Νέα

Μπορώ να πιω κάτουρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cross_Lena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.130
Πόντοι
6.256
Επειδη εχω δουλεια και δεν παρακολουθω το νήμα, πίνουμε κάτουρα ή οχι.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
296
Πόντοι
21
Επειδη εχω δουλεια και δεν παρακολουθω το νήμα, πίνουμε κάτουρα ή οχι.
Αν έχεις μόνιμη σχέση ή είσαι σίγουρος γιά την υγεία του/της συντρρόφου σου είναι ωραία. Εμένα πάντως μου αρέσει να πίνω από γυναίκα.

Gamiatan7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
4
Like
87
Πόντοι
1
Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Θα πάθω κάτι αν πιω τα κατουρα του?
Πρόσεχε μόνο να μην έχει φάει παστουρμά..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.591
Πόντοι
15.931
Τύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.
μηπως :zfuck: και στρακια :think: για αυτο εκανες την εμφανιση σου:afro:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.312
Πόντοι
506
Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν χρόνια ολόκληρα ως μέρος κάποιας θεραπευτικής / θρησκευτικής πρακτικής.

Ισχυρίζονται πως θεραπεύει τα πάντα από καρκίνο ως κατάθλιψη.

Οπότε μάλλον δε θα πάθεις τίποτα το σοβαρό εκτός αν το παρακάνεις.

Urine therapy through the centuries

Urine has always interested and attracted the attention of people. It was in fact never considered a waste product of the body but rather as a distilled product selected from the blood and containing useful substances for the care of the body. It was referred to as the "gold of the blood" and "elixir of long life," indicating its therapeutic potential. This paper reports on the practice of urine therapy since its origin attributed to the Indian culture, and briefly reviews its use through the centuries and different cultures and traditions.
Records from the Egyptians to Jews, Greeks, Romans and from the Middle Ages and the Renaissance testify to the practice of urine therapy--a practice that continues to be found in more recent times, from the 18th century to the present. Experiences with the practice of urine therapy have even been discussed and shared recently in 2 different conferences: in 1996 in India and in 1999 in Germany, where people from different countries shared and presented their own research on urine therapy.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.077
Πόντοι
26.386
Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Τα ούρα, υπό κανονικές συνθήκες, εξέρχονται άσηπτα από τον οργανισμό εκτός αν υπάρχει ουρολοίμωξη. Δηλαδή δεν περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς.
Άρα ενώ θεωρητικά δεν θα πάθεις τίποτα, αν υπάρχει ουρολοίμωξη, ανάλογα και το μικρόβιο βέβαια, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Καταναλώστε Υπεύθυνα...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.516
Πόντοι
3.656
Τα ούρα, υπό κανονικές συνθήκες, εξέρχονται άσηπτα από τον οργανισμό εκτός αν υπάρχει ουρολοίμωξη. Δηλαδή δεν περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς.
Άρα ενώ θεωρητικά δεν θα πάθεις τίποτα, αν υπάρχει ουρολοίμωξη, ανάλογα και το μικρόβιο βέβαια, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Καταναλώστε Υπεύθυνα...
Επιτελους και μια επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη!!!!
Αιντε που ειχαμε μπλεξει με τον καθε βλαχο εδω μεσα να πεταει την μαλακια του!!!

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.077
Πόντοι
26.386
Επιτελους και μια επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη!!!!
Αιντε που ειχαμε μπλεξει με τον καθε βλαχο εδω μεσα να πεταει την μαλακια του!!!
Άμα δεν σε βγάλει ασπροπρόσωπο η επιστημονική ομάδα του bou, ποιος θα το κάνει;;;

FFMLovers

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω οτι ειναι και η πιο υγιεινή τακτική απο πλευράς μικροβιακού φορτίου...
Καλύτερα να το αποφύγεις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.130
Πόντοι
6.256

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.564
Πόντοι
2.285
Καλησπέρα
Αδερφέ...δε πανα να φας και σκατουλες...
Δε θα πάθεις κάτι...πες μας μέτα όμως...

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
831
Πόντοι
81
Μια ερωτηση μπηκε να κανει ο τυπος Λενα και αμεσως μπαχαλευτηκε το ρομαντικο αυτο νημα :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom