Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποιες είναι οι αλβανιες νο.2 και 3; Ελλάδα Ιταλία;

Κόσοβο,Σκόπια και περίξ.
Οπου καταφέρνει και εισχωρεί σκιπτάρης,για τον Ελληναρά είναι αστεία υπόθεση να διεισδύσει.
Γενικά μας προτιμούν στη Δύση,είμαστε της μόδας,προτιμούν τη βαλκανιοποίηση από την ισλαμοποίηση,παίζουμε ρόλο αναχώματος σαν προσαρμόσιμοι.
Παντού και πάντα θα προτιμηθεί ο Ελληνας έναντι σκιπταριού,μουσλιμιού κτλ.
Τα σκιπτάρια,λοιποί,Τουρκαλάδες και μούσλιμοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί μας και δε μας πειράζουνε.Είναι ουσιαστικά ανοιχτό πεδίο,μας θέλουν από όλες τις πλευρές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα είναι ότι ο Γερμανός δεν θα νοικιάσει διαμέρισμα σε Ελληνα!Αν πας να νοικιάσεις διαμέρισμα ο Γερμανός θα σου κάνει ανάκριση και θα σου ζητήσει τα πάντα από χαρτιά και αν κάτι δεν του αρέσει δεν θα στο νοικιάσει.Γ'αυτό και οι περισσότεροι Ελληνες μένουν σε κάτι υπόγεια ή διαμερίσματα σε μέρη που κανείς δεν πάει

Γιατί πήγες ποτέ να νοικιάσεις διαμέρισμα Γερμανία?Εγώ έχω ευκολότατα νοικιάσει όλα τα διαμερίσματα,το μόνο που κοιτάνε είναι πόσα κονομάς το μήνα,τι θέση έχεις και η εθνικότητα.
Δε σου ζητάνε χαρτιά που λες,αυτά είναι μαλακίες.
Μόνο σε κάτι επίσημα γραφεία ενοικίασης Makler που πληρώνεις και Provision εκτός από Kaution,παίζει να σου ζητήσουν χαρτιά,συνήθως ζητάνε αντίγραφο συμβολαίου διορισμού και ένα μισθολόγιο.
Δηλαδή αν ο άλλος σου ζητάει 2-3 ενοίκια Kalt μπροστά ήτοι 1500-2000 ευρώ συν εγγύηση π.χ. 1500 ευρώ για τα έξοδα του μεσιτικού γραφείου,μπορεί να ζητήσει χαρτιά αλλά αυτά είναι για διαμερίσματα πρώτης,κεντρικά,καινούργια,με όλα τα κομφόρ κτλ που έχεις πολύ ανταγωνισμό από Γερμανούς.
Το εύκολο σύστημα είναι να πας μέσω ebay.kleinanzeigen που πολλοί Γερμανοί που φεύγουν από το διαμέρισμα θέλουν να βρουν κάποιον νέο να μπει για να μην πληρώσουν τους 3 υποχρεωτικούς τελευταίους μήνες ή να πας μέσω γνωστών.Δηλαδή τρως δυο φορές σουβλάκια στο πιο γνωστό ελληνικό ρεστωράν της πόλης και τον ρωτάς αν έχει κάποιο διαμέρισμα υπόψιν του.Συνήθως σου βρίσκεις κάτι σε dt από Γερμανούς ή Ελληνες πελάτες που τον έχουν βολιδοσκοπήσει επαυτού και να μη βρει σου δίνει ένα από τα δικά του.
Για τους Γερμανούς που φεύγουν,το νοικάρη και τον Ελληνα εστιάτορα είσαι σα θείο δώρο.Εργένης,no dogs,no woman,μεροκαματιάρης με καλά γκαφρά,τι παραπάνω να θέλει ο άλλος?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Στους 6 πρώτους μήνες που είναι το Probezeit είναι εξαιρετικά εύκολο να σε απολύσουν.Μετά όντως είναι πολύ δύσκολο.Συνήθως αν δε σε γουστάρουν πλέον,απλά δε σου ανανεώνουν το συμβόλαιο.
Με τα άτομα σαν εμένα πάντα χάνουν γιατί αν μας διώξουν δημιουργούν τεράστια κενά και έχουν σπαταλήσει σημαντικούς πόρους στην εκπαίδευσή μας που χρησιμοποιούμε στις νέες δουλειές.
Ουσιαστικά αν είσαι λίγο πάνω από το μέσο όρο και μαγκάκος είσαι πρακτικά ανίκητος.Γιατί τα μετράνε όλα και σκυλιάζουνε,καταλαβαίνουν κάπως τι κάνεις αλλά είναι πάντα αργά μέχρι να σε αντιληφθούν.
Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τυποποιήσουν τους άρχοντες,χτυπάμε σε niche και σπέρνουμε πανικό και σύγχυση.
Γενικά με τους Γερμανοειδείς είναι βασικό να κρατάς το 40% κρυφό να μην ανοίγεις ποτέ τα χαρτιά σου για να μην μπορούν ακριβώς να σε τυποποιήσουν.Εχουν πολλές πηγές πληροφοριών αφού όλοι ρουφιανεύουν για να κερδίσουν οφέλη και είσαι πρακτικά μόνος.
Για αυτό και αποφεύγω προσκλήσεις για εξωγηπεδικές δραστηριότητες ή με Ελληνες κτλ αφού ξέρω οτι απλά θα προσπαθήσουν να με ψαρέψουνε όταν είμαι χαλαρός για να κερδίσουνε πόντους.
ναι ισχυει πανω κατω το οτι ολοι ρουφιανευουν για να εχιυν κερδος.

