Το εξωτερικό αν δεν έχεις χρήματα από την οικογένεια , είναι για όσους έχουν αρχίδια σαν χαρακτήρα
Πολύ σωστό.Ακόμα και Νορβηγία να μένεις που λένε ή Λουξεμβούργο και αν παίρνεις ακόμα και 3.500 Ευρώ το μήνα είναι τρελλό το ενοίκιο (μπορεί να έχεις ενοίκιο 2200-2300 ευρώ ή ακόμα παραπάνω) και οι τιμές σε όλα τρελλές και με το ζόρι σου μένουν 400-500 ευρω το μηνα.Παιδιά από κει λένε ότι αν έπαιρναν Ελλάδα 700 ευρώ σε κάποια δουλειά δεν θα έφευγαν!
Και γ'άυτό γυρίζουν όλοι πίσω Ελλάδα αργά ή γρήγορα
Είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να πεις ούτε ένα σωστό ψέμα.
Αφού η θέρμανση στην Ρωσία γαμαει και κυκλοφορείς με τον κωλο έξω από την ζέστη, γιατί έβαλες μεγαλύτερο σώμα? :S :S :S
Ποιό ηλίθια ερώτηση δεν έχω ακούσει
Οταν πήρα το σπίτι τα σώματα ήταν Κινέζικα,όπως σε όλα τα καινουργια σπιτια.Εγώ τα άλλαξα και έβαλα Ιταλικά γιατί είναι καλυτερα.Μου στοίχησε με την αλλαγή γύρω στα 150 ευρώ είναι πολύ πιό μεγάλο.
Σχετικά με τη ζέστη και αν το σπίτι είναι καινούργιο και πως είναι τα σπιτια εδω και αν ειναι άνετα μπορεί να γράψει ο Chevalier Fidel που έχει έρθει στο σπίτι μου και το έχει δει και έχει μπει και μέσα.Εγώ έχω μάρτυρα γιά όλα όσα λέω.
Όποιος είχε της απλές γνώσεις γιά Ρωσσία θα ήξερε ότι μετά το 1989 αρχισαν στην Αγία Πετρούπολη να χτίζουν πάνω από 9 οροφους με εξέρεση το Василевский оствров πυ εκεί κοντά στη θάλασσα είχε 24όροφα.Επί Χρουσώφ έχτιζαν 5 όροφα επί Μπρέζνιεφ 12 όροφα.
Αυτό το διαμέρισμα που έχω στις φώτο κάνει πάνω από 80.000 ευρώ.Το 2007 με 3.000 ευρώ το τετραγωνικό έκανε 120.000
.
Παίρνω πάντα σε χαμηλούς ορόφους γιατί φοβάμαι το ύψος δε νοώθω άνετα
γ΄αυτό και όλα μου τα διαμερίσματα είναι 3ο το πολύ 4ο όροφο.
Ας γράψει ο Φιντέλ αν θέλει που έχει έρθει και τα έχει δει και ξέρει πως ζω και αν όλα όσα λέω είναι αλήθεια και αν έχει ζέστη στα σπίτια!Γιατι σιγουρα για Ελλάδα να έχεις ζέστη στο σπιτι είναι κατι το εξωπραγματικο
Εγώ τώρα πάω ραντεβού εσείς καθίστε να