Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα καταφερα αμε....τελειωσα και την εργασια μου στο τσακ......κομματια ειμαi...διαβαζω εδω και τα αισχη....χαχαχαχα ψυχη δεν εχουμε εμεις μανταμ?![]()
![]()
Μωρέ... κι εσύ έχεις ψυχή... κι εγώ έχω ψυχή... κι ο Talos - που τον καψώσαμε απογευματιάτικα - έχει ψυχή...
Άτιμο πράγμα η αγαμία...
Γιατί μπορεί η φωτό να είναι χθεσινoβραδυνή, αλλά η ιστορίαααα.... LAST ******R!!!!!!!!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!
:o :oειναι ευμεγεθη, κοιτουν αγερωχα τον απεναντι τοιχο και τους αρεσουν τα γουτσου γουτσου.....αχαχχαχαχαχαα τι αλλο θες? διαμετρο θηλης μηπως?![]()
Και συ βρε κοπελα μου....αφου τωρα εμαθες να τον παιρνεις απο παντου.......γιατι λαστ γιαρ δηλαδη? μαθε τεχνη κι αστηνε κι αν πεινασεις πιαστηνε.....ειναι δυνατον δηλαδη να μην υπαρχουν νεοτερα απο το μετωπο?![]()
έλα ντε.....κοίτα να δεις που σε λίγο θα γίνουμε ...πολλές οι αγάμητες....Και συ βρε κοπελα μου....αφου τωρα εμαθες να τον παιρνεις απο παντου.......γιατι λαστ γιαρ δηλαδη? μαθε τεχνη κι αστηνε κι αν πεινασεις πιαστηνε.....ειναι δυνατον δηλαδη να μην υπαρχουν νεοτερα απο το μετωπο?![]()
μαζόχες τα κορίτσια έχουν βαλθεί να σε ξεκάνουν.κορίτσια,μην παίζετε με τον...τουίτι μας...όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα ..πρηστούνε τ....μας και μετά θα περπατάμε σαν συγκαμένοι...![]()