δε καταλαβες προφανως τι σου ειπα. Σου ειπα το "Δεν εχω τι να χασω" προυποθετει οτι δεν υπαρχει χειροτερα απο εδω που ειμαι. Υπαρχει. Οι χωρες που σου ανεφερα. Και καποια νταηλικια χωρις να κοιταμε εξελακια και νουμερακια με ευκολια σε πανε εκει.
γιατι ,ποια η δαιφορα της ελλαδας απο την βουλγαρια ή την αλβανια ή τα σκοπια σημερα ?? μονο στο γεγονος οτι περισσοτεροι ελληνες πολιτες ,απο τους βουλγαρους ή τους αλβανους, εχουν παραπανω καταθεσεις ή εισοδημα γενικα και περνουν καλα σχετικα απο οτι ο αντιστοιχος αλβανος ή βουλγαρος ή σκοπιανος.....παραταυτα καθε μερα στην φτωχεια της ελλαδας προστιθονται και αλλα νουμερα ελληνων ,αυτη την ωρα ττουλαχιστον το 60% των πολιτων της ελλαδας ειναι στον πατο στην κυριολεξια......στη βουλγαρια ή στην αλβανια απλα το ποσοστο αυτο ειναι μεγαλυτερο και σταθερο....πλησιαζουμε και εμεις εκει και με ευρω μαλιστα......τωρα εαν θεωρεις οτι εμεις εχουμε F16 και φρεγατες .ενω οι βουλγαροι και οι αλβανοι οχι.....σε λιγο καιρο θα ειναι παλιο οπλοστασιο και ξεπερασμενο ,που ηδη ειναι,.....ηδη στολο απο υποβρυχια εισαι γιοκ.....μονο ενα εχεις ως κρατος ,ολα τα αλλα ειναι δεμενα ....επισης εχεις μιας μερας καυσιμα σε κατασταση κρισεως ή συρραξης . οι βουλγαροι εχουν για πολλες περισσοτερες μερες.....και οι τουρκοι για 20 μερες περιππου........οποτε δε μου λεει κατι το ευρω σημερα με την ολη κατασταση !!!!!