polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
πολεμιστη θα βαλεις και συ τα δικα σου?
Γιατί βρε φιλενάδα? Πως είσαι σίγουρη ότι δεν είμαι κοπέλα?
πολεμιστη θα βαλεις και συ τα δικα σου?
σόρρυ που είμαι πεζός και ρηχός χαρακτήρας αλλά επειδή ετοιμάζομαι να την παίξω και εγώ, και εφόσον σε ευχαριστήσω που θα το τρίβεις "πιο γρήγορα... πιο γρήγορα... πιο γρήγορα..." και για πάρτη μου, να ρωτήσω το εξής:
τελικά που σε γλέντησαν? καναπέ? ντιβάνι? τραπεζαρία?
περιγραφή χώρου δεν μας έκανες και έχω ένα κενό μέσα μου
Γιατί βρε φιλενάδα? Πως είσαι σίγουρη ότι δεν είμαι κοπέλα?
Κιουρια αγαπη μου ε? χαχαχαχαχα
ε να κατι τετοια λες ομως και δινεις αφορμη για σχολια στους κακοπροαιρετους που θα λενε οτι εισαι μιξοπαρθενα και απο πισω μπαινουν δυο δυο τα τραινα.....
τι κακο να μην εχουν αισθηση της ισορροπιας τα αγορια μας
αυριο? καλή ιδεά. έρχομαι. ποιος θες να είμαι, ο γιώργος ή ο νίκος?Αααα!!! θα σου κόψω μονάδα εσένα! Σε πιάνω αδιάβαστο!
Να πας να το ξαναδιαβάσεις, να το βρεις, και να μου το φέρεις αύριο γραμμένο 100 φορές για τιμωρία! Μαζί με τον κηδεμόνα σου!!!
Και με τον τρίτο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία υποθέτω.
Αααα!!! θα σου κόψω μονάδα εσένα! Σε πιάνω αδιάβαστο!
Να πας να το ξαναδιαβάσεις, να το βρεις, και να μου το φέρεις αύριο γραμμένο 100 φορές για τιμωρία! Μαζί με τον κηδεμόνα σου!!!
(Άμα "λέει" κι ο κηδεμόνας σου, ίσως σας κρατήσω στο γραφείο των καθηγητών λίιιιγο παραπάνω!)
Αύριο έχουμε τα χανουμάκια. Κράτα δυνάμεις κι απο Δευτέρααυριο? καλή ιδεά. έρχομαι. ποιος θες να είμαι, ο γιώργος ή ο νίκος?
Και με τον τρίτο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία υποθέτω.
αυριο? καλή ιδεά. έρχομαι. ποιος θες να είμαι, ο γιώργος ή ο νίκος?
κοιτα.....σε ενα κτηριο καλο ειναι να υπαρχουν αρκετες κολωνες.....τοσες ωστε να κρατανε καλα το κτηριο αλλα να μην σκονταφτεις και πανω τους.....ε κανε τους λογαριασμους σου........
για κηδεμόνα θα φέρω τον cretan.Αυτό εξαρτάται από τα "προσόντα" σου και από αυτά του κηδεμόνα σου!!
Δεν βλέπω να απάντησες όμως στο διαγώνισμα... Κανόνισε νά 'ρθεις να μας τα ξαναπείς από Σεπτέμβη!!! Είμαι αυστηρή εγώ, μη με βλέπεις έτσι!!!
Εσένα σου έχω θυμώσει. Με είπες Ζαμπούνη.
μα μου αρεσει ο ζαμπουνης εμενα.....οχι σε τοσο υπερβολικη δοση αλλα δεν ειναι κακο να εχει ο αντρας τροπους......κτηνος ας ειναι στο κρεβατι μονο ;) δηλαδη αμα μια γυναικα κανει πορνοσταρικο σεξ πρεπει να κυκλοφορει και να φερεται και σαν πτανα? ;)
αχ αντε μου πετας και αυτα τα επιστημονικα-μαθηματικα απο πανω και με φτιαχνεις....
μη μου κανεις μουτρα