Νέα

Πως έμαθα να τον παίρνω από παντού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα beavis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Όχι μόνο είναι κραυγαλέο πώς την ιστορία την έχει γράψει άντρας, αλλά έχει και το ίδιο γυφτοστύλ που έγραφε ένας στάνταρντ τύπος στον Eftaxia (εκεί που πίναμε τα ποτάκια μας, και κάναμε τα μπανάκια μας, βάλαμε τα γελάκια κλπ. κλπ. - όλο υποκοριστικά). :jerking:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε τωρα μη μας απογοητευεις βρε ανδραςαπτηναθηνα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.054
Πόντοι
12.056
Παντως το στηθακι τις velvet αψηφα τους νομους τις βαρυτητας.. :dancing: :dancing:
Αφρος... :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συγγράφουσα.....απάντηση στο ερώτημα που θέτω αλλοίως...θα υπάρξουν υποψίες περί του φύλλου σου.... :idiot:

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι μόνο είναι κραυγαλέο πώς την ιστορία την έχει γράψει άντρας, αλλά έχει και το ίδιο γυφτοστύλ που έγραφε ένας στάνταρντ τύπος στον Eftaxia (εκεί που πίναμε τα ποτάκια μας, και κάναμε τα μπανάκια μας, βάλαμε τα γελάκια κλπ. κλπ. - όλο υποκοριστικά). :jerking:

Από τη στιγμή που δημοσιεύω κάτι, δεν μασάω σε αρνητική ή θετική κριτική. Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Και γύφτικο πές το κι ότι θες... Περί ορέξεως... Δεν τό 'βαλα για να πάρω κανά Νόμπελ.

Αλλά... είμαι 100% γυναίκα και το έγραψα εγώ!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ επειδή είμαι πολύ εύπιστος το δέχομαι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καψωσαμε καψωσαμε? :P

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συγγράφουσα.....απάντηση στο ερώτημα που θέτω αλλοίως...θα υπάρξουν υποψίες περί του φύλλου σου.... :idiot:

Φίλε μου εγώ απλά έστειλα την ιστορία... Δεν άνοιξα και το φόρουμ! Όποιος ανοίγει το φόρουμ, αποφασίζει να το κάνει θέμα. Εγώ δεν το θεωρώ και το ΤΡΕΛΟ θέμα... Να συζητηθεί ή να δοθεί συνέχεια... Δεν τό 'κανα και με αστροναύτες στο φεγγάρι! Σιγά την πρωτοτυπία!

Εγώ ήθελα απλά να το πω κάπου γιατί θά 'σκαγα! Και που να τα πεις αυτά...;;;

Κι αν μπαίνω εδώ και παρακολουθώ τα σχόλια, είναι για να μπορώ να απαντήσω σ' όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι... Αλλά να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω...

Τώρα για τις απορίες περί του αν είμαι όντως γυναίκα ή αν είναι αληθινή η φωτό, έχω ήδη απαντήσει παραπάνω. Είτε του φαίνονται κάποιου "αφρός", είτε "μελιτζάνες τσακώνικες"... αυτά είναι! Προτίμησα να βάλω χίλιες φορές τα δικά μου παρά καμμιάς μοντέλας και να σας δουλεύω ψιλό γαζί...

Ήθελα να είναι δική μου η φωτό, κι από τη στιγμή που πρόσωπο δεν γουστάρω να δείξω λόγω ανωνυμίας, τι νά 'βαζα; Αστράγαλο; Εδώ που είμαστε, βυζί θά 'βαζα! Δεν το 'βαλα επειδή θεωρώ ότι έχω το ωραιότερο του κόσμου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τα καταφερα αμε....τελειωσα και την εργασια μου στο τσακ......κομματια ειμαi...διαβαζω εδω και τα αισχη....χαχαχαχα ψυχη δεν εχουμε εμεις μανταμ? :P :P

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως αν ειναι αληθινη η φωτο τα συγχαρητηρια μου velvet.απο βυζι σκιζεις και η ρογα καγκελο.ευγε!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
νίτσα μου τι να κάνουμε?..αγοράκια είμαστε,μόνα μας καψώσαμε.....

αγαπητή βέλβετ, αποδέχομαι την απάντηση σου ως διευκρινίζουσα τις απορίες μου και επικροτώ τις απόψεις σου,οπότε προχωρούμε ακάθεκτοι,μένει να απαντηθεί το αν θα ήμουν τυχερός ως προς την συμμετοχή...θα ήμουν άραγε? πιθανόν....τι τραβάμε και εμείς οι άντρες.....καψώνουμε......

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αφου εκανε την αρχη η velvet καλο θα ηταν να βαλουνε φωτο με τα στηθη τους και οι αλλες γυναικες του site για να μπορουμε να συγκρινουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σωστος.αλλωστε σε τι μπουρδελοσαιτ ειμαστε.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε μου εγώ απλά έστειλα την ιστορία... Δεν άνοιξα και το φόρουμ! Όποιος ανοίγει το φόρουμ, αποφασίζει να το κάνει θέμα. Εγώ δεν το θεωρώ και το ΤΡΕΛΟ θέμα... Να συζητηθεί ή να δοθεί συνέχεια... Δεν τό 'κανα και με αστροναύτες στο φεγγάρι! Σιγά την πρωτοτυπία!

Εγώ ήθελα απλά να το πω κάπου γιατί θά 'σκαγα! Και που να τα πεις αυτά...;;;

Κι αν μπαίνω εδώ και παρακολουθώ τα σχόλια, είναι για να μπορώ να απαντήσω σ' όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι... Αλλά να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω...

Τώρα για τις απορίες περί του αν είμαι όντως γυναίκα ή αν είναι αληθινή η φωτό, έχω ήδη απαντήσει παραπάνω. Είτε του φαίνονται κάποιου "αφρός", είτε "μελιτζάνες τσακώνικες"... αυτά είναι! Προτίμησα να βάλω χίλιες φορές τα δικά μου παρά καμμιάς μοντέλας και να σας δουλεύω ψιλό γαζί...

Ήθελα να είναι δική μου η φωτό, κι από τη στιγμή που πρόσωπο δεν γουστάρω να δείξω λόγω ανωνυμίας, τι νά 'βαζα; Αστράγαλο; Εδώ που είμαστε, βυζί θά 'βαζα! Δεν το 'βαλα επειδή θεωρώ ότι έχω το ωραιότερο του κόσμου...

Ωραία βάλε και κάτι άλλο, σιγά σιγά piece με piece, συγγραφική αδεία

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω μπορω να αρκεστω μονο σε περιγραφη......φωτο δεν δινω..... :P

ταλε εδω καψωσαμε εμεις που ειμαστε και κοριτσακια....εσεις δε θα καψωσετε? :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ας ειναι μουνιτσα.αναμενουμε περιγραφη εναγωνιως ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κορίτσια,μην παίζετε με τον...τουίτι μας...όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα ..πρηστούνε τ....μας και μετά θα περπατάμε σαν συγκαμένοι... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom