Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.652
- Πόντοι
- 2.886
ετσι εγραφε απο κατω απτις φωτος τυπε
αλλα μοιαζουν κιολας στην μουρη
για τον ξυδη εβαλα ιρανη χρυσαυγιτισσα τυπε![]()

ετσι εγραφε απο κατω απτις φωτος τυπε
αλλα μοιαζουν κιολας στην μουρη
για τον ξυδη εβαλα ιρανη χρυσαυγιτισσα τυπε![]()
λοιπον παμε ενα ενα...
Οι λαθρομεταναστες ειναι προβλημα;; το βλεπαμε πριν την χα;; ΟΧΙ
Απο την αλλη τι ειναι η Ελλαδα απο το 95 Ενας παραδεισος παραοικονομιας και μαυρου χρηματος. Γιατι να παει ο πιτσιρικας στα χωραφια;;; Ποιος φταιει γι αυτο;;; Αυτος που κυνηγαει την ΧΑ... Αρα που καταληγουμε;;; Οτι η χα ειναι εχθρος του εχθρου μου... Αρα τι με νοιαζει εμενα τι κανουν οι ρομαντικοι της ΧΑ;;; ΤΙΠΟΤΑ
δηλαδη πιστευεις στις προθεσεις των χρυσαυγιτων;; ως προς το εθνικοσοσιαλισμο;;;Ρε συ το έχω καταλάβει. απλά δεν το δέχομαι.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό να αποδεικνύεις τις πραγματικές προθέσεις και πιστεύω κάποιων αυτόκλητων σωτήρων του έθνους.
Ρε μόρτη όλα καλά μαζί σου,αλλά να γελάς με τα αστεία του τσώνη δεν βρίσκεις πως είναι ο απόλυτος ξεπεσμός; :S
ρε ανθρωπε, τις εποχες που περιγραφεις ο Ελληνας εβγαζε 50€ την ωρα για να μην κανει τιποτα... Ποιο προβλημα μου λες; και βεβαια βολευε ο μεταναστης. Ποιος φταιει ομως; και ποιος βγαζει το προβλημα προς τα εξω;;;;τωρα με δουλευεις ετσι? Οι λαθρομεταναστες δεν ηταν προβλημα οταν τους ειχαμε και δουλευανε για 10 ευρω μεροκαματο για να ναι ο αγροτης ο Ελληνας στο κωλομπαρο ολη μερα να του τα τρωει η Ουκρανη. Η να δουλευουν παλι 20 ευρω στα φοβερα μας Ολυμπιακα εργα οπου κατω απο μηχανικος Ελληνας δεν υπηρχε. Τωρα που δεν εχουμε δουλειες να μας κανουν ειναι προβλημα, δε το ανεδειξε η ΧΑ, οι συνθηκες το ανεδειξαν. Τα λοιπα δε βγαζουν νοημα.
ποιος ανοιξε τα συνορα για ολους να μπαινουν ενεξελεγκτα??ποιος τους εφερε μαζικα??πολυ σωστα γραφεις τους λογους για τους οποιους τους φερανε αλλα δεν γαρφεις ΠΟΙΟΙ..η ΧΑ μηπως..δεν νομιζω τακη....τωρα με δουλευεις ετσι? Οι λαθρομεταναστες δεν ηταν προβλημα οταν τους ειχαμε και δουλευανε για 10 ευρω μεροκαματο για να ναι ο αγροτης ο Ελληνας στο κωλομπαρο ολη μερα να του τα τρωει η Ουκρανη. Η να δουλευουν παλι 20 ευρω στα φοβερα μας Ολυμπιακα εργα οπου κατω απο μηχανικος Ελληνας δεν υπηρχε. Τωρα που δεν εχουμε δουλειες να μας κανουν ειναι προβλημα, δε το ανεδειξε η ΧΑ, οι συνθηκες το ανεδειξαν. Τα λοιπα δε βγαζουν νοημα.
και μονο αυτα; ποιος τους αφησε ανεξελεγκτους;; ποιος τους οπλησε; ποιος τους γεμισε επιδοματα; ποιος τους εδωσε χαρτια;; ποιος τους εχρισε ανωτερους;; ποιος βαφτησε φασιστα οποιον διαφωνουσε;; και ποιοςεβαλε τον Ελληνα σε δευτερη μοιρα;;;ποιος ανοιξε τα συνορα για ολους να μπαινουν ενεξελεγκτα??ποιος τους εφερε μαζικα??πολυ σωστα γραφεις τους λογους για τους οποιους τους φερανε αλλα δεν γαρφεις ΠΟΙΟΙ..η ΧΑ μηπως..δεν νομιζω τακη....
και μονο αυτα; ποιος τους αφησε ανεξελεγκτους;; ποιος τους οπλησε; ποιος τους γεμισε επιδοματα; ποιος τους εδωσε χαρτια;; ποιος τους εχρισε ανωτερους;; ποιος βαφτησε φασιστα οποιον διαφωνουσε;; και ποιοςεβαλε τον Ελληνα σε δευτερη μοιρα;;;
ρε ανθρωπε, τις εποχες που περιγραφεις ο Ελληνας εβγαζε 50€ την ωρα για να μην κανει τιποτα... Ποιο προβλημα μου λες; και βεβαια βολευε ο μεταναστης. Ποιος φταιει ομως; και ποιος βγαζει το προβλημα προς τα εξω;;;;
ποιος ανοιξε τα συνορα για ολους να μπαινουν ενεξελεγκτα??ποιος τους εφερε μαζικα??πολυ σωστα γραφεις τους λογους για τους οποιους τους φερανε αλλα δεν γαρφεις ΠΟΙΟΙ..η ΧΑ μηπως..δεν νομιζω τακη....
και μονο αυτα; ποιος τους αφησε ανεξελεγκτους;; ποιος τους οπλησε; ποιος τους γεμισε επιδοματα; ποιος τους εδωσε χαρτια;; ποιος τους εχρισε ανωτερους;; ποιος βαφτησε φασιστα οποιον διαφωνουσε;; και ποιοςεβαλε τον Ελληνα σε δευτερη μοιρα;;;
δεν θα σου κανω τον υπερασπιστη της ΧΑ ρε φιλε, αλλα θα υπερασπιστω τον ψηφοφορο μεχρι τελους.αν δεν υπηρχε κριση θα ειχε κανεις προβλημα με τους λαθρομεταναστες? Οχι. Δεν ανεδειξε το προβλημα με τους λαθρομεταναστες η ΧΑ, η κριση το ανεδειξε, η ΧΑ παταει πανω σ΄αυτο για να παρει ψηφαλακια.
Η διαφορα ειναι οτι η ΧΑ επιλεγει να φορτωνει μερος της ευθυνης για την καταντια του ανεργου στο λαθρομεταναστη, οταν στην πραγματικοτητα ευθυνη εχει αποκλειστικα και μονο το κρατος που δεν εκατσε ποτε να κανει δομες να πει θελω 1000ς μεταναστες για 2 χρονια, αμα κατσεις 3 παρε καρτα, αμα ερθεις χωρις προσκληση δικια μου δρομο. Το κρατος ειναι ο Ελληνας που δεν ειχε προβλημα να χει Πακιστανο κηπουρο στο σπιτι γιατι του βγαινε φτηνα και δε πληρωνε και ΙΚΑ. Οχι ο Πακιστανος. Δε βγαζει το προβλημα προς τα εξω, το παραποιει επικοινωνιακα και δινει και φυσικα κι ενα ακομα αλλοθι στον Ελληνα
Ο Σαμαρας εμπασε Αλβανους κλπ, οι υπολοιποι δε τους ανοιξε κανεις τα συνορα, 10 λεπτα κανεις να ρθεις απο Τουρκικο εδαφος σε Ελληνικο με σαπιοκαικο (οπου "Ελληνικο" βλεπε εδαφος Σεγκεν/Ευρωζωνης) και ειναι πολλα τα φραγκα (για τον τουρκο εμπορο και τον Ελληνα συνεργατη του)
ποιους οπλισε μωρε? Οπλισμενοι ειναι κατι Ρωσσοι/Αλβανοι/Ρουμανοι κι αυτους οι ΧΑτες μακρυα κι αγαπημενοι τους εχουν και βαρανε κατι τελειωμενους ΑιγυπτοΠακιστανοΑφγανους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Τζαμπα μαγκια και ψηφαλακια. Που ειναι η ΧΑ γροθια στην εισαγωμενη εγκληματικοτητα.
