You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καναδάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ειχα παει αλλά πολυ παλια (Παει 20ετια) καπου στην "Καθριν στριτ" η καπως ετσι, ειχε μπολικες καλτεριμιτζουδες. Πηγα ξανα πριν 3 χρονια αλλα ημουν με τη γυναικα μου οποτε δεν... Γενικα ομως οι Καναδες ειναι πολυ απελευθερωμενες ειδικα οι Γαλλοφωνες, και γινεται παιχνιδι. Αν σε παιρνει τραβα Ανατολικα προς Quebek, or Three Rivers και στις περιξ περιοχες. Το βραδυ στις ντισκο γινεται το ελα να δεις, ειναι γεματες μουνι@. (οι αντρες εκει οι περισοτεροι ειναι ξυλοκοποι και λειπουν τον πιο πολυ χρονο). τλπ στειλε νεα σου οταν γυρισεις.
Εγώ νομίζω πως δεν πρέπει να μιλάμε για Καναδέζες γιατί ο Καναδάς είναι ένα μείγμα από φυλές και εθνικότητες. Προσοχή παίδες στις Γαλλίδες στο Μόντρεαλ. Είναι πολύ καργιόλες και μπορείς να βρεις τον μπελλά σου. Εκεί υποστηρίζουν πολύ τις γυναίκες να το ξέρετε. Αν πας να τους κάνεις καμάκι δεν μιλάω για τίποτα ακραίο και δεν σε γουστάρουν παίρνουν την αστυνομία και έρχονται σε χρόνο ρεκόρ. Για τις ελληνοκαναδέζες τι να πει κανείς. Για μένα πανηλίθιες κάθε σάββατο βράδυ πάνε σε ένα μπουζουκτσίδικο μύθος λέγετε στο Μοντ Ρόγιαλ και λυκνίζονται. Δύσκολη κλίκα. Μιλάω πάντα για Μόντρεαλ περιοχή. Γενικά πάντως για στριπτιτζάδικα θα βρείτε στην περιχή κοντά στο Μοντ Ρόγιαλ. Ντίσκο είναι φουλ στο κέντρο στην Σαιντ Κάθριν
Φίλε, ρίξε μια ματιά στο και στο
To πρωτο εχει αρκετες που μιλουν Ελληνικα ,ειναι Ελληνιδες ?εχεις τιποτα πληροφοριες για το ποια ειναι καλη? ΕυχαριστωΦίλε, ρίξε μια ματιά στο και στο
To πρωτο εχει αρκετες που μιλουν Ελληνικα ,ειναι Ελληνιδες ?εχεις τιποτα πληροφοριες για το ποια ειναι καλη? Ευχαριστω
Μάλλον εννοεί ότι κάνουν πρωκτικό
(greek = anal) σε πολλές χώρες
Μάλλον εννοεί ότι κάνουν πρωκτικό
Μάλλον εννοεί ότι το πάνε το γράμμα του κώλου….
Eιπα κι εγω τοσες Ελληνιδες πουτανες και μαλιστα ωραιες εχει στον Καναδα!!!!!!!!!Μάλλον εννοεί ότι κάνουν πρωκτικό
Ναι, εννοεεί "πρωκτικό". Αυτές που έχω δοκιμάσει τώρα δεν βρίσκονται εκεί, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και το γραφείο αξιόπιστο.
Η καλύτερη γκόμενα που έχω πάει είναι η "Κίκι":
Η καλύτερη γκόμενα που έχω πάει είναι η "Κίκι":
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
η Ελληνικη γλωσσα αποκτα την παλια της αιγλη γινεται παλι διεθνης γλωσσα(τουλαχιστον των μπουρδελων.κατι ειναι και αυτο).Ε, ρε, μέχρι και στην άκρη του κόσμου φτάνει ο Έλληνας για να γαμήσει!!!![]()
mannythefreak
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα και απο εμενα φιλε.
ειχα βρεθει στο montreal το 2008 απο τα αυτα που ειδα ευχαριστως να μοιραστω μερικα μαζι σου.
ολο το παιχνιδι γινεται στην οδο saint cathrine οπως προανεφερε καποιος φιλος.
δεν παιζουν μπουρδελα φανερα τουλαχιστον, αλλα γινονται διαφορα σε μαγαζια τυπου sex show-live sex(προσοχη οχι strip clubs).
αν σε ενδιαφερει ευχαριστως να σου πω παραπανω σε p.m
p.s τωρα ειδα πως το αρχικο post ηταν αρχαιο anyway το αφηνω μπας και βοηθηθει καποιος αλλος
ειχα βρεθει στο montreal το 2008 απο τα αυτα που ειδα ευχαριστως να μοιραστω μερικα μαζι σου.
ολο το παιχνιδι γινεται στην οδο saint cathrine οπως προανεφερε καποιος φιλος.
δεν παιζουν μπουρδελα φανερα τουλαχιστον, αλλα γινονται διαφορα σε μαγαζια τυπου sex show-live sex(προσοχη οχι strip clubs).
αν σε ενδιαφερει ευχαριστως να σου πω παραπανω σε p.m
p.s τωρα ειδα πως το αρχικο post ηταν αρχαιο anyway το αφηνω μπας και βοηθηθει καποιος αλλος
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μου εχει πει φιλος που εχει ζησει στον Καναδα οτι οι γκομενες εκει [στις μεγαλες πολεις παντα] ειναι γενικα πολυ απελευθερωμενες,μεχρι που ερχονται εκεινες πρωτες να σου μιλησουν στο club η στην pub!
Και γενικοτερα ειναι ευκολες για γαμησι[αν σε κανουν κεφι βεβαια]...Συμφωνειται??? 
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
χλωμό γιατί έχει πολλούς άντρες εκεί.Ειναι κάτι σαν της Η.Π.Α τα παίζεις απο την αγαμίαΜου εχει πει φιλος που εχει ζησει στον Καναδα οτι οι γκομενες εκει [στις μεγαλες πολεις παντα] ειναι γενικα πολυ απελευθερωμενες,μεχρι που ερχονται εκεινες πρωτες να σου μιλησουν στο club η στην pub!Και γενικοτερα ειναι ευκολες για γαμησι[αν σε κανουν κεφι βεβαια]...Συμφωνειται???
![]()

ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χλωμό γιατί έχει πολλούς άντρες εκεί.Ειναι κάτι σαν της Η.Π.Α τα παίζεις απο την αγαμία![]()

ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παντως εκανα λογο για την νοοτροπια των γυναικων του Καναδα 
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65