Σε εμενα προχτες μιλαγαμε για σεμιναρια με ενα μουνι ισπανο που επειδη δεν εχει δουλεια σε μανατζεριλικι (ναι εχουμε καμια 50 μανατζερ απο αρχη Ιαν μεχρι σημερα να μην τους θελουν στα project)γιατι ειναι για τον πουτσο...............

Εχουμε ενα μανατζερ που εχει να πατησει σε προτζεκ ενα χρονο και τον βαλανε κανει εσωτερικες δουλειες(δεν μπορουν να τον διοωξουν ) .Τεσπα μιλαγα και μου λεει ο πουτανας γιος οτι τα trainings ειναι ακριβα και πρασινα αλογα παρα μονο στην οικογενεια τους και σε αυτους που δεν θα φυγουν σιγουρα. Δηαλδη ειναι για τον πουτσο.

Προσοχη
ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ PROJECT ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

παραδειγμα ειναι μια τεχνολγια framework like  που εχω αριχσει και ασχολουμαι. ρωταω εδω εκει κανεις δεν λεει τιποτα.
τεσπα τους λεω οτι θα ασχοληθω με αυτο και αρχισανε να μου λενε καλα πας δωσε πραμα.....Σε καποια φαση ψαρωνω μια γκοεμνα και μου λεει οτι εχουν ηδη φτιαξει κατι με αυτο που θελω να κανω εγω και μου δειχνει το gitlab με ολοι την ιστορια.
Μενω μαλακς και κανενα μουνοπανω δεν μιλα δεν λεει τιποτα.Απλα περιμενουνε να μιλησεις εσυ για να σιγουρευτουνε οτι αυτο που εχουν φτιαξει ειναι σωστο και μετα να βγουνε απο επανω.

Δεν επενδυουν και πολλα οποτε δεν τους τα λες ολα. Τους γραφεις στα αρχιδια σου.
συναδελφοι δεν υπαρχουν εισαι μονος δεν εχει να κανει με ελληνες τουρκους αλβανους ολοι τα ιδια σκατα επειδη δεν μπορουν να βγαλουν κερδος ρουφιανευουν μηπως και βγαλουν κατι...

Με στειλανε σε project με openshift γιατι το θεωρουνε νεα τεχνολογια και θελανε support. Για τον πουτσο openshift δουλευαμε εδω ελλαδα  απο το version 2.3 και αυτοι το μαθανε στο 3.4. Τεσπα.  
Σε project δεν βαζουνε οπιον και οπιον δηλαδη εμενα σε κατι που ηθελα με οικονομικα που ειναι σημαντικο δεν θελανε να με χωσουμε μην μαθω και τους το παιζω ξυπνιος.

Αυτο που βλεπω συνεχεια ειναι οτι ολοι οι developer γενικος  ξερουν απλα frameworks.Δηλαδη τους παρατηρω καμια φορα δεν εχουν τα βασικα που χρειαζεται καποιος στην πληροφορικη.

ειχα κανει ενα interview και ο ενας εκ των 2 μου λεει σε μια φαση αυτο ου εγραψες στον πινακα δεν το εχω ξαναδει τι ειναι ?
και μενω μαλακας σε καποια φαση.Εκει πηρα χαμπαρι τι και πως.

