Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω τι εκαναν επι χρουτσοφ που λεει ο δημητρακης, το 2000 παντως που πηγα σε ενα φιλο μου που σπουδαζε στη σοφια, η παλια εικοσαετιας πολυκατοικία που εμενε ειχε πάνω από δέκα οροφους. Μπορει βεβαια στη βουλγαρια να ειχαν προχωρησει ηδη απο τοτε οι κατασκευές και στη σοβιετια οχι...
και βουκουρεστι ειχε και εχει δεκαροφα κ μια φορα εκανε ενα σεισμο 5ριχτερ κ πεσαν τα μισα κ τ αλλα ειναι με κοκινο σημα
Μενεις μεσα δηλ με δικη σου ευθυνη  :helpplea:
Ο ΔΟΚ γενικα ηταν της πλακας εχω χασει επισοδια βεναια αλλα μιλαμε για σιδερα σχεδον τιποτα  κ μπετα οτι ναναι
Υγ οι βουλγαροι ειχαν ανεκαθεν πιο καλες κατασκευες σχετικα με τους αλλους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Το οικοτροφείο που μένεις εσύ καλύτερο είναι? :2funny:ή το Χαμόσπιτο σου στο δεντροπόταμο? :2funny:Απλός άλλαξα πέρσι καλορυφέρ και έβαλα μεγαλύτερα και βαριέμαι να κολλήσω σε εκείνο το κομμάτι ταπετσαρία  :2funny:έχω πει πολλές φορές ότι είμαι παθολογικά τεμπέλης  :2funny:
  Οσο γιά το σπίτι από την εποχή του Χρουσώφ τότε δεν έχτιζαν 16όροφα αλλά 5όροφα.Το σπίτι αυτό είναι του 2006.

ωραια πολυκατοικια μητσο...ποιο κουτακι βγαζεις για να πεσει ολη κατω σαν τζενκα? :S :think:

υγ: αυτή η πολυκατοικια αποκλείεται να είναι του 2006 μητσο..μηπως το 2006 την κηρυξαν κατεδαφιστεα και μπερδευτηκες? :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
ωραια πολυκατοικια μητσο...ποιο κουτακι βγαζεις για να πεσει ολη κατω σαν τζενκα? :S :think:

υγ: αυτή η πολυκατοικια αποκλείεται να είναι του 2006 μητσο..μηπως το 2006 την κηρυξαν κατεδαφιστεα και μπερδευτηκες? :think:

Ρε, απαξιώνεις τον αρχηγό; Είσαι με τα καλά σου; Και τολμάς να τον αμφισβητείς στο ίδιο ποστ; Θα έχεις 2006 χρόνια αναποδιές και κακοτυχία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε, απαξιώνεις τον αρχηγό; Είσαι με τα καλά σου; Και τολμάς να τον αμφισβητείς στο ίδιο ποστ; Θα έχεις 2006 χρόνια αναποδιές και κακοτυχία.

barock εγω πιστευω οτι στο οικοτροφειο που ζει ο πορνομεταναστης, δεν εχει πλυντηριο για να πλενει τα σεντονια που πιτσιλαει απο το χειρογλυκανο στο μικρο πουτσακι του  :headbaning1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656

εξω κλωνοι
Δεν σεβεστε τιποτα  :ban:
Μπαροκ παπας ραπυ Βπ Μουνοκωλαρακις μπαν τωρα  :ban: :tickedoff: :tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
barock εγω πιστευω οτι στο οικοτροφειο που ζει ο πορνομεταναστης, δεν εχει πλυντηριο για να πλενει τα σεντονια που πιτσιλαει απο το χειρογλυκανο στο μικρο πουτσακι του  :headbaning1:

Έχει στο basement κοινόχρηστα πλυντήρια αλλά ο δημητράκης πάει κρυφά το βράδυ που κοιμούνται όλοι για να μην τον πάρουν χαμπάρι.

Και συ θα έχεις την κακοτυχία και την κατάρα του πορδομετανάστη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχει στο basement κοινόχρηστα πλυντήρια αλλά ο δημητράκης πάει κρυφά το βράδυ που κοιμούνται όλοι για να μην τον πάρουν χαμπάρι.

:heavymetalbig:  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
:P

εχεις ινσαιντ ινφο για τα γατια κλωνε μου;;
Μαλλον την κλασανε φοβαμαι  :P
Δεν τ αναφερει πλεον ο πορδομιτσος ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
:Pεχεις ινσαιντ ινφο για τα γατια κλωνε μου;;
Μαλλον την κλασανε φοβαμαι  :P
Δεν τ αναφερει πλεον ο πορδομιτσος ....

Tα γατιά μάλλον έφυγαν. Δεν άντεχαν τόση χλιδή και ανέσεις και αποφάσισαν να γίνουν αδέσποτα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Tα γατιά μάλλον έφυγαν. Δεν άντεχαν τόση χλιδή και ανέσεις και αποφάσισαν να γίνουν αδέσποτα.

Τι εννοείς τύπε;

Πήδηξαν από το μπαλκόνι που δεν είναι μπαλκόνι;

c12416f00e38991d600834eec8661146.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
Περνούσαν πολύ καλά με το βιτσιόζο αφεντικό τους....

BouncyMatureGilamonster-small.gif

Τα ταιζε ανελλιπώς αφού εκεί έχουν 24ωρα s/m....

tenor.gif

'Αρχοντες μέσα στο σιδερένιο άλογο.....

PowerlessWideeyedGalapagostortoise-small.gif

Αλλά είπαν να βρουν μια καλύτερη τύχη.

giphy.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
Φεύγοντας πήραν μαζί και το νεο σπίτι τους.

6xYdAcL.gif

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το εξωτερικό αν δεν έχεις χρήματα από την οικογένεια , είναι για όσους έχουν αρχίδια σαν χαρακτήρα
Πολύ σωστό.Ακόμα και Νορβηγία να μένεις που λένε ή Λουξεμβούργο και αν παίρνεις ακόμα και 3.500  Ευρώ το μήνα είναι τρελλό το ενοίκιο (μπορεί να έχεις ενοίκιο 2200-2300 ευρώ ή ακόμα παραπάνω) και οι τιμές σε όλα τρελλές και με το ζόρι σου μένουν 400-500 ευρω το μηνα.Παιδιά από κει λένε ότι αν έπαιρναν Ελλάδα 700 ευρώ σε κάποια δουλειά δεν θα έφευγαν!
  Και γ'άυτό γυρίζουν όλοι πίσω Ελλάδα αργά ή γρήγορα

Είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να πεις ούτε ένα σωστό ψέμα.
Αφού η θέρμανση στην Ρωσία γαμαει και κυκλοφορείς με τον κωλο έξω από την ζέστη, γιατί έβαλες μεγαλύτερο σώμα? :S :S :S
Ποιό ηλίθια ερώτηση δεν έχω ακούσει  :headbang: :2funny:Οταν πήρα το σπίτι τα σώματα ήταν Κινέζικα,όπως σε όλα τα καινουργια σπιτια.Εγώ τα άλλαξα και έβαλα Ιταλικά γιατί είναι καλυτερα.Μου στοίχησε με την αλλαγή γύρω στα 150 ευρώ είναι πολύ πιό μεγάλο.
  Σχετικά με τη ζέστη και αν το σπίτι είναι καινούργιο και πως είναι τα σπιτια εδω και αν ειναι άνετα μπορεί να γράψει ο Chevalier Fidel που έχει έρθει στο σπίτι μου και το έχει δει και έχει μπει και μέσα.Εγώ έχω μάρτυρα γιά όλα όσα λέω.
   Όποιος είχε της απλές γνώσεις γιά Ρωσσία θα ήξερε ότι μετά το 1989 αρχισαν στην Αγία Πετρούπολη να χτίζουν πάνω από 9 οροφους με εξέρεση το Василевский оствров πυ εκεί κοντά στη θάλασσα είχε 24όροφα.Επί Χρουσώφ έχτιζαν 5 όροφα επί Μπρέζνιεφ 12 όροφα.
   Αυτό το διαμέρισμα που έχω στις φώτο κάνει πάνω από 80.000 ευρώ.Το 2007 με 3.000 ευρώ το τετραγωνικό έκανε 120.000  :headbang:.
  Παίρνω πάντα σε χαμηλούς ορόφους γιατί φοβάμαι το ύψος δε νοώθω άνετα  :2funny:γ΄αυτό και όλα μου τα διαμερίσματα είναι 3ο το πολύ 4ο όροφο.
   Ας γράψει ο Φιντέλ αν θέλει που έχει έρθει και τα έχει δει και ξέρει πως ζω και αν όλα όσα λέω είναι αλήθεια και αν έχει ζέστη στα σπίτια!Γιατι σιγουρα για Ελλάδα να έχεις ζέστη στο σπιτι είναι κατι το εξωπραγματικο  :2funny:
   Εγώ τώρα πάω ραντεβού εσείς καθίστε να  :jerking: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
Οταν πήρα το σπίτι τα σώματα ήταν Κινέζικα,όπως σε όλα τα καινουργια σπιτια.Εγώ τα άλλαξα και έβαλα Ιταλικά γιατί είναι καλυτερα.

Εγώ τώρα πάω ραντεβού εσείς καθίστε να  :jerking: :2funny:

Τι απέγιναν τα ρώσικα θερμαντικά σώματα αυτής της μεγάλης ρώσικης αρκούδας, της βιομηχανίας του 3000μ.Χ.;

Έκλεισες ραντεβού για καινουριο σεντόνι; Στον πόντιο θα πας;

URL]]

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι απέγιναν τα ρώσικα θερμαντικά σώματα αυτής της μεγάλης ρώσικης αρκούδας, της βιομηχανίας του 3000μ.Χ.;

Έκλεισες ραντεβού για καινουριο σεντόνι; Στον πόντιο θα πας;

http://[URL unfurl="true"]www.pontos-news.gr/sites/default/files/vol2/pontios_thessaloniki_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αναμενουμε να βγαλει νεα φοτο με πιτσιλισμα των σεντονιων του απο το μικροσκοπικο γαριδακι του  :HappyBounce_4K8GSO:

δεν γαμαει γιατι δεν του σηκωνεται του μητσου και θα βαλει δακτυλο στον προστατη για να χυσει  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.268
Πόντοι
5.506
αναμενουμε να βγαλει νεα φοτο με πιτσιλισμα των σεντονιων του απο το μικροσκοπικο γαριδακι του  :happy:

δεν γαμαει γιατι δεν του σηκωνεται του μητσου και θα βαλει δακτυλο στον προστατη για να χυσει  :2funny:

Ωωωωωωωωωωωχ  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πικεριστής ο τράκης;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Αφού η θέρμανση στην Ρωσία γαμαει και κυκλοφορείς με τον κωλο έξω από την ζέστη, γιατί έβαλες μεγαλύτερο σώμα? :S :S :S

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε στους αγαπητούς επισκέπτες οτι ο πορΔομετανάστης έφυγε από την Ελλάδα γιατί δεν άντεχε τη ζέστη της. :S :S :S :S

ειναι τερασριο το σπιτι-δωματιο του μιτσου 11,5τμ και βαζει μεγαλα πραγματα να γεμισει τον χωρο

αυτή η πολυκατοικια αποκλείεται να είναι του 2006 μητσο..
μηπως το 2006 την κηρυξαν κατεδαφιστεα και μπερδευτηκες? :think:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom