kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα για να περιμένει από μένα να προτείνω ένα κόμμα.![]()
![]()
δεν μπορείς να προτείνεις γιατί δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα, η δημοκρατία έχει αδιέξοδα
Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα για να περιμένει από μένα να προτείνω ένα κόμμα.![]()
![]()
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το υπάρχον-παλαιό καθεστώς την τρέμει
Επίσημο κείμενο υπάρχει; Και όχι μόνο για την προσωπικότητα διεθνούς κύρους αλλά και για τα υπόλοιπα που είπες.
δεν μπορείς να προτείνεις γιατί δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα, η δημοκρατία έχει αδιέξοδα
τυπε την τρεμει γιατι ειναι πολυ πιθανο να βρεθει επι των ημερων της η λυση για την εξοσο απο την κριση και τοτε αντε πιασε την ακροδεξια στην ευρωπη...Την 'τρέμει' επειδή έχει πολιτική πρόταση για έξοδο από την κρίση ή την 'τρέμει' επειδή είναι φασίστες και αντιλαμβάνεται τις πραγματικές της προθέσεις;
Εσένα δηλαδή σου φτάνει κάποιος να 'τρέμει' κάποιον άλλον χωρίς να ξέρεις για ποιον λόγο το κάνει;
Και σιγά το τρέμουλο δηλαδή. Δεν είδα κανέναν να τρέμει, μόνο να αντιδρά άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο σωστά. Δεν το ξέραμε πως οποιαδήποτε αντίδραση σε φασίστα μπορεί να θεωρηθεί 'τρέμουλο'.
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το υπάρχον-παλαιό καθεστώς την τρέμει
Την 'τρέμει' επειδή έχει πολιτική πρόταση για έξοδο από την κρίση ή την 'τρέμει' επειδή είναι φασίστες και αντιλαμβάνεται τις πραγματικές της προθέσεις;
Εσένα δηλαδή σου φτάνει κάποιος να 'τρέμει' κάποιον άλλον χωρίς να ξέρεις για ποιον λόγο το κάνει;
Και σιγά το τρέμουλο δηλαδή. Δεν είδα κανέναν να τρέμει, μόνο να αντιδρά άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο σωστά. Δεν το ξέραμε πως οποιαδήποτε αντίδραση σε φασίστα μπορεί να θεωρηθεί 'τρέμουλο'.
τι επίσημο κείμενο μαν, σου λέω τι έλεγαν τότε κατά κόρον, λες ο Κασιδιάρης να έλεγε ότι του κατέβαζε η κούτρα του σε ένα κόμμα με τόσο αυστηρή αρχηγική γραμμή;
οποιοσδηποτε εχεφρων ανθρωπος εβλεπε χιμλερογκαιμπελικες ψευδομιλιταριστικες πρακτικες να επιστρεφουν 70 χρονια αργοτερα, σε μια χωρα σε κριση αντιστοιχη της Γερμανικης κρισης που ακολουθησε την καταρευση της δημοκρατιας της Βαιμαρης του μεσοπολεμου θα ανησυχουσε. Οχι γιατι η Ελλαδα σε λαθος χερια μπορει να γινει επεκτατικη υπερ-δυναμη, αλλα μπορει μια χαρα να σφαχτει εσωτερικα για χρονια.εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το υπάρχον-παλαιό καθεστώς την τρέμει
τυπε την τρεμει γιατι ειναι πολυ πιθανο να βρεθει επι των ημερων της η λυση για την εξοσο απο την κριση και τοτε αντε πιασε την ακροδεξια στην ευρωπη...
Κάθε κόμμα εντός δημοκρατικού τόξου έχει προτάσεις και πρόγραμμα εξόδου από την Κρίση. Δεν προτείνω κανένα, γιατί δεν ανήκω σε κανένα.
Εσύ δηλαδή ψηφίζεις ΧΑ επειδή βλέπεις ότι έχει κάποιο πρόγραμμα ή καθαρά λόγω εκδίκησης;
τρέμει τα χαστούκια του Κασιδιάρη, με πιάνεις ;)
αυτά τα κωλοπετσωμένα παχύδερμα μονάχα αυτό φοβούνται, ειδικά όταν η απειλή έρχεται έξω από το σύστημα και ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να την ελέγξουν
προφανώς η ΧΑ δεν θα φέρει καμμία λύση στα προβλήματα (πλην του μεταναστευτικού που δεν θέλω να το σκέφτομαι) αλλά θα προσφέρει άφθονη πούτσα και ξύλο (κυριολεκτικά και μεταφορικά, επί δικαίων και αδίκων, αλλά έτσι είναι η ζωή)
άρα αφού δεν μπορείς να πάρεις θέση δεν συμμετέχεις ενεργά στα κοινά
δεν την έχω ψηφίσει μέχρι τώρα, το πιθανότερο είναι να το κάνω στις επερχόμενες προς γνώσιν και συμμόρφωσιν (ή από εκδίκηση αν θες)
Λέω ότι αυτά που λες εσύ δεν επιβεβαιώνονται από κανένα επίσημο έγγραφο της ΧΑ.
Πως είσαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό που είχε πει ο Κασιδιάρης, ένας άνθρωπος γνωστός για τα ψέματά του, ένας άνθρωπος που αμφισβητεί τα ίδια του τα γραπτά κείμενα;
Για εξήγησέ το λίγο αυτό.![]()
![]()
Λαθος. Ψηφιζεις ΧΑ. Καμμια δυνατοτητα για κυβερνηση συνεργασιας. Απολυτο χαος. Η διακυβερνηση της χωρας ανατιθεται σε 10 ελληνες επιστημονες που εχουν διαπρεψει στο εξωτερικο για 6 - 8 χρονια.
Αυτοι αναλαμβανουν εν λευκω οπως ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
Γι αυτο το διαστημα μορατοριουμ σε απεργειες και διαδηλωσεις με απειλη απολυσης για το δημοσιο.
Το αν θα μεινουμε στο ευρω το αποφασιζει ο λαος με δημοψηφισμα αφου ενημερωθει με ειλικρινεια.
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ. ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ
ΤΕΛΟΣ
οποιοσδηποτε εχεφρων ανθρωπος εβλεπε χιμλερογκαιμπελικες ψευδομιλιταριστικες πρακτικες να επιστρεφουν 70 χρονια αργοτερα, σε μια χωρα σε κριση αντιστοιχη της Γερμανικης κρισης που ακολουθησε την καταρευση της δημοκρατιας της Βαιμαρης του μεσοπολεμου θα ανησυχουσε. Οχι γιατι η Ελλαδα σε λαθος χερια μπορει να γινει επεκτατικη υπερ-δυναμη, αλλα μπορει μια χαρα να σφαχτει εσωτερικα για χρονια.
δεν είμαι, ενώ αυτοί που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όταν τους έλεγαν όχι άλλα μέτρα τι πρέπει να κάνουν; καθένας παίρνει τα ρίσκα του υποθέτω
τυποι τα πραγματα ειναι απλα.
Η λυση που προτεινει η χρυση αυγη ειναι γνωστη "σοκ και δεος" απλα θα λειτουργησει αναποδα αντι να το νιωσουν οι πολιτες θα το νιωσουν οι ευρωπαιοι εταιροι... Η βρισκεις αποδεκτη λυση η παιρνεις τα @@ μου με ολες τις συναιπειες και για τις δυο πλευρες.... Δεν νομιζω οτι ειναι μια προταση που μπορει καποιος να αγνοησει ;)