Γενικος ολοι εκει απλα εχουν μαθει ενα framework φαντασια δεν εχει κανενας. Αυτο μην το ξεχνατε.

Οι Ελληναράδες έχουν τεράστιες δυνατότητες.Απλά οι Γερμανοειδείς τους τρελαίνουν στη φάπα άμα τη αφίξει για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα να νομίσουν οτι είναι κάποιοι ως υπεργαμείς.
Κάθε μέρα σε τρελαίνουν στα υποτιμητικά σχόλια και τις παρατηρήσεις.Ομως ο Ελληναράς πουτσαράς ίπταται υπεράνω τους γράφει όλους στα αρχίδια του.Δεν τον αγγίζουν οι ειρωνίες του Γερμανού,τα τσαμπουκαλίκια του Τούρκου οι μαγκιές του Αραβα.Γιατί τους γράφει όλους στα παπάρια του τους περιφρονεί ως φύσει ανώτερος.Οπότε του κλάνουν μια μάντρα αρχίδια.Μιλάμε για γιγαντιαία υπεροχή,οι ξένοι ξύνουν την γκλάβα τους και αναρωτιούνται πώς γκενέν αυτό.
Είναι γιατί δεν είχαν ποτέ Καλιγούλα στη Δύση οπότε υπάρχουν άπειρα περιθώρια ξεφτιλίσματος.

το οτι εχουμε τεραστιες δυνατοτητες ειναι αληθεια το θεμα ειναι να βρουμε τα καταλληλα ατομα να μπορεσουμε να τις εκμεταλευτουμε αναλογα,αλλιως μεσα στην πλεμπα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Το πρόβλημα είναι ότι ο Γερμανός δεν θα νοικιάσει διαμέρισμα σε Ελληνα!Αν πας να νοικιάσεις διαμέρισμα ο Γερμανός θα σου κάνει ανάκριση και θα σου ζητήσει τα πάντα από χαρτιά και αν κάτι δεν του αρέσει δεν θα στο νοικιάσει.Γ'αυτό και οι περισσότεροι Ελληνες μένουν σε κάτι υπόγεια ή διαμερίσματα σε μέρη που κανείς δεν πάει.Αυτό που λες ότι μένουν 3-4 μαζί το είδα όταν πήγα  :2funny:.
  Για το Γερμανό ο Ελληνας είναι σαν τους Τούρκους και τους άραβες.
  Αν πρόσεξες όσοι έβαλαν φώτο από τα (διαμερίσματα) που λένε ότι νοικιάζουν  :2funny:ή έβαλαν ψεύτικες φώτο σα το Βαλκάνιο ψευταρά ή φώτο από κάποια γωνία να μη φένεται τίποτα σα το Βλάκμαν.Ο Βλάκμαν μπορεί να μένει σε τέτοιο που λες γιατί η φώτο απ'αυτό που μας έβαλε είναι από γραφείο.2 εκδοχές παίζουν ή του έδωσαν ένα χώρο στη δουλειά γιά να μένει ή νοίκιασε πρώημ γραφείο.Οταν σε αμφισβητούν αν λες αληθεια βάζεις δεκάδες φωτογραφίες και τους βουλώνεις όταν όμως βάζεις μία φώτο από κάποια γωνία,και φένεται καθαρά ότι ο χώρος είναι γραφείο τι να αποδείξεις?ή πόσο μάλλον όταν βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες και λες ότι αυτό είναι το διαμέρισμα σου  :2funny:.
  Σχετικά με το επίπεδο των Ελλήνων στη Γερμανία έβαλε ο Βαλκάνιος ψευταράς το λινκ με το σύλλογο των Ελλήνων επιστημώνων στη Γερμανία,και με την πρόεδρο που θύμιζε την Μπόνα το Αλβανικό αγριοκάτσικο :2funny:μιά θείτσα που δουλεύει στην Κολοκυνθούς έπεσε πάρα πολύ γέλιο  :2funny:αν είναι έτσι οι επιστήμονες φαντάζεστε πως θα είναι οι άλλοι  :2funny:

σαν τον τουρκο δεν ειμαστε. Ο Γερμανος σου νοικιαζει το σπιτι του πανευκολα  θελει να ξερει τι βγαζεις τι μισθο περνεις και εαν εισαι σταθερος. Το θεμα ειναι δεν υπαρχουν σπιτι να νοικιασεις ειναι πιασμενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί πήγες ποτέ να νοικιάσεις διαμέρισμα Γερμανία?Εγώ έχω ευκολότατα νοικιάσει όλα τα διαμερίσματα το μόνο που κοιτάνε είναι πόσα κονομάς το μήνα,τι θέση έχεις και η εθνικότητα.
Δε σου ζητάνε χαρτιά που λες,αυτά είναι μαλακίες.
Μόνο σε κάτι επίσημα γραφεία ενοικίασης Makler που πληρώνεις και Provision εκτός από Kaution,παίζει να σου ζητήσουν χαρτιά.
Δηλαδή αν ο άλλος σου ζητάει 3 ενοίκια μπροστά ήτοι 1500 ευρώ συν εγγύηση π.χ. 1500 ευρώ για τα έξοδα του μεσιτικού γραφείου,μπορεί να ζητήσει χαρτιά αλλά αυτά είναι για διαμερίσματα πρώτης,κεντρικά,καινούργια,με όλα τα κομφόρ κτλ που έχεις πολύ ανταγωνισμό από Γερμανούς.
Ναι γ'αυτό μένεις στο γραφείο  :2funny:το άλλο το παιδί δηλαδή γράφει  :jerking: :2funny:και ο Τάσος το ίδιο!
 Ειστε ψεύτες! :2funny:γάυτό και δεν σε πιστεύει κανένας!για δε μας βάζετε 20-30 φώτο του διαμερίσματος από όλες της γωνίες?το μόνο που είδα είναι ή μία φώτο που μας έβαλες εσύ που δεν φένεται σχεδόν τίποτα ή φώτο μούφα του Βαλκάνιου ψευταρά :2funny:.
   Φυσικά και τον νοιάζει το Γερμανό σε ποιόν θα νοικιάσει το διαμερισμά του περιουσία του είναι.Κ'εγώ ότι νοικιάζω από πριν λέω ΌΧΙ Καυκάσιους κλπ.Αν είχες νοικιάσει τόσα διαμερίσματα όπως μας λες θα μας είχες φλομώσει στις φωτογραφίες εκατοντάδες φώτο θα μας είχες βάλει με κάθε γωνία του σπιτιού!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι γ'αυτό μένεις στο γραφείο  :2funny:το άλλο το παιδί δηλαδή γράφει  :jerking: :2funny:και ο Τάσος το ίδιο!
 Ειστε ψεύτες! :2funny:γάυτό και δεν σε πιστεύει κανένας!για δε μας βάζετε 20-30 φώτο του διαμερίσματος από όλες της γωνίες?το μόνο που είδα είναι ή μία φώτο που μας έβαλες εσύ

Μένω στο γραφείο?Οντως αυτά τα σπίτια που έχω στο κέντρο για γραφεία προορίζονταν.
Παίζει και να πιάνανε περισσότερο σα γραφεία από ό,τι σα σπίτια.

3xhJ8n.jpg

Οντως παλιά,πριν από 20 χρόνια γραφεία ήτανε.Γιατί είστε τόσο επίμονοι?
Δηλαδή αν γαμάω μια Πολωνέζα σε ένα διαμέρισμα που μετά από δύο χρόνια έγινε γραφείο και δίνει 800 ευρώ ενοίκιο,τι ζόρι τραβά ο άλλος για το τι είναι το διαμέρισμα?Η αν μετατρέψω ένα διαμέρισμα που διαμορφώθηκε για γραφείο σε τόπο κατοικίας και το νοικιάζω,ποιο το πρόβλημα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μένω στο γραφείο?Οντως αυτά τα σπίτια που έχω στο κέντρο για γραφεία προορίζονταν.
Παίζει και να πιάνανε περισσότερο σα γραφεία από ό,τι σα σπίτια.

3xhJ8n.jpg

Οντως παλιά,πριν από 20 χρόνια γραφεία ήτανε.Γιατί είστε τόσο επίμονοι?
Δηλαδή αν γαμάω μια Πολωνέζα σε ένα διαμέρισμα που μετά από δύο χρόνια έγινε γραφείο και δίνει 800 ευρώ ενοίκιο,τι ζόρι τραβά ο άλλος για το τι είναι το διαμέρισμα?Η αν μετατρέψω ένα διαμέρισμα που διαμορφώθηκε για γραφείο σε τόπο κατοικίας και το νοικιάζω,ποιο το πρόβλημα?
Αυτό είναι το σπίτι των γονιών σου στο χωριό σου στην Ελλάδα τι σχέση έχει με το μέρος όπου μένεις στη Γερμανία? :2funny:Εγώ βάζω τα δικά μου σπίτια.Να βαλω κ'εγω της βίλες των γονιών μου φωτογραφία? :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
υγ Αν βρεθεις Chicago, Alinea.

Αααααα, μεγάλο απωθημένο, τεράστιο.

Μαζί με Νόμα και Πιερ Γκανιέρ για κάποιον δικό μου λόγο.

Μάλιστα πολύ πρόσφατα διάβασα και το βιβλίο του Αχάτζ και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ενα ωραιο βιντεακι για Μοσχα  :headbaning1:

Τα σχολια απο κατω ειναι πολυ κολακευτικα τα περισσοτερα, δικαιωνοντας τον Δημητρακη για οσα λεει  :headbaning1:

Καλά, τέτοιο καιρό στην Μόσχα έχει το 30 μέρες το χρόνο.

Για πήγαινε τώρα να δεις το χιόνι που το έχουν σε σωρούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το σπίτι των γονιών σου στο χωριό σου στην Ελλάδα τι σχέση έχει με το μέρος όπου μένεις στη Γερμανία? :2funny:Εγώ βάζω τα δικά μου σπίτια.Να βαλω κ'εγω της βίλες των γονιών μου φωτογραφία? :2funny:

Γερμανία μπορεί να είναι και καλύτερα.
Γενικώς το πρόβλημα των γόνων είναι οτι δεν καταλαβαίνετε τη θέση σας.
Σας γαμήσαμε.Ολους μαζί με ψωλάδες κτλ και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.Και θα σας γαμάμε ξανά και ξανά οι ανώτεροι πουτσαραίοι.
Γιατί δεν έχει σχέση με το τι θέλει ο μέσος όρος,ο γενικός πληθυσμός κτλ αλλά με τα δικά μας γούστα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι ισχυει πανω κατω το οτι ολοι ρουφιανευουν για να εχιυν κερδος.

Σε εμενα προχτες μιλαγαμε για σεμιναρια με ενα μουνι ισπανο που επειδη δεν εχει δουλεια σε μανατζεριλικι (ναι εχουμε καμια 50 μανατζερ απο αρχη Ιαν μεχρι σημερα να μην τους θελουν στα project)γιατι ειναι για τον πουτσο...............

Εχουμε ενα μανατζερ που εχει να πατησει σε προτζεκ ενα χρονο και τον βαλανε κανει εσωτερικες δουλειες(δεν μπορουν να τον διοωξουν ) .Τεσπα μιλαγα και μου λεει ο πουτανας γιος οτι τα trainings ειναι ακριβα και πρασινα αλογα παρα μονο στην οικογενεια τους και σε αυτους που δεν θα φυγουν σιγουρα. Δηαλδη ειναι για τον πουτσο.

Προσοχη
ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ PROJECT ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

παραδειγμα ειναι μια τεχνολγια framework like  που εχω αριχσει και ασχολουμαι. ρωταω εδω εκει κανεις δεν λεει τιποτα.
τεσπα τους λεω οτι θα ασχοληθω με αυτο και αρχισανε να μου λενε καλα πας δωσε πραμα.....Σε καποια φαση ψαρωνω μια γκοεμνα και μου λεει οτι εχουν ηδη φτιαξει κατι με αυτο που θελω να κανω εγω και μου δειχνει το gitlab με ολοι την ιστορια.
Μενω μαλακς και κανενα μουνοπανω δεν μιλα δεν λεει τιποτα.Απλα περιμενουνε να μιλησεις εσυ για να σιγουρευτουνε οτι αυτο που εχουν φτιαξει ειναι σωστο και μετα να βγουνε απο επανω.

Δεν επενδυουν και πολλα οποτε δεν τους τα λες ολα. Τους γραφεις στα αρχιδια σου.
συναδελφοι δεν υπαρχουν εισαι μονος δεν εχει να κανει με ελληνες τουρκους αλβανους ολοι τα ιδια σκατα επειδη δεν μπορουν να βγαλουν κερδος ρουφιανευουν μηπως και βγαλουν κατι...

Με στειλανε σε project με openshift γιατι το θεωρουνε νεα τεχνολογια και θελανε support. Για τον πουτσο openshift δουλευαμε εδω ελλαδα  απο το version 2.3 και αυτοι το μαθανε στο 3.4. Τεσπα.  
Σε project δεν βαζουνε οπιον και οπιον δηλαδη εμενα σε κατι που ηθελα με οικονομικα που ειναι σημαντικο δεν θελανε να με χωσουμε μην μαθω και τους το παιζω ξυπνιος.

Αυτο που βλεπω συνεχεια ειναι οτι ολοι οι developer γενικος  ξερουν απλα frameworks.Δηλαδη τους παρατηρω καμια φορα δεν εχουν τα βασικα που χρειαζεται καποιος στην πληροφορικη.

ειχα κανει ενα interview και ο ενας εκ των 2 μου λεει σε μια φαση αυτο ου εγραψες στον πινακα δεν το εχω ξαναδει τι ειναι ?
και μενω μαλακας σε καποια φαση.Εκει πηρα χαμπαρι τι και πως.

Γενικος ολοι εκει απλα εχουν μαθει ενα framework φαντασια δεν εχει κανενας. Αυτο μην το ξεχνατε.

το οτι εχουμε τεραστιες δυνατοτητες ειναι αληθεια το θεμα ειναι να βρουμε τα καταλληλα ατομα να μπορεσουμε να τις εκμεταλευτουμε αναλογα,αλλιως μεσα στην πλεμπα

Ναι,γιατί ξέρουν απλά καλύτερα τις διαδικασίες και τα πρακτικά.Ο Ελληναράς ξεχωρίζει τη γνώση,το σκοπό από τις διαδικασίες και τα πρακτικά,ο Δυτικός τα ενώνει για οικονομικούς λόγους και ο τριτοκοσμικός τα μπερδεύει.
Σαν ανώτερος Ελληναράς πουτσαράς ο σκοπός είναι να μάθεις το ταχύτερο δυνατό τις διαδικασίες και τα πρακτικά για να τους γαμήσεις το κέρατο.Τις διαδικασίες μπορείς να τις βρεις και γραμμένες δεν παίρνει πάνω από δυο χρόνια να τις μάθεις και βλάκας να είσαι αφού όλοι σε διορθώνουν.Στα πρακτικά για να χωθείς θέλει κάπως μανούβρα άλλους να τους καλοπιάσεις,άλλους να τους ψαρώσεις κτλ.Και εκεί αν χωθείς επιβάλεις κυριαρχία αρκεί να κόβει λίγο το μάτι σου ή να πιάνει το χέρι σου.Αρκεί να καταφέρεις να σε αφήσουνε να χωθείς γιατί ξέρουν καλά τις συνέπειες του μαγκέματος και δε θέλουν εκεί τα λάθος άτομα να τα πράττουν.
Βασικά πρέπει να λειτουργείς adaptive,να έχεις σηκώσει όλες τις πέτρες και να ξέρεις πώς λειτουργούν οι αρχίδες, οπότε πριν προλάβουν να κουνηθούν να τους τριπλάρεις και πριν προλάβουν να αντιδράσουν να τους φορμάρεις.Να είσαι ο πιο γρήγορος και σβέλτος δηλαδή να μη μπορούν να σε σταματήσουν.
Εχει γενικά πολλά συστήματα και τρικλοποδιές που σε πιάνουν,προσπαθώ να αποδώσω το δυτικό σύστημα από τη σκοπιά του Βαλκάνιου πώς δηλαδή τους βλέπουμε εμείς υπό το πρίσμα της ανώτερης κουλτούρας του Ελληνα.
Βασικά πρέπει να ξέρεις πώς σε βλέπουν αυτοί και να το μεταφράσεις σε ελληνική γλώσσα για να αντιδράσεις σωστά.
Αμα καταλάβεις πώς σε βλέπουν αυτοί και με τι κανόνες σε κρίνουν είναι εύκολο να κάνεις σωστές κινήσεις.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.562
Πόντοι
216
Το υπαλληλικι ειναι για τον πουτσο.
Καλυτερα να κανει καποιος δικη του δουλεια.
Καλυτερα χωραφια, να κλαδευεις και να φροντιζεις τα δεντρακια σου κατω απ τον ηλιο, παρα μεσα σε τριτοκοσμικα γραφεια χωρις φως, πρασινο και ησυχια, μεσα στην πουστια και στις ρουφιανιες.

