Δεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και οι περισσότεροι απλα κοιτάνεΔεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Δεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Και οι περισσότεροι απλα κοιτάνεΔεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Εγώ έχω διαβάσει ότι τα πιο πολλά είναι ανοικτά για φορολογικές απάτες και δεν μαζεύουν κόσμο.Για το blue vision έχω ακούσει ότι μαζεύει αλλοδαπούς
Το αθηναικο εχει κοσμο αλλά θέλω και κατι καινούργιοΕγώ έχω διαβάσει ότι τα πιο πολλά είναι ανοικτά για φορολογικές απάτες και δεν μαζεύουν κόσμο.![]()
Κάτι άλλες κρος εδώ μέσα γράφουν ότι στο νταουνταουν τις κυνηγάνε να τις γαμησουν και ρίχνουν και πόρτα σε κάποιους. Πάρτες στο αθηναϊκό παρέα μπας και φάνε καμιά αληθινη πουτσα γιατί μας έχουν ταραξει στην παραμυθαΔεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Και οι περισσότεροι απλα κοιτάνε
Προτιμάει κι αυτός τον οριτζιναλ πουστη από τα μασκαριλικια των κροςΜόνο με παρακάλι γαμιούνται τα κρος. Πρόκειται για κατάντια. Δεν τις πλησιάζει κανείς. Ο Τζιμ ο Τανζανος τις πηδάει; φαντάζομαι πως όχι.![]()
αυτα ειναι ,επιτελους καποιος που ξερει να γαμιεται σωσταΕγω θελω τους πακιστανους αστεγους
κανε υπομονη για μετα το πασχα φιλε,θα φερει η κυβερνηση νεα σοδεια απο πακιστανους για εργατες γης,θα δεις πολυ μεγαλες χαρεςΤο αθηναικο εχει κοσμο αλλά θέλω και κατι καινούργιο
Μεσημεριατικα με τέτοια ζέστη ρε τύπεΛέω να περάσω μετά τις 16:30 μήπως βρω κάνα πουτσαρα
απαξιωνονται τα κρος μονο γυφτοι με λεφτα τα γαμανεΠηγαίνουν κρος στο Αθηναϊκό;
μετα τα πιτογυρα και τις μπυρες δεν γαμανε οι ανθρωποι ρε φιλεΛέω να περάσω μετά τις 16:30 μήπως βρω κάνα πουτσαρα
Μακριά τότεαπαξιωνονται τα κρος μονο γυφτοι με λεφτα τα γαμανε
μετα τα πιτογυρα και τις μπυρες δεν γαμανε οι ανθρωποι ρε φιλε
Επιτέλους και μια φωνή λογικήςΜακριά τότε
απο σημερα για παρασκευη ψαχνεις ρε φιλε?Παρασκευη απόγευμα ψηνεις κανεις συναντηση;
Τα ξεσκιζουν οι βρωμοπάκικες ψωλές ε; Τέρμα τελειωμένες κωλοτρυπίδες, κάνουν οτιδήποτε για να γευτούν τα σαλάμια τους.Εγώ όποτε έχει τύχει να πάω δεν έχω πετύχει καμία φορά να πέφτει πόρτα. Τα κρος παρακαλούν και υποκλίνονται στα Πακιστάνια και τους γύφτους για να γαμηθούν. Τί άλλο παραμύθι θα διαβάσουμε; επίσης στο Αθηναϊκό δεν πάει ζευγάρι κι αν πάει θα φύγει τρέχοντας.
Τύπε αν θες να γαμηθεις τράβα βράδι μετά τις 24:00 να έχουν χωνέψει οι γαμιαδες του ιδρύματος τα μεσημεριανα πιτογυρα και τις μπύρεςΠαρασκευη απόγευμα ψηνεις κανεις συναντηση;
η κοινωνια εχει στραφει στους πατροπαραδοτους πουστιδεςΚαι μετά έρχονται (ευτυχώς ελάχιστοι) Έλληνες ψαρωμένοι και θέλουν κρος για γαμήσι αλλά τελικά αλλάζουν ρότα. Γνώμη μου το κρος έληξε από τους τσοντοσινεμάδες. Δεν έχει πέραση. Μόνο για καυλάντα και συζήτηση είναι.
εχουν πεσει σφαλιαρες σε πολλα κρος απτους θαμωνες του ιδρυματος και δεν ερχονται πλεονΕγώ όποτε έχει τύχει να πάω δεν έχω πετύχει καμία φορά να πέφτει πόρτα. Τα κρος παρακαλούν και υποκλίνονται στα Πακιστάνια και τους γύφτους για να γαμηθούν. Τί άλλο παραμύθι θα διαβάσουμε; επίσης στο Αθηναϊκό δεν πάει ζευγάρι κι αν πάει θα φύγει τρέχοντας.