Ποια κινητρα του κοσμου? Το ενα ειναι αμορφωσια, το αλλο ειναι οτι το χουν ετοιμο το αλλοθι μετα 40 χρονια μεταπολιτευσης ... "μας κοροιδεψαν". Τι νομιζεις? Αμα στραβωσει το θεμα θα σου πει ο kosnik ειμαι μαλακας? Οχι. Με κοριδεψαν (και αυτοι) θα σου πει. Ετσι εχει μαθει ο Ελληνας, παντα υπαρχει καποιος που θα του δωσει αλλοθι για τις επιλογες του και ποτε ο Ελληνας δε θα αναλαβει την ευθυνη των επιλογων του.
φίλε από τα 18 μου έχω ψηφίσει κατά σειρά ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΑΝ.ΕΛ. και αισθάνομαι ότι πιάστηκα λίγο - πολύ μαλάκας σε όλες τις επιλογές, δεν έχω πρόβλημα να παραδέχομαι τα λάθη μου ούτε έχω καμμιά κρυστάλλινη σφαίρα να βλέπω το μέλλον
την ΝΔ την ψήφισα πιτσιρικάς λόγω "οικογενειακής παράδοσης" οπότε προφανώς ήμουν μαλάκας
το ΛΑΟΣ ήταν συνειδητή επιλογή γιατί τον Καρατζαφέρη τον παρακολουθούσα πάρα πολύ τότε αλλά προφανώς και δεν μπορούσα να μαντέψω το μέγεθος της κωλοτούμπας γιατί μιλάμε για την υπέρτατη κωλοτούμπα, εκεί δεν ήμουν μαλάκας με έπιασε μαλάκα
τον Καμμένο τον ψήφισα γιατί είδα μια δυναμική και προεκλογικά μου φάνηκε ελευθερόστομος (λαϊκιστή θα τον πεις εσύ, μπορεί να έχεις και δίκιο εν μέρει), δεν μετανιώνω που τον ψήφισα αλλά μάλλον δεν θα το ξανακάνω γιατί στην πράξη δεν βλέπω κάτι νέο
την ευθύνη της ψήφου στην ΧΑ θα την αναλάβω όπως και τις προηγούμενες φορές
καλώς ή κακώς αυτά έχει η δημοκρατία