Αυτο το συστημα που βαζει τον ανθρωπο απο 6 χρονων να βασανιζεται μεσα σε ομαδες που κυριαρχει η πουστια (σχολειο, στρατος, Πανεπιστημιο, δουλεια, κλπ) ειναι οτι χειροτερο μπορει να πρσφερει κανεις σε εναν νεο ανθρωπο

Χιλιες φορες καλυτερα ελευθερος στα βουνα κτηνοτροφος, στους καμπους με τα χωραφια η στις θαλασσες ως ψαρας, παρα μεσα στην αστικη πουστια που βασανιζει και συνθλιβει τον συγχρονο ανθρωπο απο τα 6 του εως τα 67 του, μακρια απο τις θεμελιωδεις ομορφιες της φυσης, οπως ο ηλιος, το αερακι, τα δεντρα, τα λουλουδια, το κυμα, ο καταγαλανος ουρανος, τα ζωα, τα πουλια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.708
Πόντοι
5.006
Το υπαλληλικι ειναι για τον πουτσο.
Καλυτερα να κανει καποιος δικη του δουλεια.
Καλυτερα χωραφια, να κλαδευεις και να φροντιζεις τα δεντρακια σου κατω απ τον ηλιο, παρα μεσα σε τριτοκοσμικα γραφεια χωρις φως, πρασινο και ησυχια, μεσα στην πουστια και στις ρουφιανιες.

Αυτο το συστημα που βαζει τον ανθρωπο απο 6 χρονων να βασανιζεται μεσα σε ομαδες που κυριαρχει η πουστια (σχολειο, στρατος, Πανεπιστημιο, δουλεια, κλπ) ειναι οτι χειροτερο μπορει να πρσφερει κανεις σε εναν νεο ανθρωπο

Χιλιες φορες καλυτερα ελευθερος στα βουνα κτηνοτροφος, στους καμπους με τα χωραφια η στις θαλασσες ως ψαρας, παρα μεσα στην αστικη πουστια που βασανιζει και συνθλιβει τον συγχρονο ανθρωπο απο τα 6 του εως τα 67 του, μακρια απο τις θεμελιωδεις ομορφιες της φυσης, οπως ο ηλιος, το αερακι, τα δεντρα, τα λουλουδια, το κυμα, ο καταγαλανος ουρανος, τα ζωα, τα πουλια

Νταξει καλα αυτα τα δακρυβρεχτα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι και το γραφειο και η υπαιθρος εχουν τα συν και τα πλην τους...
Τραβα να μαζευεις τα σκατα απο τα ζωα στις 6 το πρωι ή να κλαδευεις με 0 βαθμους και βροχη ή να ψαρευεις με μποροφ, και μετα μιλατε για αερακι, φυση και λουλουδακια...

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.562
Πόντοι
216
Νταξει καλα αυτα τα δακρυβρεχτα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι και το γραφειο και η υπαιθρος εχουν τα συν και τα πλην τους...
Τραβα να μαζευεις τα σκατα απο τα ζωα στις 6 το πρωι ή να κλαδευεις με 0 βαθμους και βροχη ή να ψαρευεις με μποροφ, και μετα μιλατε για αερακι, φυση και λουλουδακια...

Αν ειχες κανει κατι απο αυτα τα 3 δεν θα εκανες αυτο το σχολιο, χωρις παρεξηγηση

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Συμφωνώ με Kristofer, δεν συγκρίνω καν ΑΥΤΟ με ένα γραφείο..

Συνημμένα

• CA4E98D3-A456-4B47-B462-641BE3686BD1.jpeg
    CA4E98D3-A456-4B47-B462-641BE3686BD1.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 149

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα ωραιο βιντεακι για Μοσχα  :headbaning1:

Τα σχολια απο κατω ειναι πολυ κολακευτικα τα περισσοτερα, δικαιωνοντας τον Δημητρακη για οσα λεει  :headbaning1:

Η Αγία Πετρούπολη σαν πόλη είναι 1.000.000 φορές πιό όμορφη από τη Μόσχα αλλά ο καιρός στη Μόσχα είναι πολύ καλύτερος.Στη Μόσχα έχει 2-3 μήνες κανονικό καλοκαίρι με θερμοκρασίες 20-27 βαθμούς.Και προς τα τέλη ιουνίου έχουν σεζόν που ανοίγουν οι λιμνες γιά κολύμπι.Ενώ εμάς που είναι πιό βόρεια σεζόν δεν έχει.
  Τα θετικά της Μόσχας είναι ότι έχει περισσότερα μέρη,πολύ μεγαλύτερη πόλη 12.000.000 ενώ εμάς είναι 5.000.000 από την άλλη γιά κάποιον Πορνομετανάστη έχει από τη μία αρνητικό ότι το ενοίκιο είναι πολύ υψηλότερο από την Αγία Πετρούπολη αλλά από την άλλη οι γκόμενες είναι πιό ευκολες γιά κάποιον που νοικιάζει διαμέρισμα.Ενώ εδώ αν δεν έχει δικό σου δυσκολεύει λιγάκι το  :knockinb:.

Η με αυτο:

https://[URL unfurl="true"]www.agronews.gr/files/Mpatzios-3.jpg[/img[/URL]]

[/quote]Αυτό το έχω συχαθεί!κάθε καλοκαίρι μικρός με το θείο μου το βοσκό ανέβαινα στα βουνά  :2funny:.Πάντος η  :zfuck: είναι ωραία εμπειρία αλλά προτιμάω της γυναίκες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γερμανία μπορεί να είναι και καλύτερα.
Γενικώς το πρόβλημα των γόνων είναι οτι δεν καταλαβαίνετε τη θέση σας.
Σας γαμήσαμε.Ολους μαζί με ψωλάδες κτλ και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.Και θα σας γαμάμε ξανά και ξανά οι ανώτεροι πουτσαραίοι.
Γιατί δεν έχει σχέση με το τι θέλει ο μέσος όρος,ο γενικός πληθυσμός κτλ αλλά με τα δικά μας γούστα.
Μμου φένεται η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι  :2funny:και γράφεις  :jerking: :2funny:.
    Αν εκεί που μένεις ήταν νορμάλ διαμέρισμα θα μας είχες φλομώσει στις φωτογραφίες  :2funny:δεκάδες φώτο θα μας είχες βάλει! :2funny:αλλά γράφεις  :jerking: :2funny:κάτσε στη φτωχομπινεδιά σου να  :jerking:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.562
Πόντοι
216
[quote author=dimitrakis29 notid=32761 κάθε καλοκαίρι μικρός με το θείο μου το βοσκό ανέβαινα στα βουνά  :2funny:.Πάντος η  :zfuck: είναι ωραία εμπειρία αλλά προτιμάω της γυναίκες.
[/quote]

Εγω παλι ειμαι της αλλης αποψης
Κανενα αμφιβολο μουνι στον πλανητη δε θα με επειθε να ανταλλαξω μαζι της, ενα 20λεπτο γαμησι (το πολυ) σε συγκριση με ενα 24 ωρο μεσα στην υπεροχη ελληνικη φυση, με τον υπεροχο ηλιο, και τον υπεροχο καιρο, παρεα με καποια απ τα πιο υπεροχα ζωα του πλανητη οπως τα προβατα, τα σκυλια, τα αλογα

Ισως να εμπαινα στον πειρασμο, αν μετα το 20 λεπτο γαμησι, ακολουθουσαν απο τη μερια της 15 ωρες εκθειασμου, υποσχεσεων, ονειροπολησης, κλπ

Αλλα επειδη συνηθως ακολουθει γκρινια, ζητιανια για την επομενη "παροχη", κ.ο.κ. η πλαστιγγα γερνει καταλυτικα υπερ της απλης ζωης στην υπεροχη, αναντικαταστατη ελληνικη φυση

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B120.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Η Αγία Πετρούπολη σαν πόλη είναι 1.000.000 φορές πιό όμορφη από τη Μόσχα αλλά ο καιρός στη Μόσχα είναι πολύ καλύτερος.Στη Μόσχα έχει 2-3 μήνες κανονικό καλοκαίρι με θερμοκρασίες 20-27 βαθμούς.Και προς τα τέλη ιουνίου έχουν σεζόν που ανοίγουν οι λιμνες γιά κολύμπι.Ενώ εμάς που είναι πιό βόρεια σεζόν δεν έχει.

Καλά, ούτε καν 20 βαθμούς δεν έχει κατά μέσο όρο.

Και ρίχνει κάτι βρόχες τουλάχιστον τις μισές μέρες.

http://[URL unfurl="true"]www.expatarrivals.com/sites/default/files/images/Moscow-Weather.png[/img[/URL]]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-zo7_15g131A/Tr45e6CNXcI/AAAAAAAAAuQ/Kr_CGyhNak0/s1600/Moscow%252C+Russia+climate+Average+temperature+rainfall+precipitationsunshine+weather+snow+data+travel+guide+advice+tourism+table+form.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom