Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
358
Πόντοι
21
Ζητά 250-300€ την ωρα και δεν αξίζει καν εχετε τον νου σας μην την πάθετε ωραιο κορμι ωραια φατσα αλλα μην αγγίζεις αυτο μη το αλλο σημπεριφορα χαλια την ψώνισε αφανταστα

Την πήρα πέρσυ. 250 ευρω για μια ώρα, και μου μιλούσε 45 λεπτά, δεν είχε όρεξη να προχωρήσουμε. Βιαστικό γαμήσι τα τελευταία 15 λεπτά, χύσιμο και καληνύχτα. Ούτε φιλιά ούτε αγγίγματα. Ένα μηδενικό.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
358
Πόντοι
21
Καλησπερα ομαδα δοκιμασε κανεις κορίτσι απο YES? Η αν ξερουμε καποια δοκιμασμένη μικροκαμωμένη να προτείνουμε ευχαριστώ
Φίλε δοκίμασα από YES αλλά όχι αυτές που έχει τώρα. Σαν πρακτορας είναι λίγο μαλάκας με την έννοια ότι δεν είναι εξηγημένος, δηλαδή μπορεί να σου πει ότι το owo είναι στην τιμή και όταν πας η γυναίκα να θέλει έξτρα. Απο κει και πέρα εξαρτάται και σε ποια θα πέσεις για να περάσεις καλά. Δεν φτάνει το σέρβις του Σαφάρι, αλλά κάποτε φέρνει καλά κομμάτια και αυτό είναι το μόνο θετικό.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.532
Πόντοι
206
Δοκίμασε κάνεις;

Αναφέρθηκε και από μένα πριν μερικές σελίδες, ως πρόταση σε άλλο παιδί για το σλιμ σώμα.
Είναι παλιά καραβάνα στη Λεμεσό.
Ρουμάνα με πολύ καλό σώμα, σιλικόνες, τυπικές υπηρεσίες, στο Μύλος.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
737
Πόντοι
86

Δοκίμασε κάποιος; εκτός από την πίπα με πλαστικό έχει καλές υπηρεσίες/ τιμές στο μήνυμα

Amsterdam11

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Αναφέρθηκε και από μένα πριν μερικές σελίδες, ως πρόταση σε άλλο παιδί για το σλιμ σώμα.
Είναι παλιά καραβάνα στη Λεμεσό.
Ρουμάνα με πολύ καλό σώμα, σιλικόνες, τυπικές υπηρεσίες, στο Μύλος.
Άλλαξε τοποθεσία

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.532
Πόντοι
206

Δοκίμασε κάποιος; εκτός από την πίπα με πλαστικό έχει καλές υπηρεσίες/ τιμές στο μήνυμα
Φάτσα γεμάτη σπυράκια.
Εγώ την είδα και έφυγα.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.106
Πόντοι
206
Εμπειρία κάνεις από Ksenia ;
Εχεις παει και δεν σου αρεσε.αλλαξε τις φωτο και σε μπερδεψε.ειναι εκεινη με τα τσιροτα στις ρωγες.το ξαναμιλησαμε

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.532
Πόντοι
206
Εχεις παει και δεν σου αρεσε.αλλαξε τις φωτο και σε μπερδεψε.ειναι εκεινη με τα τσιροτα στις ρωγες.το ξαναμιλησαμε
Ναι τη θυμήθηκα εδώ και μέρες ποια ήταν.
Μια κοντή παχουλουλα. Είδα Ρωσίδα και νόμιζα ότι ήταν καμία καινούρια.

Πάντως βλέπω ότι έχει πέσει νεκρα εδώ για Ρωσίδες.
Βλέπω ο κόσμος ρωτάει για Ρουμάνες κυρίως κλπ και κάτι πιθανά ναυάγια.
Απορώ που δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ειδικά που παίζουν τόσες αγγελίες με Σλαβες πλέον στο Bazaraki, όχι όπως παλιά που ήταν μόνο 3-4.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.532
Πόντοι
206
Πχ αυτή καινούρια μου φαίνεται

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Αμαν τουτη εν 35 εγω ειμαι 2 χρονων τζαι τορα φκαλλω δοντια. Τα 35 εν τα ξαναθωρει μπροστα της εσχει 20 χρονια.... Επιανμας στο μαιτταππιν τζια οι πουτανες πιον.!!! Ασε που εν τζια 100 κιλα βοδιν.
Είναι σε ουρανοξύστη νομίζω.

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Mouthwash ειχε και οταν πηγα εγω παλια οπως ειπα.μπανακι ενταξει να μην το συζηταμε.ενα γρηγορο πλυσιμο στη περιοχη κτλ το κανω παντα.να μαστε λιγο στα τυπικα ρε αδερφε.το σπρευ ειναι νεο οκ
Σου βάζουν καθαριστικό τώρα.Ειχα γαμησει μια σε άλλη πόλη.. πολύ σκύλα...με ωραίο κορμί...ούτε φιλιά δεν ήθελε...
Μια φορά στις αρχές του...αθλήματος...την φίλησα και ανταποκρίθηκε ...αλλά σταμάτησε..Θυμηθηκε τους κανόνες...του agent...
Μου έγινε απωθημένο...
Μια άλλη φορά την κατάφερα και γαμηθηκε χωρίς προφύλαξη και δεν είπε κιχ μετά...
Ηθελε να μεινω περισσοτερο και μου ειπε οτι την παρέσυρε το παθος.
Μετα αρχισε τα ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΥΣ..
ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ..
ΟΧΙ ΓΛΕΙΨΙΜΟ..ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ .
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ...ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΠΑΛΙ ..ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ !!
Την βλέπω στον δρόμο.. ανταλλάζουμε μηνύματα κάποτε...αλλα έμαθα ότι έγινε πιο σκύλα...από ποτέ....
Όνομα δεν ξέρω...δεν είμαι βέβαιος...ούτε χώρα...
Σου λένε πχ είμαι από Τσεχία ενώ είναι Βουλγάρες...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.532
Πόντοι
206

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
1
Άστο το έχουμε συζητήσει πολλές φορές το θέμα αυτό.
Εδώ Κύπρο ξέρουν οι κοπέλες ότι θα βρούνε άτομα να τις πληρώσουν οπότε βάζουν ακόμα και αυτές που δεν αξίζουν τέρμα τιμές στον Θεό.

Να επανέλθουμε στο θέμα μας, βλέπω πραγματικά οργασμό από Ρωσίδες αυτή τη στιγμή στο Bazaraki.
Προσπαθώ να θυμηθώ τι παίζει με αυτήν.
Γνωστή φάτσα, αλλά δεν θυμάμαι αν την έχω δοκιμάσει.
Σχόλια κανείς;
Μια Nika εγάμησα την 5-6 φορές στον άνεμο αλλά πάω σε πολλές κι εν θυμούμαι αν ήταν τούτη. Αν είναι κιαμέ που επίενες κι εσύ ένα τούτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom