Νέα

Πως έμαθα να τον παίρνω από παντού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα beavis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σόρρυ που είμαι πεζός και ρηχός χαρακτήρας αλλά επειδή ετοιμάζομαι να την παίξω και εγώ, και εφόσον σε ευχαριστήσω που θα το τρίβεις "πιο γρήγορα... πιο γρήγορα... πιο γρήγορα..." και για πάρτη μου, να ρωτήσω το εξής:
τελικά που σε γλέντησαν? καναπέ? ντιβάνι? τραπεζαρία?
περιγραφή χώρου δεν μας έκανες και έχω ένα κενό μέσα μου

Αααα!!! θα σου κόψω μονάδα εσένα! Σε πιάνω αδιάβαστο!
Να πας να το ξαναδιαβάσεις, να το βρεις, και να μου το φέρεις αύριο γραμμένο 100 φορές για τιμωρία! Μαζί με τον κηδεμόνα σου!!!

(Άμα "λέει" κι ο κηδεμόνας σου, ίσως σας κρατήσω στο γραφείο των καθηγητών λίιιιγο παραπάνω!)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί βρε φιλενάδα? Πως είσαι σίγουρη ότι δεν είμαι κοπέλα?

Ε.....χμ....δεν ειμαι και βεβαία.....αλλα οκ ειχα μια μικρη υποψια για κατι αλλο......τουλαχιστον οτι ησουν ο ζαμπουνης εστω....τωρα μου τα ισοπεδωνεις ολα......

βιλουδο μη λες τετοια και απο βδομαδα αναλαμβανω υπηρεσια.......χαχαχαχαχαχα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
συγνωμη αλλα η φωτο που λετε, που βρισκεται??? :think: :think: :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κιουρια αγαπη μου ε? χαχαχαχαχα
ε να κατι τετοια λες ομως και δινεις αφορμη για σχολια στους κακοπροαιρετους που θα λενε οτι εισαι μιξοπαρθενα και απο πισω μπαινουν δυο δυο τα τραινα.....
τι κακο να μην εχουν αισθηση της ισορροπιας τα αγορια μας :P

Δηλαδή για την αίσθηση της ισορροπίας κάποιες παίρνουν έναν από μπρος κι έναν από πίσω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι οπως στην τραμπαλα ενα πραμα......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και με τον τρίτο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία υποθέτω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Να πας να το ξαναδιαβάσεις, να το βρεις, και να μου το φέρεις αύριο γραμμένο 100 φορές για τιμωρία! Μαζί με τον κηδεμόνα σου!!!
αυριο? καλή ιδεά. έρχομαι. ποιος θες να είμαι, ο γιώργος ή ο νίκος?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

(Άμα "λέει" κι ο κηδεμόνας σου, ίσως σας κρατήσω στο γραφείο των καθηγητών λίιιιγο παραπάνω!)

43 μελη, 31 επισκεπτες διαβαζουν το θεμα.

mission accomplished ;)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και με τον τρίτο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία υποθέτω.

Επιστημονικά απαιτούνται τρία σημεία για να ορίσουν ένα επίπεδο, οπότε για ευστάθεια καλό είναι κάπου να χωρέσει και ένας τρίτος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κοιτα.....σε ενα κτηριο καλο ειναι να υπαρχουν αρκετες κολωνες.....τοσες ωστε να κρατανε καλα το κτηριο αλλα να μην σκονταφτεις και πανω τους.....ε κανε τους λογαριασμους σου........

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυριο? καλή ιδεά. έρχομαι. ποιος θες να είμαι, ο γιώργος ή ο νίκος?

Αυτό εξαρτάται από τα "προσόντα" σου και από αυτά του κηδεμόνα σου!!
Δεν βλέπω να απάντησες όμως στο διαγώνισμα... Κανόνισε νά 'ρθεις να μας τα ξαναπείς από Σεπτέμβη!!! Είμαι αυστηρή εγώ, μη με βλέπεις έτσι!!! :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βελβετ......επιτοπου οπως εισαι σουμπιτη να γραψεις στο θρεντ της σιας αν μετραει το μηκος ή οχι.......εχεις δωσει ηδη το στιγμα σου καμποσες φορες :P

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
κοιτα.....σε ενα κτηριο καλο ειναι να υπαρχουν αρκετες κολωνες.....τοσες ωστε να κρατανε καλα το κτηριο αλλα να μην σκονταφτεις και πανω τους.....ε κανε τους λογαριασμους σου........

Εσένα σου έχω θυμώσει. Με είπες Ζαμπούνη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό εξαρτάται από τα "προσόντα" σου και από αυτά του κηδεμόνα σου!!
Δεν βλέπω να απάντησες όμως στο διαγώνισμα... Κανόνισε νά 'ρθεις να μας τα ξαναπείς από Σεπτέμβη!!! Είμαι αυστηρή εγώ, μη με βλέπεις έτσι!!! :grin:
για κηδεμόνα θα φέρω τον cretan.
μα τι να απαντήσω. δεν θέλω να το βρω. περιγραφή ζήτησα. σαν συγγραφική παρέμβαση πάρτο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσένα σου έχω θυμώσει. Με είπες Ζαμπούνη.

μα μου αρεσει ο ζαμπουνης εμενα.....οχι σε τοσο υπερβολικη δοση αλλα δεν ειναι κακο να εχει ο αντρας τροπους......κτηνος ας ειναι στο κρεβατι μονο ;) δηλαδη αμα μια γυναικα κανει πορνοσταρικο σεξ πρεπει να κυκλοφορει και να φερεται και σαν πτανα? ;)

αχ αντε μου πετας και αυτα τα επιστημονικα-μαθηματικα απο πανω και με φτιαχνεις....

μη μου κανεις μουτρα :P

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα μου αρεσει ο ζαμπουνης εμενα.....οχι σε τοσο υπερβολικη δοση αλλα δεν ειναι κακο να εχει ο αντρας τροπους......κτηνος ας ειναι στο κρεβατι μονο ;) δηλαδη αμα μια γυναικα κανει πορνοσταρικο σεξ πρεπει να κυκλοφορει και να φερεται και σαν πτανα? ;)

αχ αντε μου πετας και αυτα τα επιστημονικα-μαθηματικα απο πανω και με φτιαχνεις....

μη μου κανεις μουτρα :P

Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ πριν ρε φιλενάδα! Ότι μπορεί μια γυναίκα να είναι και του λιμανιού και του σαλονιού! Με το να είναι σοβαρή και κυρία στον περίγυρό της, δεν σημαίνει ότι το παίζει μυξοπαρθένα. Απλά δεν πέφτει λόγος σε κανέναν τι γουστάρεις να κάνεις στο κρεββάτι σου!

Εγώ μιλάμε ήμουνα πάντα η χαρά των "πεθερών"! Τι καλό κορίτσι, τι ήθος, τι ευγένεια! Και έλεγα από μέσα μου "Που νά 'ξερες καλή μου γυναικούλα τι έκανε το καλό το κοριτσάκι του γιού σου στο σαλόνι, όσο εσύ άπλωνες στην ταράτσα..." :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom