You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.802
- Πόντοι
- 3.446
...κάποιους δεν τους αφήνετε να γράψουν στο δικό σας νήμα.Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα
βασικά όλους όσους μιλάνε ΔΕΝ τους αφήνετε.
ξεφτίλα πράγματα δλδ καθώς ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε στο να λιβανίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους εαυτούς σας και τον μαρινάκη (που μέχρι ΚΑΙ τον τελικό πέρυσι τον βρίζατε να σου θυμήσω).
κι επειδή πάλι θα ακούσω για τον αντισθένη - που αυτός τα κάνει όλα ο "τριςκατάρατος" - ακόμα κι αν είναι έτσι θα έπρεπε να έχετε τ'αρχίδια να βγείτε να του πείτε ότι το μιουτάρισμα στο νήμα σας είναι μαλακία...
τεςπα, λέω εγώ τώρα. αλλά δε γαμιέται, παντού παράγκα
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 821
- Πόντοι
- 81
24 ωρες πριν...κρυφτουλι..απο πεμπτη βραδυ και αν..δεν βλεπω και τον αγαπητο φιλο @dimigoall να κανει την αυριανη προβλεψητελικα ο μπακαλιαρος ειναι ξαλμυρισμενος
![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.366
- Πόντοι
- 2.606
Ο Αντισθένης είναι δικό του το μαγαζί και το κάνει ότι θέλει αν σ αρέσει μένεις αν δεν σ αρέσει φεύγεις να σου θυμίσω εγώ είχα μπαναριστει για ένα ολόκληρο χρόνο για ασήμαντη αφορμή οπότε δεν απολαμβάνω ασυλία και ούτε την θέλω θα γράφω ότι γουστάρω με οποιες συνέπειες για τα λεγόμενα μου...κάποιους δεν τους αφήνετε να γράψουν στο δικό σας νήμα.
βασικά όλους όσους μιλάνε ΔΕΝ τους αφήνετε.
ξεφτίλα πράγματα δλδ καθώς ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε στο να λιβανίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους εαυτούς σας και τον μαρινάκη (που μέχρι ΚΑΙ τον τελικό πέρυσι τον βρίζατε να σου θυμήσω).
κι επειδή πάλι θα ακούσω για τον αντισθένη - που αυτός τα κάνει όλα ο "τριςκατάρατος" - ακόμα κι αν είναι έτσι θα έπρεπε να έχετε τ'αρχίδια να βγείτε να του πείτε ότι το μιουτάρισμα στο νήμα σας είναι μαλακία...
τεςπα, λέω εγώ τώρα. αλλά δε γαμιέται, παντού παράγκα
Εγώ μια που παραθέτεις εμένα έρχομαι και παίζω στην έδρα σας
Milfshake
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Από τα πιο ωραία και εύστοχα συνθήματα , γειά μας !!!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.366
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό το σύνθημα το λέγαμε για τον βαρδινογιαννη όταν ήμουν αμούστακο παιδίΑπό τα πιο ωραία και εύστοχα συνθήματα , γειά μας !!!
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.842
- Πόντοι
- 10.446
Αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια της πισινας...

www.gazzetta.gr

O Ολυμπιακός διεύρυνε το σερί στο 56-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με 13-11 στο «Σεράφειο» και οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν στην 56η σερί νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.366
- Πόντοι
- 2.606
Ότι άθλημα έχει νερό δεν καταδέχομαι καν να ασχοληθώ με τους μπρατσακηδες με τις φουσκωτές κουλούρες είναι για λύπησηΑλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια της πισινας...
![]()
O Ολυμπιακός διεύρυνε το σερί στο 56-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με 13-11 στο «Σεράφειο» και οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν στην 56η σερί νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους.www.gazzetta.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.232
- Πόντοι
- 28.246
Στη σέντρα τους Αλαφούζο, Ηλιόπουλο έβγαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση της Super League, με αφορμή τη «φωτοβολίδα» ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διαθέσουν ποσοστό 15 % επί των τηλεοπτικών συμβολαίων τους στους εννέα «μικρούς». Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες και αερολογίες», ενώ τόνισε: «Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά». Στη συνέχεια, όταν ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο Μαρινάκης τους κάλεσε να δώσουν άμεσα τα χρήματα και σχολίασε: «Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».
Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».
Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
Οι εξεδρες πάντως ήταν γεμάτες από οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έκαναν ηρωική κερκίδα....Ότι άθλημα έχει νερό δεν καταδέχομαι καν να ασχοληθώ με τους μπρατσακηδες με τις φουσκωτές κουλούρες είναι για λύπηση
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.546
- Πόντοι
- 15.931
η αληθεια ειναι οτι και εγω στο δικο μου μαγαζι εγω βγαλει υποψηφιο πελατη εκτος με πολυ καλο τροποΟ Αντισθένης είναι δικό του το μαγαζί και το κάνει ότι θέλει αν σ αρέσει μένεις αν δεν σ αρέσει φεύγεις να σου θυμίσω εγώ είχα μπαναριστει για ένα ολόκληρο χρόνο για ασήμαντη αφορμή οπότε δεν απολαμβάνω ασυλία και ούτε την θέλω θα γράφω ότι γουστάρω με οποιες συνέπειες για τα λεγόμενα μου
Εγώ μια που παραθέτεις εμένα έρχομαι και παίζω στην έδρα σας

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.366
- Πόντοι
- 2.606
ο τυπος εγραψε αλλουνου το ονομα στο χαρτακι πηγε να καψει αθωο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις