stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 216
Συναγωνιστές καλημέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι για την τραβεστί Σύλβια από Αιγάλεω; Είναι για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες/πληροφορίες.
Ειναι γνωστη και μελος του σαιτ,τωρα εχει πολυ καιρο να μιλησουμεΣυναγωνιστές καλημέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι για την τραβεστί Σύλβια από Αιγάλεω; Είναι για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες/πληροφορίες.
Καλο τσουλακη ειναι και αυτη .....
Περισσοτερο απο εσεναΚαλο τσουλακη ειναι και αυτη .....
΄Μα τις λεω μηπως δεν στηνεσε κσλα βρε παιδι μου???? Μηπως δεν φαινετε καλα η τρυπα σου??? Τι συμβαινη???
Τους την ανοιγω διαπλατα λεει εγω αλλα δεν ξερω τελευταια στιγμη δειλιαζουν ...
Σταματη να αναμένουμε λεπτομέρειες και εντυπώσεις? ;)Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα την τιμήσω σίγουρα. Και στο βίντεο είναι καταπληκτική.
Φυσικά, την πήρα τηλέφωνο και δεν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη. Την άλλη εβδομάδα όμως... θα παραθέσω αναλυτικές λεπτομέρειες και εντυπώσεις!Σταματη να αναμένουμε λεπτομέρειες και εντυπώσεις? ;)
Φυσικά, την πήρα τηλέφωνο και δεν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη. Την άλλη εβδομάδα όμως... θα παραθέσω αναλυτικές λεπτομέρειες και εντυπώσεις!
Εσυ ... που σε βλεπω και θαρραλεο δεν πας να της κανης μια επισκεψη ??? Πιστεψε με θα χτυπας παλαμακια οταν γυρνας στο σπιτη σου.... τωρα που ακριβως θα τα χτυπας θα καταλαβης μονσιουρ ...΄
Εσύ που τον έχεις 25άρη ,γιατί δεν πάς να της δείξεις βρε παιδί μου εσύ που είσαι φίλη της και σαν παλιότερη και εμπειρότερη στον στερέωμα της κωλότρυπας?
Danah θάθελες να στον φορέσει η Σίλβια, και αν στον έχει σου άρεσε?