grin:

McDonald's: Το δημοφιλέστερο εστιατόριο στον κόσμο....δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας το φαγητό αλλά όπως και να χει.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10

KFC: Καλό,αλλά επειδή προτιμώ βοδινό από κοτόπουλο... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Goody's: Γαμάνε...αλλά όχι σαν τα Μακ,και επειδή είναι αντιγραφή... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Everest: Τα καλύτερεα απλά!!!! Σαφώς ανώτερη ποιότητα από τα παραπάνω ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10

Γρηγόρης: Θέλει να μοιάσει στα έβερεστ....αλλά δεν....όπως και να'χει δεν είναι και άσχημος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πίτα του Παππού: Μια άλλη άποψη από το κλασικό Σουβλάκι με πίτα....πρωτότυπη ιδέα σε όποιον την ξεκίνησε....αλλά επειδή τα κάνει τεράστια,χάνει 2 μονάδες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πιτοπωλεία: Τίποτα το ιδιαίτερο....κλασικά πράγματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Pizza Hut: Επειδή δεν έχει πίτσα με γύρο,της κόβω 3 μοναδούλες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Κρεατοταβέρνα: Δε τη γουστάρω καθόλου...εντελώς βλάχικη ατμόσφαιρα,αλλά επειδή είναι ελαφρώς ανώτερης ποιότητας από το "βρώμικο",παίρνει μια μοναδίτσα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1/10

Ψαροταβέρνα: Μαγαζί για ματσομένους....ελάχιστες φορές έχω φάει....και επειδή δεν είμαι πολύ φίλος του ψαριού,αλλά σαφώς είναι ανώτερης ποιότητας από της κρεατοταβέρνες.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10

Πίτα Παν: Κλασικό Πιτόγυρο/Πιτοσούβλακο μεν,κυριλέ δε... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Βρώμικο: Για τον πούτσο εντελώς...ούτε να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά που είναι μέσα ένας 60φεύγα ετών γερομπισμπίκης (που θα έλεγε και ο φάε έναν μαλάκα) με μαυρισμένο νύχι,σάπια δόντια και να τυλίγει πίτες.....μπλιαξ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0/10

Friday's: Δεν τα συναντάω συχναά και έχω φάει ελάχιστες φορές εκεί...αλλά απ'όσες φορές έχω φάει,είναι καλής ποιότητας το φαγητό... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Domino's Pizza: Αντιγραφή πίτσας χατ,και δεν έχει πίτσα μεγύρο...... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Μαγειρία: Μπορώ να φτιάξω και φαγητό σπίτι μου,γιατί να σας πληρώσω; Τουλάχιστον είστε καθαροί  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
McDonald's = αναγουλα!μεχρι κ η κοκα κολα τους ειναι αθλια.
οι βαθμολοιες σου και τα σχολια σου για ολα ειναι αλλου ντ'αλλου!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα κάπου χωμένο (το θυμάμαι από παλιότερα) αλλά δεν είχε τόσες επιλογές....ποια είναι τα αγαπημένα σας εστιατόρια;;;

Ας κάνω λοιπόν μια αξιολόγηση :grin:

McDonald's: Το δημοφιλέστερο εστιατόριο στον κόσμο....δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας το φαγητό αλλά όπως και να χει.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10

KFC: Καλό,αλλά επειδή προτιμώ βοδινό από κοτόπουλο... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Goody's: Γαμάνε...αλλά όχι σαν τα Μακ,και επειδή είναι αντιγραφή... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Everest: Τα καλύτερεα απλά!!!! Σαφώς ανώτερη ποιότητα από τα παραπάνω ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10

Γρηγόρης: Θέλει να μοιάσει στα έβερεστ....αλλά δεν....όπως και να'χει δεν είναι και άσχημος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πίτα του Παππού: Μια άλλη άποψη από το κλασικό Σουβλάκι με πίτα....πρωτότυπη ιδέα σε όποιον την ξεκίνησε....αλλά επειδή τα κάνει τεράστια,χάνει 2 μονάδες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Πιτοπωλεία: Τίποτα το ιδιαίτερο....κλασικά πράγματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Pizza Hut: Επειδή δεν έχει πίτσα με γύρο,της κόβω 3 μοναδούλες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Κρεατοταβέρνα: Δε τη γουστάρω καθόλου...εντελώς βλάχικη ατμόσφαιρα,αλλά επειδή είναι ελαφρώς ανώτερης ποιότητας από το "βρώμικο",παίρνει μια μοναδίτσα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1/10

Ψαροταβέρνα: Μαγαζί για ματσομένους....ελάχιστες φορές έχω φάει....και επειδή δεν είμαι πολύ φίλος του ψαριού,αλλά σαφώς είναι ανώτερης ποιότητας από της κρεατοταβέρνες.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10

Πίτα Παν: Κλασικό Πιτόγυρο/Πιτοσούβλακο μεν,κυριλέ δε... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Βρώμικο: Για τον πούτσο εντελώς...ούτε να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά που είναι μέσα ένας 60φεύγα ετών γερομπισμπίκης (που θα έλεγε και ο φάε έναν μαλάκα) με μαυρισμένο νύχι,σάπια δόντια και να τυλίγει πίτες.....μπλιαξ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0/10

Friday's: Δεν τα συναντάω συχναά και έχω φάει ελάχιστες φορές εκεί...αλλά απ'όσες φορές έχω φάει,είναι καλής ποιότητας το φαγητό... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Domino's Pizza: Αντιγραφή πίτσας χατ,και δεν έχει πίτσα μεγύρο...... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Μαγειρία: Μπορώ να φτιάξω και φαγητό σπίτι μου,γιατί να σας πληρώσω; Τουλάχιστον είστε καθαροί  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

η πιτα του παππου να κλεισει ειναι αηδια , αθλια !!!!!!!
απλο κλασσικο σουβλακι και τπτ αλλο ...  ;)

Επισκέπτης
θελουν να γινουν γκουντις αλλα δε θα γινουν ποτε...

Τι λες βρε λουκ;;; Τα μακ υπήρχαν πολύυυυυυ πριν από τα γκούντις.

Τα γκούντις φτιάχτηκαν το 1975,και τα μακ το 1940...ποιο είναι αντιγραφή άμα το πάρεις από τη χρονολογία; ;)

οι βαθμολοιες σου και τα σχολια σου για ολα ειναι αλλου ντ'αλλου!

Μη μου πεις ότι το βρώμικο είναι ανώτερης ποιότητας από τα μακ....γιατί θα φαρμακωθώ :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
McDonald's ειπα ηδη την αποψη μου
KFCκλαιν...εχω φαει και καλυτερο κοτοπουλο.
Goody'sκορυφη αλλα μετα απο 2 ωρες παλι πεινας.
Everestπολυ καλα!!!αν εξαιρεσεις αυτους που δουλευουν με υφος:δουλευω στο χαγιατ!
Γρηγόρηςκαλυτερα να κλεινε...εχει καλυτερα μπουγατσατζιδικα.
Πίτα του Παππούτι ειναι αυτο?
Burger Kingτι ειναι αυτο?

Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")?
Pizza Hutαθλια και πανακριβη.
Κρεατοταβέρνααμα κανει ωραιο φαει δε με χαλαει καθολου!!!παω συχνα!
Ψαροταβέρνααμα κανει ωραιο φαει δε με χαλαει καθολου!!!παω συχνα!

Πίτα Πανδεν εχω φαει.
"Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)αμα ειναι καθαρη και νοστιμο τρωω εννοειται.
Friday'sμονο γ το σουφλε σοκολα αξιζει!!!κολαση!!αλλα ακριβο και υπερκτιμημενο.
Domino's Pizzaδεν εχω φαει.
Μαγειρία (με σπιτικό φαγητόαμακανει ωραιο φαει δε με χαλαει καθολου!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εντιτ:πιτσα με γυρος =εμετος.

εντιτ2:παιδια!!!!δεν ειπα οτι γιναν πρωτα τα γκουντις!!!ειπα απλα οτι τα μακ θα θελαν πολυ την επιτυχια των γκουντις αλλα δε θα γινει ποτε!!!

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
847
Πόντοι
96
Goodys,Everest και λοιπα ψητοπωλεια,τυροπιταδικα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

εντιτ2:παιδια!!!!δεν ειπα οτι γιναν πρωτα τα γκουντις!!!ειπα απλα οτι τα μακ θα θελαν πολυ την επιτυχια των γκουντις αλλα δε θα γινει ποτε!!!
εδω εισαι λαθος γερμανια και σλοβακια που εφαγα μακ,αλλα και ταυλανδη,καμια σχεση με μας,πολυ πιο νοστιμα και καλυτερα.εδω τα φτιαχνουν μαπα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εδω εισαι λαθος γερμανια και σλοβακια που εφαγα μακ,αλλα και ταυλανδη,καμια σχεση με μας,πολυ πιο νοστιμα και καλυτερα.εδω τα φτιαχνουν μαπα.
οτι εχω φαει σχολιαζω...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

McDonald's: αθλιο

KFC: αθλιο και μεταλλαγμενα

Goody's: καλο

Everest: κανονικο

Γρηγόρης: μετριο

Πίτα του Παππού: πολυ μετριο

Burger King: καλο, αλλα δεν εχει ελλαδα

Πιτοπωλεία: κορυφη απλα

Pizza Hut: κανονικο

Κρεατοταβέρνα: εξαρταται το μαγαζι

Ψαροταβέρνα: εξαρταται το μαγαζι

Πίτα Παν: ακριβο

Βρώμικο: εξαρταται το βρωμικο

Friday's: συμπαθητικο

Domino's Pizza: καλο

Μαγειρία: whatever....

Προσθετο το Simply Burgers που ειναι απο τα καλυτερα στην Αθηνα

Επισκέπτης

Βρε συ λουκ.... :headbang:

Τα μακ υπάρχουν σε όλη τον κόσμο,ενώ τα γκούντις μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο (νομίζω)....είναι δυνατόν τα γκούντις να είναι πιο επιτυχημένα από τα μακ; :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το πιο απλό πράγμα είναι να φτιάξεις πίτσα και εμείς πάμε και αγοράζουμε από έξω με τα κατεψυγμένα.

ένα ζυμάρι και ότι έχεις πετάς πάνω.... αλλά όχι και γύρο, που στο διάολο το πέτυχες αυτό, ποιος μαλάκας το σερβίρει;
επίσης το ίδιο ισχύει και για τις κρέπες, μπορεί να σηκωθώ το πρωί και να φτιάξω 10-15 κρέπες σε μια ώρα και να τις φάω με την κοπελιά μου με μέλι, γάλα, μερέντα κ.τ.λ. γιατί να δώσω 3-4 ευρώ;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Βρε συ λουκ.... :headbang:

Τα μακ υπάρχουν σε όλη τον κόσμο,ενώ τα γκούντις μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο (νομίζω)....είναι δυνατόν τα γκούντις να είναι πιο επιτυχημένα από τα μακ; :headbang:
στην ελλάδα ναι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το πιο απλό πράγμα είναι να φτιάξεις πίτσα και εμείς πάμε και αγοράζουμε από έξω με τα κατεψυγμένα.

ένα ζυμάρι και ότι έχεις πετάς πάνω.... αλλά όχι και γύρο, που στο διάολο το πέτυχες αυτό, ποιος μαλάκας το σερβίρει;
επίσης το ίδιο ισχύει και για τις κρέπες, μπορεί να σηκωθώ το πρωί και να φτιάξω 10-15 κρέπες σε μια ώρα και να τις φάω με την κοπελιά μου με μέλι, γάλα, μερέντα κ.τ.λ. γιατί να δώσω 3-4 ευρώ;
δεν εχεις αδικο...αλλα ειναι φαστ φουντ...
αν εγω δεν εχω φαι και βαριεμαι καργα...θα παρω απεξω.δε θα φτιαξω...

γυρος πανω στην πιτσα πρεπει να εισαι ανωμαλος γ να σαρεσει.

:rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γ αυτο τα μακ ειναι πρωτα στον υπολοιπο κοσμο.γτ εξω δεν εχουν γκουντις...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

1. γιατι στις 3 τη νυχτα μετα απο μισο μπουκαλι ουισκι δεν παω σπιτι να μαγειρευω κρεπα....

2. γιατι για να φτιαξω μια αλμυρη κρεπα οπως μ αρεσει θα μου κοστισει παραπανω , και θα κανω και την κουζινα πουτανα....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μην ακούω τώρα ότι και τα γκούντις είναι καλά.
πιάτα κονσέρβες έχει και μερικά τίγκα στην σόδα... άντε μην ξεράσω τα ακόρεστα βραδυάτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom