You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ετσι ειναι οι λαοι που επιβιωνουν στους αιωνεςΟσο για τη ζωη, απ'οτι μου χουν πει ειναι δυσκολο να κανεις παρεα με ντοπιους
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.851
- Πόντοι
- 216
Αμα γινοντουσαν ολοι ετσι ευκολα μανατζερ! Καλα κρασια. Εαν δεν σε σπρωξουν δεν γινεσαι μανατζερ ο κοσμος να γυρισει. Πρεπει να εχεις κονε. Και σκεψου για ποιο λογο να σε κανουν μανατζερ ???Στο χρωσταγανε????εαν δεν εισαι οικογενεια φιλος η πιπα που θα του κανεις η θα την γλυψεις και παει λεγοντας.
Μην φανταστεις οτι οι Ινδοι ειναι γαμικουλες. Για τον πουτσο καβαλα ειναι. Αρπα κολα και τοσο αρπα κολα που το ελληνικο αρπα κολα το κανουνε να ειναι φοβερη ποιοτητα.
Απλα ειναι 1,4 δις και ολοι η σαβουρα καπου πρεπει να αποροφηθει. Οσο για google και ολα τα αλλα καλα που λες. Μην νομιζεις
ειχα κανει αιτησει στο Amazon και εκει εχει τοσους πολλους ινδους και ινδες που εχει γινει για τα μπαζα......
περίεργο αυτό διότι οι Ινδοί έχουν καλό όνομα και φήμη σε μαθηματικά - computer science - optimization - logistics και έχουν και καλό τεχνικό πανεπιστήμιο. Μάλλον έχεις μπλέξει με πλέμπα...
Επισκέπτης
αμερικανικο ντυσιμο τελειωςΕνα ωραιο βιντεακι για Μοσχα
Τα σχολια απο κατω ειναι πολυ κολακευτικα τα περισσοτερα, δικαιωνοντας τον Δημητρακη για οσα λεει
Επισκέπτης
Εμενα με νοιαζουν 2 πραγματα για να μεταναστευσω:
1. Που θα γαμαω περισσοτερες τουριστριες
2. Που σουλατσαρουν καβλωμενα ξεκωλα
ναι εχεις δικιο. Εχουν καλο ονομα στην Αμερικη σε αμερικανικα παν. οχι στα Ινδικα. Εχουν τεραστιες διαφορες με Αμερικα και ακομα μεγαλυτερες με Ευρωπη.περίεργο αυτό διότι οι Ινδοί έχουν καλό όνομα και φήμη σε μαθηματικά - computer science - optimization - logistics και έχουν και καλό τεχνικό πανεπιστήμιο. Μάλλον έχεις μπλέξει με πλέμπα...
Καλα παν. εχουμε και στην Ελλαδα (Ναι μην ακουσω μαλακιες εχουμε και εμεις σε σχεδον ολα τα Παν μαθαινεις ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ σου δινουν τα εφοδια τωρα τι κανεις εσυ δικο σου θεμα) υπαρχουν και στην Ευρωπη το θεμα ειναι μετα με αυτα οπυ μαθαινεις τι μπορεις να κανεις!!
και σκεψου οτι ειναι 1.4 δις εε οποτε η παραγωγη μυαλων σιγουρα θα ειναι μεγαλυτερη απο την Ελλαδα την Ευρωπη.
Μονο και μονο με το 1.4 δις να το δεις.
ξεχασα να γραψω
εαν πας μεταναστης το θεμα δεν ειναι μονο τα λεφτα . Ειναι και να περνας καλα εκει ,να βγαινεις καμμια βολτα να γνωρισεις κοσμο να αρχισεις να εχεις κοιν. ζωη με ντοπιους κτλ.
Ολα αυτα τα κοιτας οταν πας καπου .
Εμενα με νοιαζουν 2 πραγματα για να μεταναστευσω:
Τσεχία.