ποιος ειναι αυτοκλητος;;; νομιζω οτι εχουν 500,000 ψηφους και αλλους τοσους που ερχονται...Ρε συ το έχω καταλάβει. απλά δεν το δέχομαι.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό να αποδεικνύεις τις πραγματικές προθέσεις και πιστεύω κάποιων αυτόκλητων σωτήρων του έθνους.
για χουντα μιλαμε τωρα
πεστο μην ντρεπεσαι
χουντα ειναι τωρα. Θες αποδειξη?
καθε 2 βδομαδες δημοσιευονται δεκαδες δημοσκοπησεις για την δυναμη των κομματων αν και οι εκλογες ειναι μακρυα.
Γιατι τον τελευταιο χρονο δεν εχει τολμησει κανεις να κανει δημοσκοπηση ΝΑΙ η ΟΧΙ στο ευρω?
Γιατι η ομερτα των πολιτικαντιδων και εργολαβων ΜΜΕ που κυβερναει δεν επιθυμει να διακινδυνευσει τα προνομια που εχει λογω ευρω. Αυτο ειναι χουντα τυπε
βεβαια το αυτοι δεν εχουν ιδεα και εγω ειμαι αυτος που πρεπει να αποφασισει δεν ειναι και πολυ δημοκρατικο...Και τι σημασια θα ειχε μια τετοια δημοσκοπιση? Το 99% των Ελληνων δεν εχουν ι δ ε α τι πραγματικη διαφορα θα δουνε απο ευρω σε δραχμη. Μονο κατι γελοιοι τυποι που λενε εγω πληρωνα την τυροπιτα 50 δραχμες και τα τσιγαρα 200 παμε παλι στη δραχμη κοριτσια? ξερωγω
Και τι σημασια θα ειχε μια τετοια δημοσκοπιση? Το 99% των Ελληνων δεν εχουν ι δ ε α τι πραγματικη διαφορα θα δουνε απο ευρω σε δραχμη. Μονο κατι γελοιοι τυποι που λενε εγω πληρωνα την τυροπιτα 50 δραχμες και τα τσιγαρα 200 παμε παλι στη δραχμη κοριτσια? ξερωγω
βεβαια το αυτοι δεν εχουν ιδεα και εγω ειμαι αυτος που πρεπει να αποφασισει δεν ειναι και πολυ δημοκρατικο...![]()
χουντα ειναι τωρα. Θες αποδειξη?
καθε 2 βδομαδες δημοσιευονται δεκαδες δημοσκοπησεις για την δυναμη των κομματων αν και οι εκλογες ειναι μακρυα.
Γιατι τον τελευταιο χρονο δεν εχει τολμησει κανεις να κανει δημοσκοπηση ΝΑΙ η ΟΧΙ στο ευρω?
Γιατι η ομερτα των πολιτικαντιδων και εργολαβων ΜΜΕ που κυβερναει δεν επιθυμει να διακινδυνευσει τα προνομια που εχει λογω ευρω. Αυτο ειναι χουντα τυπε
γιατι να αποφασισει ο λαος για το εξελακι σου που ουτε καν ειδα;;; τι δουλεια εχει να το κανει;; απλα σε γραφει εκει που πρεπει και βαζει να αποφασισουν αυτους που νομιζει...μαζι σου
γι αρχη παρε αυτο το εξελακι -> βγες στο καφενειο και πες μου συμερασματα τι αποφασισε ο λαος
μα εσυ δεν υπονοησες οτι πρεπει ο λαος να παρει την αποφαση στα χερια του?γιατι να αποφασισει ο λαος για το εξελακι σου που ουτε καν ειδα;;; τι δουλεια εχει να το κανει;; απλα σε γραφει εκει που πρεπει και βαζει να αποφασισουν αυτους που νομιζει...