συγγράφουσα.....απάντηση στο ερώτημα που θέτω αλλοίως...θα υπάρξουν υποψίες περί του φύλλου σου....
Φίλε μου εγώ απλά έστειλα την ιστορία... Δεν άνοιξα και το φόρουμ! Όποιος ανοίγει το φόρουμ, αποφασίζει να το κάνει θέμα. Εγώ δεν το θεωρώ και το ΤΡΕΛΟ θέμα... Να συζητηθεί ή να δοθεί συνέχεια... Δεν τό 'κανα και με αστροναύτες στο φεγγάρι! Σιγά την πρωτοτυπία!
Εγώ ήθελα απλά να το πω κάπου γιατί θά 'σκαγα! Και που να τα πεις αυτά...;;;
Κι αν μπαίνω εδώ και παρακολουθώ τα σχόλια, είναι για να μπορώ να απαντήσω σ' όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι... Αλλά να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω...
Τώρα για τις απορίες περί του αν είμαι όντως γυναίκα ή αν είναι αληθινή η φωτό, έχω ήδη απαντήσει παραπάνω. Είτε του φαίνονται κάποιου "αφρός", είτε "μελιτζάνες τσακώνικες"... αυτά είναι! Προτίμησα να βάλω χίλιες φορές τα δικά μου παρά καμμιάς μοντέλας και να σας δουλεύω ψιλό γαζί...
Ήθελα να είναι δική μου η φωτό, κι από τη στιγμή που πρόσωπο δεν γουστάρω να δείξω λόγω ανωνυμίας, τι νά 'βαζα; Αστράγαλο; Εδώ που είμαστε, βυζί θά 'βαζα! Δεν το 'βαλα επειδή θεωρώ ότι έχω το ωραιότερο του κόσμου...