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι όλη η Γερμανία το ίδιο, Βερολίνο πχ έχει σπίτιαdimitrakis29 τα διαμερισματα στην Γερμανια ειναι προβλημα οχι γιατι ο κοσμος δεν βγαζει λεφτα. Απλα απο το 2011 και μετα δεν βρισκεις τιποτα γιατι εχει πλακωσει ολοι οι σαπιλα τις μεσης ανατολης και ολα τα διαμερισματα εχουν χαθει.
Αυτο οδηγησε σε μεγαλη ανοδο τιμων για καθε τρυπα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις σπιτι διαμερισμα οτιδηποτε σε λογικη τιμη .βαρανε στο ψαχνω.
Τα ατομα που μενουνε σε wg δεν γινεται αλλιως δεν υπαρχει τιποτα και εαν υπαρχει ειναι πανακριβο.
Εχω ενα γνωστο ισπανο που βγαζει 75.000 και μενει σε wg με αλλους 4 και αυτο το βρηκε κατα τυχη.
Φρανκφουρττη εχει ενα μερος στην πολλη που λεγεται Niederad Buerostadt. Αυτο σημαινει Niederad πολη με γραφεια. εεε εκει τα γραφεια πανε αλλου και απο το 11 μενει κοσμος εκει που ηταν γραφεια.
Η Γερμανια εχει τρελο θεμα με τα σπιτια. Βεβαια χτιζουν σαν τρελοι αλλα ολα πανακριβα. πχ 68τμ 600.000 ευρα απεναντι απο την ΕΚΤ. 75τμ 500.000 σε ενα αλλο μερος τις πολης.
950 μου κρατησαν, οχι 363.
950 είναι οι συνολικές κρατήσεις φόροι,ασφαλιστικές εισφορές κτλ.Με 3300 ευρώ brutto είχες 2400 ευρώ καθαρά.
Εγώ με 9000 ευρώ brutto,είχα 5300 ευρώ καθαρά.Δηλαδή μου κράτησαν 3700 ευρώ από τα οποία 2400 ήταν φόροι.
Αυτή είναι η μαλακία Γερμανία.Κάποιος αρχίδας αποφασίζει να σε φορολογήσει άγρια για να τα δώσει σε υπανάπτυκτους τριτοκοσμικούς,λάθρο,παπάρες,γυναίκες που γεννοβολάνε να παίρνουν επιδόματα και πάει λέγοντας.Κανονικά όλα τα λεφτά έπρεπε να πηγαίνουν σε άρχοντες Βαλκάνιους οι άλλοι πρέπει να πιάνουν τα αρχίδια τους.
τετοια αστειακια ακουω συνεχεια.Απο τους ΝΑΖΙ..
Οκ αλλα Γερμανια εχεις την προστασια στην Δουλεια.Τι εννοω δεν σε διωχνουν γιατι δεν γαμισε χτες καλα οπως Ελλαδα. ΗΠΑ ειναι για τον πουτσο.
Τεσπα
Αρχίδια προστασία στη δουλειά έχεις Γερμανία.Απλά υποχρεούνται να σε ειδοποιήσουν 6 εβδομάδες πριν την απόλυση οτι θα σε απολύσουν.
Γενικά όλοι οι Γερμανοί είναι ρουφ,συνεχώς σε ραπορτάρουν και συχνά εγγράφως.Εγώ δεν ξεπέφτω στο άθλιο επίπεδο καρφιού να καρφώνω συναδέλφους αλλά ο Γερμανός ηδονίζεται.
Και πολλοί ξένοι το κάνουν,άμα γίνει του λέω τι έγινε ρε αρχιδάκια μάγκεψες και κάνεις όπως οι Γερμανοί?Ποιος νομίζεις οτι είσαι τομάρι?Θες να καταγράψω τις μαλακίες που κάνεις και να τον πιεις κλαρίνο?Πού νομίζεις οτι βρίσκεσαι?Μήπως πιστεύεις οτι εδώ είναι Γερμανία mthfck να έχεις δικαιώματα?Εδώ είμαι εγώ ο Βαλκάνιος θα σας γαμήσω όλους.
Υπάρχει η διαδικασία Bericht(αναφορά)-Abmahnung(παρατήρηση)-Kündigung(απόλυση),όπου όλοι υποτίθεται αποφασίζουν ομόφωνα χωρίς εσύ να έχεις πάρει πρέφα οτι κάτι έχει πάει στραβά.
Θα αναλύσω αργότερα πώς λειτουργεί το σύστημα στην πράξη και γιατί δεν μπορεί να διαταρράξει την τεράστια ανωτερότητά μας.Δηλαδή ενώ νομίζουν οτι χεζόμαστε,ουσιαστικά τους έχουμε στο χέρι.
Είναι η τεράστια υπεροχή του Βαλκάνιου.
Π.χ. έστω οτι ένας ανώτερος ετύγχανε μεθυσμένος ή υπό επήρρεια ουσιών ή ήταν ντεφορμέ ή είχε στραβογαμήσει ή δεν πρόσεχε ή τράβηξε χοντρές μαλακίες και σου δίνει μια εντολή απόλυτη παπαριά.Αν την εφαρμόσεις το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.
Τι κάνει σε αυτή την περίπτωση ο συνήθης αρχίδας ξένος?Εφαρμόζει την εντολή και γράφει από κάτω οτι την έδωσε ο ανώτερος.
Αυτό είναι το απόλυτο κρέμασμα.Ρε μαλάκα ο άνθρωπος έτυχε να είναι ντεφορμέ ή να μην έχει καταλάβει καλά ή να έχει τραβήξει παχιές ή να είχε θυμώσει με κάτι άλλο και να μην πρόσεχε,γιατί πρέπει να πληρώσει ρε μουνί της λάσπης?Την ευθύνη την έχεις εσύ που θα δώσεις την εντολή.
Οπότε με δικό σου ρίσκο θα ακυρώσεις την εντολή του ανώτερου για να τον σώσεις.Αν κάτι πάει στραβά έχεις αναλάβει το ρίσκο αφού έβαλες το κεφάλι σου στο ντορβά.Ο ανώτερος θα πει απλά δεν εφηρμόσθη η εντολή μου δεν έχω καμία ευθύνη.Αν όλα πάνε καλά,βγαίνουν όλοι τζιτζί,τζάμι εντελώς και κρατούν την υπόληψή τους.Δεν εκτίθεται κανείς.
Ο ανώτερος καταλαβαίνει οτι προστάτεψες τη σούφρα του και σε ανταμοίβει.Φυσικά εσύ δεν το έκανες για αυτόν αλλά γιατί ξέρεις το μηχανισμό με τον οποίο η ευθύνη μεταφέρεται τελικά σε εσένα και θέλεις να αποφύγεις κακοτοπιές φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων γεγονότων.
Γενικά το μόττο που μεταφέρω στους Γερμανούς είναι πολύ μιλάς,λίγο γαμάς.
Αυτοί μιλάνε πολύ και όταν λέμε πολύ εννοούμε πάρα πολύ.Τα αναλύουν όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Οι Ελληναράδες βαριόμαστε ακόμα και τα ονόματα να αναφέρουμε και χρησιμοποιούμε συντμήσεις και αντωνυμίες.
Τι κάνει σε αυτή την περίπτωση ο συνήθης αρχίδας ξένος?Εφαρμόζει την εντολή και γράφει από κάτω οτι την έδωσε ο ανώτερος.
Αυτό είναι το απόλυτο κρέμασμα.Ρε μαλάκα ο άνθρωπος έτυχε να είναι ντεφορμέ ή να μην έχει καταλάβει καλά ή να έχει τραβήξει παχιές ή να είχε θυμώσει με κάτι άλλο και να μην πρόσεχε,γιατί πρέπει να πληρώσει ρε μουνί της λάσπης?Την ευθύνη την έχεις εσύ που θα δώσεις την εντολή.
Οπότε με δικό σου ρίσκο θα ακυρώσεις την εντολή του ανώτερου για να τον σώσεις.Αν κάτι πάει στραβά έχεις αναλάβει το ρίσκο αφού έβαλες το κεφάλι σου στο ντορβά.Ο ανώτερος θα πει απλά δεν εφηρμόσθη η εντολή μου δεν έχω καμία ευθύνη.Αν όλα πάνε καλά,βγαίνουν όλοι τζιτζί,τζάμι εντελώς και κρατούν την υπόληψή τους.Δεν εκτίθεται κανείς.
Ο ανώτερος καταλαβαίνει οτι προστάτεψες τη σούφρα του και σε ανταμοίβει.Φυσικά εσύ δεν το έκανες για αυτόν αλλά γιατί ξέρεις το μηχανισμό με τον οποίο η ευθύνη μεταφέρεται τελικά σε εσένα και θέλεις να αποφύγεις κακοτοπιές φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων γεγονότων.
Γενικά το μόττο που μεταφέρω στους Γερμανούς είναι πολύ μιλάς,λίγο γαμάς.
Αυτοί μιλάνε πολύ και όταν λέμε πολύ εννοούμε πάρα πολύ.Τα αναλύουν όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Οι Ελληναράδες βαριόμαστε ακόμα και τα ονόματα να αναφέρουμε και χρησιμοποιούμε συντμήσεις και αντωνυμίες.
Αρχίδια προστασία στη δουλειά έχεις Γερμανία.Απλά υποχρεούνται να σε ειδοποιήσουν 6 εβδομάδες πριν την απόλυση οτι θα σε απολύσουν.
Γενικά όλοι οι Γερμανοί είναι ρουφ,συνεχώς σε ραπορτάρουν και συχνά εγγράφως.Εγώ δεν ξεπέφτω στο άθλιο επίπεδο καρφιού να καρφώνω συναδέλφους αλλά ο Γερμανός ηδονίζεται.
Και πολλοί ξένοι το κάνουν,άμα γίνει του λέω τι έγινε ρε αρχιδάκια μάγκεψες και κάνεις όπως οι Γερμανοί?Ποιος νομίζεις οτι είσαι τομάρι?Θες να καταγράψω τις μαλακίες που κάνεις και να τον πιεις κλαρίνο?Πού νομίζεις οτι βρίσκεσαι?Μήπως πιστεύεις οτι εδώ είναι Γερμανία mthfck να έχεις δικαιώματα?Εδώ είμαι εγώ ο Βαλκάνιος θα σας γαμήσω όλους.
Υπάρχει η διαδικασία Bericht(αναφορά)-Abmahnung(παρατήρηση)-Kündigung(απόλυση),όπου όλοι υποτίθεται αποφασίζουν ομόφωνα χωρίς εσύ να έχεις πάρει πρέφα οτι κάτι έχει πάει στραβά.
Θα αναλύσω αργότερα πώς λειτουργεί το σύστημα στην πράξη και γιατί δεν μπορεί να διαταρράξει την τεράστια ανωτερότητά μας.Δηλαδή ενώ νομίζουν οτι χεζόμαστε,ουσιαστικά τους έχουμε στο χέρι.
Είναι η τεράστια υπεροχή του Βαλκάνιου.
προστασια εχεις. Δεν μπορει με το καλημερα επειδη δεν του εκατσε οι γκοεμενα χτες να σε απολυσει σαν την Ελλαδα.Αυτο ειναι το θετικο στην Γερμανια.
Εχουμε εδω ενα γερμανο που δεν μπορουνε ετσι απλα να τον διωξουνε και του ειπανε βρες σιγα σιγα μια αλλη δουλεια. Το παιδι βρηκε και τωρα θα του δωσουν 10.000 για να φυγει πριν την ωρα του.
Στην εταιρεια που ειμαι ειναι 3 μηνες το notice. οποτε θα γλυτωσουνε 2 μηνες.
Εχει διαδικασια για να σε απολυσουν πρεπει να εχεις κανει τρελη μαλακια πρεπει να εχεις πλακωθει νε κανενα. αλλιως θα σου κλασουν τα αρχιδια. Το συστημα ειναι τοσο στεγανο που τους πας γαμιοντας..
προστασια εχεις. Δεν μπορει με το καλημερα επειδη δεν του εκατσε οι γκοεμενα χτες να σε απολυσει σαν την Ελλαδα.Αυτο ειναι το θετικο στην Γερμανια.
Εχουμε εδω ενα γερμανο που δεν μπορουνε ετσι απλα να τον διωξουνε και του ειπανε βρες σιγα σιγα μια αλλη δουλεια. Το παιδι βρηκε και τωρα θα του δωσουν 10.000 για να φυγει πριν την ωρα του.
Στην εταιρεια που ειμαι ειναι 3 μηνες το notice. οποτε θα γλυτωσουνε 2 μηνες.
Εχει διαδικασια για να σε απολυσουν πρεπει να εχεις κανει τρελη μαλακια πρεπει να εχεις πλακωθει νε κανενα. αλλιως θα σου κλασουν τα αρχιδια. Το συστημα ειναι τοσο στεγανο που τους πας γαμιοντας..
Στους 6 πρώτους μήνες που είναι το Probezeit είναι εξαιρετικά εύκολο να σε απολύσουν.Μετά όντως είναι πολύ δύσκολο.Συνήθως αν δε σε γουστάρουν πλέον,απλά δε σου ανανεώνουν το συμβόλαιο.
Με τα άτομα σαν εμένα πάντα χάνουν γιατί αν μας διώξουν δημιουργούν τεράστια κενά και έχουν σπαταλήσει σημαντικούς πόρους στην εκπαίδευσή μας που χρησιμοποιούμε στις νέες δουλειές.
Ουσιαστικά αν είσαι λίγο πάνω από το μέσο όρο και μαγκάκος είσαι πρακτικά ανίκητος.Γιατί τα μετράνε όλα και σκυλιάζουνε,καταλαβαίνουν κάπως τι κάνεις αλλά είναι πάντα αργά μέχρι να σε αντιληφθούν.
Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τυποποιήσουν τους άρχοντες,χτυπάμε σε niche και σπέρνουμε πανικό και σύγχυση.
Γενικά με τους Γερμανοειδείς είναι βασικό να κρατάς το 40% κρυφό να μην ανοίγεις ποτέ τα χαρτιά σου για να μην μπορούν ακριβώς να σε τυποποιήσουν.Εχουν πολλές πηγές πληροφοριών αφού όλοι ρουφιανεύουν για να κερδίσουν οφέλη και είσαι πρακτικά μόνος.
Για αυτό και αποφεύγω προσκλήσεις για εξωγηπεδικές δραστηριότητες ή με Ελληνες κτλ αφού ξέρω οτι απλά θα προσπαθήσουν να με ψαρέψουνε όταν είμαι χαλαρός για να κερδίσουνε πόντους.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.851
- Πόντοι
- 216
950 είναι οι συνολικές κρατήσεις φόροι,ασφαλιστικές εισφορές κτλ.Με 3300 ευρώ brutto είχες 2400 ευρώ καθαρά.
Εγώ με 9000 ευρώ brutto,είχα 5300 ευρώ καθαρά.Δηλαδή μου κράτησαν 3700 ευρώ από τα οποία 2400 ήταν φόροι.
Αυτή είναι η μαλακία Γερμανία.Κάποιος αρχίδας αποφασίζει να σε φορολογήσει άγρια για να τα δώσει σε υπανάπτυκτους τριτοκοσμικούς,λάθρο,παπάρες,γυναίκες που γεννοβολάνε να παίρνουν επιδόματα και πάει λέγοντας.Κανονικά όλα τα λεφτά έπρεπε να πηγαίνουν σε άρχοντες Βαλκάνιους οι άλλοι πρέπει να πιάνουν τα αρχίδια τους.
Όλα τα κιλά, ολα τα ευρά, Τσοβόλα δώστα όλα, γιατί τα 5χιλιαρα δεν είναι πετσετακια κλπ κλπ
Όλα τα κιλά, ολα τα ευρά, Τσοβόλα δώστα όλα, γιατί τα 5χιλιαρα δεν είναι πετσετακια κλπ κλπ
Το κακό Γερμανία είναι οτι όταν κονομάς τραβάς την προσοχή.Δεν είναι όπως Ελλάδα που τραβάς την προσοχή κλεφτών,διαρρηκτών,ληστών κτλ αλλά ακόμα χειρότερα τραβάς την προσοχή των γραββατάκηδων,τραπεζών και πολλών κυριλέ τύπων που σε έχουν στα κατάστιχά τους να σε γαμήσουν στους φόρους,παροχές,πρόστιμα κτλ.
Ο Γερμανός ληστής έρχεται με τη γραββάτα,κανονικά ένας Αλβανός π.χ. θα τον ξάπλωνε και δε θα τολμούσε,αλλά Δύση παίζουν άλλα έθιμα.
Οι Ελληναράδες έχουν τεράστιες δυνατότητες.Απλά οι Γερμανοειδείς τους τρελαίνουν στη φάπα άμα τη αφίξει για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα να νομίσουν οτι είναι κάποιοι ως υπεργαμείς.
Κάθε μέρα σε τρελαίνουν στα υποτιμητικά σχόλια και τις παρατηρήσεις.Ομως ο Ελληναράς πουτσαράς ίπταται υπεράνω τους γράφει όλους στα αρχίδια του.Δεν τον αγγίζουν οι ειρωνίες του Γερμανού,τα τσαμπουκαλίκια του Τούρκου οι μαγκιές του Αραβα.Γιατί τους γράφει όλους στα παπάρια του τους περιφρονεί ως φύσει ανώτερος.Οπότε του κλάνουν μια μάντρα αρχίδια.Μιλάμε για γιγαντιαία υπεροχή,οι ξένοι ξύνουν την γκλάβα τους και αναρωτιούνται πώς γκενέν αυτό.
Είναι γιατί δεν είχαν ποτέ Καλιγούλα στη Δύση οπότε υπάρχουν άπειρα περιθώρια ξεφτιλίσματος.
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
λιχτενταιν και Λουξεμβούργο πόσο συμβατά είναι με τον βαλκανιο επιβήτορα, άρχοντα;Το κακό Γερμανία είναι οτι όταν κονομάς τραβάς την προσοχή.Δεν είναι όπως Ελλάδα που τραβάς την προσοχή κλεφτών,διαρρηκτών,ληστών κτλ αλλά ακόμα χειρότερα τραβάς την προσοχή των γραββατάκηδων,τραπεζών και πολλών κυριλέ τύπων που σε έχουν στα κατάστιχά τους να σε γαμήσουν στους φόρους,παροχές,πρόστιμα κτλ.
Ο Γερμανός ληστής έρχεται με τη γραββάτα,κανονικά ένας Αλβανός π.χ. θα τον ξάπλωνε και δε θα τολμούσε,αλλά Δύση παίζουν άλλα έθιμα.
λιχτενταιν και Λουξεμβούργο πόσο συμβατά είναι με τον βαλκανιο επιβήτορα, άρχοντα;
Παντού χωράμε.Και Ελβετία τεμενάδες μας κάνουν.Βλέπεις ουσιαστικά Ελβετία πάει να γίνει Αλβανία νο.4.
Πιστεύω το πεδίο είναι ανοιχτό,η Δύση είναι το low hanging fruit που περιμένει να διακορεύσουμε οι ανώτεροι Βαλκάνιοι Ελληναράδες.
Αφησαν το θηρίο έξω από το κλουβί,τι να κάνουμε τώρα?Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ποιες είναι οι αλβανιες νο.2 και 3; Ελλάδα Ιταλία;Παντού χωράμε.Και Ελβετία τεμενάδες μας κάνουν.Βλέπεις ουσιαστικά Ελβετία πάει να γίνει Αλβανία νο.4.
Πιστεύω το πεδίο είναι ανοιχτό,η Δύση είναι το low hanging fruit που περιμένει να διακορεύσουμε οι ανώτεροι Βαλκάνιοι Ελληναράδες.
Αφησαν το θηρίο έξω από το κλουβί,τι να κάνουμε τώρα?Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πρόβλημα είναι ότι ο Γερμανός δεν θα νοικιάσει διαμέρισμα σε Ελληνα!Αν πας να νοικιάσεις διαμέρισμα ο Γερμανός θα σου κάνει ανάκριση και θα σου ζητήσει τα πάντα από χαρτιά και αν κάτι δεν του αρέσει δεν θα στο νοικιάσει.Γ'αυτό και οι περισσότεροι Ελληνες μένουν σε κάτι υπόγεια ή διαμερίσματα σε μέρη που κανείς δεν πάει.Αυτό που λες ότι μένουν 3-4 μαζί το είδα όταν πήγα .dimitrakis29 τα διαμερισματα στην Γερμανια ειναι προβλημα οχι γιατι ο κοσμος δεν βγαζει λεφτα. Απλα απο το 2011 και μετα δεν βρισκεις τιποτα γιατι εχει πλακωσει ολοι οι σαπιλα τις μεσης ανατολης και ολα τα διαμερισματα εχουν χαθει.
Αυτο οδηγησε σε μεγαλη ανοδο τιμων για καθε τρυπα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις σπιτι διαμερισμα οτιδηποτε σε λογικη τιμη .βαρανε στο ψαχνω.
Τα ατομα που μενουνε σε wg δεν γινεται αλλιως δεν υπαρχει τιποτα και εαν υπαρχει ειναι πανακριβο.
Εχω ενα γνωστο ισπανο που βγαζει 75.000 και μενει σε wg με αλλους 4 και αυτο το βρηκε κατα τυχη.
Φρανκφουρττη εχει ενα μερος στην πολλη που λεγεται Niederad Buerostadt. Αυτο σημαινει Niederad πολη με γραφεια. εεε εκει τα γραφεια πανε αλλου και απο το 11 μενει κοσμος εκει που ηταν γραφεια.
Η Γερμανια εχει τρελο θεμα με τα σπιτια. Βεβαια χτιζουν σαν τρελοι αλλα ολα πανακριβα. πχ 68τμ 600.000 ευρα απεναντι απο την ΕΚΤ. 75τμ 500.000 σε ενα αλλο μερος τις πολης.
Για το Γερμανό ο Ελληνας είναι σαν τους Τούρκους και τους άραβες.
Αν πρόσεξες όσοι έβαλαν φώτο από τα (διαμερίσματα) που λένε ότι νοικιάζουν ή έβαλαν ψεύτικες φώτο σα το Βαλκάνιο ψευταρά ή φώτο από κάποια γωνία να μη φένεται τίποτα σα το Βλάκμαν.Ο Βλάκμαν μπορεί να μένει σε τέτοιο που λες γιατί η φώτο απ'αυτό που μας έβαλε είναι από γραφείο.2 εκδοχές παίζουν ή του έδωσαν ένα χώρο στη δουλειά γιά να μένει ή νοίκιασε πρώημ γραφείο.Οταν σε αμφισβητούν αν λες αληθεια βάζεις δεκάδες φωτογραφίες και τους βουλώνεις όταν όμως βάζεις μία φώτο από κάποια γωνία,και φένεται καθαρά ότι ο χώρος είναι γραφείο τι να αποδείξεις?ή πόσο μάλλον όταν βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες και λες ότι αυτό είναι το διαμέρισμα σου .
Σχετικά με το επίπεδο των Ελλήνων στη Γερμανία έβαλε ο Βαλκάνιος ψευταράς το λινκ με το σύλλογο των Ελλήνων επιστημώνων στη Γερμανία,και με την πρόεδρο που θύμιζε την Μπόνα το Αλβανικό αγριοκάτσικο μιά θείτσα που δουλεύει στην Κολοκυνθούς έπεσε πάρα πολύ γέλιο αν είναι έτσι οι επιστήμονες φαντάζεστε πως θα είναι οι άλλοι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 733