Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.896
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα σε όλους. Να ενημερώσω και εγώ για 2 πρόσφατα sessions που είχα. :smitten:
1. Συνάντηση με την https://sessiongirls.com/little-goth_bat/. Όμορφη, ψηλή γυναίκα γύρω στο 1,75, με πολλά τατού. Εχει χώρο πίσω απο το Καλλιμάρμαρο στάδιο. Κάναμε posing, height comparison ( έβαλε και κάτι τεράστιες μαύρες μπότες που φαινονται στις φωτο) ,worship, l/c, ballbusting, slapping κλπ. Πολύ δυνατή κοπέλα, πολύ ωραίο σώμα, ευγενική, φιλική, συννενόηση εξαιρετική . Θα μείνει καμια εβδομάδα σίγουρα, ίσως μου πε και τον Απρίλιο, της αρέσει εδώ. Δεν κάνει σεξ, στοματικό, φιλιά κλπ, αλλά αφήνει να είσαι με το εσώρουχο. Επίσης για οποιον ενδιαφέρεται κάνει αυτή σεξ προς τον πελάτη, ειναι και dominatrix. Τιμή μισάωρου 180 , τιμή ώρας 250.
2. Συνάντηση με την Warrior Amazone - Session Girls. Έρχεται μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα, αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Με ''μάλωσε'' και ολας για αυτό..:grin:. Απο εμφάνιση οτι βλέπετε στις φωτο, ωραίο σώμα, γύρω στο 1,65, μαλλί οχι πολύ μακρύ, πρόσωπο μου άρεσε, ειναι 36 ετών μου ειπε. Πιο πολύ πάνω της μου άρεσαν τα πόδια της. Κάναμε l/c ( έχει οριο,ρωτηστε την πριν), worship, ballbusting, wrestling ( φοβερά πόδια και ξέρει να τα χρησιμοποιεί, slapping. Φορούσε το σορτσάκι της και απο πάνω ενα μπουστάκι, εγώ κλασικά με το μποξεράκι μου(δεν ήθελε να με δει naked , εκείνη έχασε :cheesy:).Απο συμπεριφορά μια χαρά, φιλική , ευγενική και στον αγώνα προσαρμόζεται ανάλογα με το τι θα ζητήσεις. Ο χώρος της ήταν στο ξενοδοχείο Vision στην Ομόνοια ( πολύ πιθανώς να σας ρωτήσουν που πάτε στην υποδοχή, να έχετε συννενοηθεί με την κοπέλα ). Θα κάτσει μέχρι τις 16.3 . Τιμή μισάωρου 190.
Αυτά απο εμένα, γενικα έμεινα ευχαριστημένος. Απο το καλοκαίρι είχα να κάνει session , οπότε ξεσπάθωσα που λένε. Ελπίζω και σε άλλες ενδιαφέρουσες παρουσίες το καλοκαίρι. Γενικά στο sessiongirls υπάρχει βλέπω ροή για την χώρα μας. Ελπίζω το καλοκαίρι να έχουμε δυνατές συγκινήσεις.:hi:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.706
