kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38.130
- Πόντοι
- 6.256
Επειδη εχω δουλεια και δεν παρακολουθω το νήμα, πίνουμε κάτουρα ή οχι.
Αν έχεις μόνιμη σχέση ή είσαι σίγουρος γιά την υγεία του/της συντρρόφου σου είναι ωραία. Εμένα πάντως μου αρέσει να πίνω από γυναίκα.Επειδη εχω δουλεια και δεν παρακολουθω το νήμα, πίνουμε κάτουρα ή οχι.
Πρόσεχε μόνο να μην έχει φάει παστουρμά..Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Θα πάθω κάτι αν πιω τα κατουρα του?
μηπωςΤύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.
17 χρονια γάμου.Αν έχεις μόνιμη σχέση
Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν χρόνια ολόκληρα ως μέρος κάποιας θεραπευτικής / θρησκευτικής πρακτικής.
Ισχυρίζονται πως θεραπεύει τα πάντα από καρκίνο ως κατάθλιψη.
Οπότε μάλλον δε θα πάθεις τίποτα το σοβαρό εκτός αν το παρακάνεις.
Τα ούρα, υπό κανονικές συνθήκες, εξέρχονται άσηπτα από τον οργανισμό εκτός αν υπάρχει ουρολοίμωξη. Δηλαδή δεν περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς.Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Επιτελους και μια επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη!!!!Τα ούρα, υπό κανονικές συνθήκες, εξέρχονται άσηπτα από τον οργανισμό εκτός αν υπάρχει ουρολοίμωξη. Δηλαδή δεν περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς.
Άρα ενώ θεωρητικά δεν θα πάθεις τίποτα, αν υπάρχει ουρολοίμωξη, ανάλογα και το μικρόβιο βέβαια, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Καταναλώστε Υπεύθυνα...
Άμα δεν σε βγάλει ασπροπρόσωπο η επιστημονική ομάδα του bou, ποιος θα το κάνει;;;Επιτελους και μια επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη!!!!
Αιντε που ειχαμε μπλεξει με τον καθε βλαχο εδω μεσα να πεταει την μαλακια του!!!
Τότε προχώρησε ελεύθερα, απλά φρόντισε να έχει πιεί πολύ νερό ή και φρούτα (πχ καρπούζι), απέφυγε τα βαρειά φαγητά και απόλαυσέ το.17 χρονια γάμου.
Το νήμα ειναι για μορφωμενους.Άμα δεν σε βγάλει ασπροπρόσωπο η επιστημονική ομάδα του bou, ποιος θα το κάνει;;;
Ρε λέτε να της πω να τα εμφιαλώνει να τα πουλάμε βλέπω να υπάρχει ζήτηση...
https://www.bourdela.com/forum/attachments/img_20240617_172033-jpg.1233371/
Το νημα ειναι για ΑρχοντουςΤο νήμα ειναι για μορφωμενους.
Ανακύκλωση λέγεται. Οικολόγος είναι ο τύποςΔεν πιστεύω οτι ειναι και η πιο υγιεινή τακτική απο πλευράς μικροβιακού φορτίου...
Καλύτερα να το αποφύγεις
Αδερφέ...δε πανα να φας και σκατουλες...Καλησπέρα
Τα κάτουρα μύστη μου, είναι η μπύρα των ρομαντικώνΕπειδη εχω δουλεια και δεν παρακολουθω το νήμα, πίνουμε κάτουρα ή οχι.
Καλα τα λες φίλε, και ειναι και φθηνοτερα απ τις μπυρες του lidlΤα κάτουρα μύστη μου, είναι η μπύρα των ρομαντικών![]()