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους. Να ενημερώσω και εγώ για 2 πρόσφατα sessions που είχα. :smitten:
1. Συνάντηση με την https://sessiongirls.com/little-goth_bat/. Όμορφη, ψηλή γυναίκα γύρω στο 1,75, με πολλά τατού. Εχει χώρο πίσω απο το Καλλιμάρμαρο στάδιο. Κάναμε posing, height comparison ( έβαλε και κάτι τεράστιες μαύρες μπότες που φαινονται στις φωτο) ,worship, l/c, ballbusting, slapping κλπ. Πολύ δυνατή κοπέλα, πολύ ωραίο σώμα, ευγενική, φιλική, συννενόηση εξαιρετική . Θα μείνει καμια εβδομάδα σίγουρα, ίσως μου πε και τον Απρίλιο, της αρέσει εδώ. Δεν κάνει σεξ, στοματικό, φιλιά κλπ, αλλά αφήνει να είσαι με το εσώρουχο. Επίσης για οποιον ενδιαφέρεται κάνει αυτή σεξ προς τον πελάτη, ειναι και dominatrix. Τιμή μισάωρου 180 , τιμή ώρας 250.
2. Συνάντηση με την Warrior Amazone - Session Girls. Έρχεται μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα, αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Με ''μάλωσε'' και ολας για αυτό..:grin:. Απο εμφάνιση οτι βλέπετε στις φωτο, ωραίο σώμα, γύρω στο 1,65, μαλλί οχι πολύ μακρύ, πρόσωπο μου άρεσε, ειναι 36 ετών μου ειπε. Πιο πολύ πάνω της μου άρεσαν τα πόδια της. Κάναμε l/c ( έχει οριο,ρωτηστε την πριν), worship, ballbusting, wrestling ( φοβερά πόδια και ξέρει να τα χρησιμοποιεί, slapping. Φορούσε το σορτσάκι της και απο πάνω ενα μπουστάκι, εγώ κλασικά με το μποξεράκι μου(δεν ήθελε να με δει naked , εκείνη έχασε :cheesy:).Απο συμπεριφορά μια χαρά, φιλική , ευγενική και στον αγώνα προσαρμόζεται ανάλογα με το τι θα ζητήσεις. Ο χώρος της ήταν στο ξενοδοχείο Vision στην Ομόνοια ( πολύ πιθανώς να σας ρωτήσουν που πάτε στην υποδοχή, να έχετε συννενοηθεί με την κοπέλα ). Θα κάτσει μέχρι τις 16.3 . Τιμή μισάωρου 190.
Αυτά απο εμένα, γενικα έμεινα ευχαριστημένος. Απο το καλοκαίρι είχα να κάνει session , οπότε ξεσπάθωσα που λένε. Ελπίζω και σε άλλες ενδιαφέρουσες παρουσίες το καλοκαίρι. Γενικά στο sessiongirls υπάρχει βλέπω ροή για την χώρα μας. Ελπίζω το καλοκαίρι να έχουμε δυνατές συγκινήσεις.:hi:
Η πρώτη φαίνεται ονειρική για τα γούστα μου!!! Και δεν περιορίζεται μόνο σε πάλη... Αν σκάσει Θεσσαλονική ακόμα και με τα 250 είναι πραγματικά πειρασμός...

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
420
Πόντοι
21
Πολλά τα λεφτά,μισή ώρα 190 ευρώ?

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
278
Πόντοι
20
καλημερα σε ολους και καλη σαρακοστη .Σαν υποτακτικος που ειμαι και με εμπειρια απο πολλες αφεντρες κατεληξα στην ερικα γιατι μαζι της εμαθα οτι το bdsm δεν ειναι μονο πονος και ταπεινωση αλλα πολλα πραγματα μαζι .Για εμενα η τελεια αφεντρα ειναι αυτη που θα καταφερει να σε εξουσιασει μονο με το βλεμα της να σε σαγηνεψει ωστε να αφεθεις στα θελω της και να σε κανει να ξεπερνας τα ορια σου χωρις καν να το καταλαβεις.Ολα αυτα τα εζησα και τα ζω μονο με την ερικα ,εχουμε κανει σκηνικα που ουτε που τα φανταζομουνα ουτε οτι θα μπορουσα ποτε να τα κανω ,για αυτο για εμενα ειναι κορυφη στο αυταρχικο
Είναι εξαιρετική η έρικα την περιμένουμε στην Λάρισα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
278
Πόντοι
20
Χτες νέα εμπειρία μαζί της
Την ξαναεπισκτέφτηκα αλλά όχι μόνος μου μαζί με την φίλη μου που της αρέσει το λεσβιακό και ο πόνος,αρχίσαμε από το δωμάτιο στο κρεβάτι έπαιξε με την φίλη μου εγώ κοιτούσα και έμεινα τι καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να παίζουν ,γλυψίματα και την στράπαρισε η έρικα αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη πρώτη φορά είδα την έρικα τόσο καυλωμένη ,μετά στο μικρό σαλονάκι με λουρί και οι δύο να της γλύφουμε τα πόδια να μας φτύνει και να μας χαστουκίζει ,είχε και συνέχεια στο μπαλκόνι που μας έδωσε την χρυσή της βροχή φορώντας πάντα τα λουριά μας μετά με έβαλε στον σταυρό και την φίλη στο μεσαιωνικό μαστίγωμα και στους δύο μας αλλά φόρεσε και γάντι και έπαιζε την φίλη μου με το χέρι της μπρός και πίσω ,σε εμένα είχε βάλει σφήνα καταπληκτική εμπειρία
Δέχεται και ζευγάρια δεν το ήξερα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.706
Πόντοι
456
Την ξαναεπισκτέφτηκα αλλά όχι μόνος μου μαζί με την φίλη μου που της αρέσει το λεσβιακό και ο πόνος,αρχίσαμε από το δωμάτιο στο κρεβάτι έπαιξε με την φίλη μου εγώ κοιτούσα και έμεινα τι καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να παίζουν ,γλυψίματα και την στράπαρισε η έρικα αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη πρώτη φορά είδα την έρικα τόσο καυλωμένη ,μετά στο μικρό σαλονάκι με λουρί και οι δύο να της γλύφουμε τα πόδια να μας φτύνει και να μας χαστουκίζει ,είχε και συνέχεια στο μπαλκόνι που μας έδωσε την χρυσή της βροχή φορώντας πάντα τα λουριά μας μετά με έβαλε στον σταυρό και την φίλη στο μεσαιωνικό μαστίγωμα και στους δύο μας αλλά φόρεσε και γάντι και έπαιζε την φίλη μου με το χέρι της μπρός και πίσω ,σε εμένα είχε βάλει σφήνα καταπληκτική εμπειρία
Δυνατή εμπειρία! Αν ήταν και η κοπέλα σου σε ρόλο switch και να σε ξεφτίλιζε η ερικα μπροστά στην κοπέλα σου και μετά και οι 2 μαζι παιζοντας λεσβιακά θα ήταν ιδανικό.

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Απο τις photos που εχει ζητημα 2-3 να ειναι δικες της , για δικους της λογους δε βαζει ουτε φωτο χωρις προσωπο που να τη δειχνουν. Ειναι γυρω στο 1,65 χωρις τακουνια , καρε μαλι μαυρο ηλικια 45+ γυμνασμενο σωμα, σεσσιον μονο σε ξενοδοχειο αμα θες και αλλες πληροφοριες στειλε p.m μιας και το να γραφει κανεις δημοσια εδω δεν εχει νοημα πια
Αξίζει η Ναταλία;;;Μου είπε στο φβ σε ξενοδοχείο bill όταν είπα για μεταξουργείο στα 100 η ώρα 150 2 ώρες η φωτογραφίες μου είπε αυτές που αναγράφει το όνομα της ειναι αυτή .Αξιζει να πάω (Natalia Basakou )

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.388
Πόντοι
206

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.346
Πόντοι
4.510
Τρομερή εμπειρία

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.346
Πόντοι
4.510
Γνώμες;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
732
Πόντοι
86
Πριν περίπου 2 ώρες αποχαιρέτησα την Vida στο σταθμό του τρένου. Δυστυχώς αυτή τη φορά άργησα να αποφασίσω να κάνω συνεδρία και δεν κατάφερα να βρω ραντεβού.
Τουλάχιστον είχα το προνόμιο να μεταφέρω τις βαριές βαλίτσες της μέχρι το τρένο. Κάτι είναι και αυτό, την επόμενη φορά θα φροντίσω να κλείσω έγκαιρα μιας και λατρεύω τη συγκεκριμένη αφέντρα.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Πριν περίπου 2 ώρες αποχαιρέτησα την Vida στο σταθμό του τρένου. Δυστυχώς αυτή τη φορά άργησα να αποφασίσω να κάνω συνεδρία και δεν κατάφερα να βρω ραντεβού.
Τουλάχιστον είχα το προνόμιο να μεταφέρω τις βαριές βαλίτσες της μέχρι το τρένο. Κάτι είναι και αυτό, την επόμενη φορά θα φροντίσω να κλείσω έγκαιρα μιας και λατρεύω τη συγκεκριμένη αφέντρα.
Γι αλλη μια φορα μας συγκλονισες. Ευχαριστουμε που μοιραστηκες αυτη τη σημαντικη στιγμη μαζι μας.

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
108
Πόντοι
1
Καλησπέρα,επισκέφτηκα την Έρικα και Την Παρασκευή Και πριν Λίγο.Περασα καταπληκτικά γιατί είναι η μόνη που μου ικανοποιεί τα φετίχ μου.Και δυστυχώς φεύγω για επαρχία και θα μου λειψει

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
420
Πόντοι
21
Δυνατή εμπειρία! Αν ήταν και η κοπέλα σου σε ρόλο switch και να σε ξεφτίλιζε η ερικα μπροστά στην κοπέλα σου και μετά και οι 2 μαζι παιζοντας λεσβιακά θα ήταν ιδανικό.

Δέχεται και ζευγάρια δεν το ήξερα
Με γνωρίζει και ναι μας δέχτηκε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
420
Πόντοι
21
Πρώτα έπαιξαν μεταξύ τους και μετά μας ξευτίλισε ,στην φίλη μου αρέσει πολύ το λεσβιακό και ο πόνος μας έκανε καινούργιους

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
278
Πόντοι
20
Από το σαλόνι με λουρί στην αρχή γλύψιμο ποδιών αν δεν της άρεσε μου έριχνε σφαλιάρες, μετά γύρισε ανάποδα και την έγλυψα,έκανα ότι μου έλεγε στο υπνοδωμάτιο έγιναν τα καλύτερα, στραπ και δεν με άφηνε να τελειώσω ήθελε να τελειώσω πρωκτικά δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό και όμως γίνεται,δέσιμο με σκοινιά για να μην μπορώ να τον ακουμπήσω,φτύσιμο παντού,με καθοδήγησε με τρέλανε καύλα όταν με έπαιρνε και μου έγλυφε και τον λαιμό μετά ανάσκελα και έπαιζε με τις θηλές μου ενώ μου τον έπαιζε αλλά χωρίς να με αφήσει να τελειώσω,είχε και συνέχεια στο μπάνιο με τάπα πίσω μου να της γλείφω τα πόδια να μου τον φτύνει και να με κατουράει , δεν περιγράφεται το session μαζί της, χρόνο για ομιλία δεν είχε μόνο στο τηλέφωνο πριν πάω και φεύγοντας στην πόρτα αλλά στο session μου μιλούσε συνέχεια
Το πρώτο μου πόστ βεβαίως και την ξαναείδα,επικοινώνησα χτες μαζί της για να ρωτήσω πότε θα έρθει Λάρισα και μου είπε σύντομα,το καλύτερο παιχνίδι έχω κάνει μαζί της

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.706
Πόντοι
456
Αυτά δεν τα αφήνουν τελευταία στιγμή.... Εκ πείρας συμπάσχω.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
732
Πόντοι
86
Αυτά δεν τα αφήνουν τελευταία στιγμή.... Εκ πείρας συμπάσχω.
Λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να κάνω συνεδρία και δεν ήθελα να την στήσω, αλλιώς με το που μαθαίνω πότε έρχεται κλείνω απευθείας!

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
516
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες προτείνεται μία αξιόλογη στα περιξ της φυλής σε κάποιο από τα σπιτάκια. Εύχομαι πάντα να κατάρτια τών κοριτσιών όρθια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom