Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.681
- Πόντοι
- 12.756
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙθα πηρε πολλους στο λαιμο του
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙθα πηρε πολλους στο λαιμο του
Ελα ρε Τουρκοι ειναι ολοι αυτοι;φίλε μου κατανοώ τους προβληματισμούς σου , δεν αμφισβητώ το ενδιαφέρον σου για τα εθνικά θέματα
Όμως ο αθλητισμός δεν είναι το κατάλληλο πεδίον για πολιτική
ασχέτως εάν οι έλληνες πολιτικοί χρησιμοποιούν τους γάβρους είτε για να ψηφίζουν τον πθ των Ιμίων,
είτε τους ποινικούς του Δήμου Πειραιά, είτε τον κουμπάρο του χοντρού εργοδότη τους
Επομένως όλος αυτός ο θόρυβος είναι υποκριτικός για χαχόλους και αποδεικνύεται από την μεταγραφή ενός ακραίου Κεμαλιστή στο λιμάνι
Εάν όμως θέλουμε να το πολτικοποιήσουμε έστω χάριν της κουβέντας , ξαναπαραθέτω την φωτό ...
![]()
Εντάξει το παίρνω πίσω .'Ενας λόγος παραπάνω να επικρίνεις αυτά που γίνονται στον ΠΑΟ. Και όχι να μου την πέφτεις έτσι! Τιμή στον παππού σου που νομίζω ότι θα ένιωθε τουλάχιστον άβολα με αυτά που γίνονται με τους Αλαφουζοπρεζάκησες!Στην μάχη του Εσκί Σεχίρ έχασε το χέρι ο παππούς του πατέρα μου.
Από οβίδα.
Αξιωματικός στην 1η μεραρχία,επέστρεψε το 1921 και έχουμε ακόμα σαν κειμήλιο μια Τουρκική σημαία,ένα σπαθί και ένα Λούγκερ....
g/g παιζόταν δυνατά.θα πηρε πολλους στο λαιμο του
Καλά ασε αυτός έχει καψει προ πολλού φλάντζαΕλα ρε Τουρκοι ειναι ολοι αυτοι;
Δεν ηξερα οτι ειχαμε θεματα εθνικης κυριαρχιας με τις χωρες της Αφρικης....
g/g παιζόταν δυνατά.
Ρε τύπε ποιός ανέβασε εδώ το θέμα με το πανό στην Κύπρο?Εσείς όλοι που θιχθήκατε με αυτά που γράφω για τον ΠΑΟ είστε υποκριτές. Δεν αντιδράσατε για τα αίσχη στην Κύπρο αλλά γιατί κάνουμε κριτική στην απόπειρα τουρκοποίησης του ΠΑΟ. Αν καταδικάσετε εδώ και τώρα τον Αθαμανό και το πρεζάκια για την απαράδεκτη συμεριφορά και κάλυψη αυτών που έγινανα στην Κύπρο
Εντάξει το παίρνω πίσω .'Ενας λόγος παραπάνω να επικρίνεις αυτά που γίνονται στον ΠΑΟ. Και όχι να μου την πέφτεις έτσι!
ο ρομπας απλα ειναι ρατσιστης τυπε....δεν μπορει τους μουσουλμανους...Ελα ρε Τουρκοι ειναι ολοι αυτοι;
Συμβαίνουν αυτά,πάμε παρακάτω.εκει ημουν , σε γκολ γκολ , αλλα ηταν χαμηλο και λεω ΑΣΣΟ ΞΕΡΟ ΑΝΤΡΙΚΟ , ΟΡΘΙΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ , και πηραμε τα αρχιδια μας
με εσωσαν οι γαυρίνες στο μπασκετ ...Συμβαίνουν αυτά,πάμε παρακάτω.
όλα τα τροχοφόρα τα έχω σαν ποδηλατάκιΤύπε είσαι βανάκιας?
![]()
o φίλος Τσάρκας είναι εθνικιστής ,Ελα ρε Τουρκοι ειναι ολοι αυτοι;
Μπορει και να το εχει ετοιμοΑυτος ο Αλονσο δεν εχει ιδιαιτερη επσφη με τη πραγματικοτητα. Κανει δηλωσεις οτι στο δευτερο ημιχρονο πλησιασε ο βαζελος να παιξει οπως ηθελε.
Δηλ. με τον Ιωαννιδη να κατεβαινει κεντρο για να παρει μπαλα και να φτασει ξεπνοος στη περιοχη. Και αντε αλλες δυο τρεις ενεργειες του Τετε στο κεντρο.
Ειλικρινα με την εικονα του βαζελου σήμερα, αλλα κυριως με τις δηλωσεις μετα το ματς, επρεπε ο Αφραγκουζος να του βγαλει εισιτηριο αποψε.
Κωλο θα στήσει το πουτανι που βρίζει μάνες και δεν βγαίνει από το δωμάτιο τουμικρέ αυτιστικέ θα επιδείξεις τον ίδιο ζήλο και σε τυχόν εχθροπραξίες με τους γείτονες?
Ευκαιρία να βρεί ομάδα ο Κλόπ....Αυτος ο Αλονσο δεν εχει ιδιαιτερη επσφη με τη πραγματικοτητα. Κανει δηλωσεις οτι στο δευτερο ημιχρονο πλησιασε ο βαζελος να παιξει οπως ηθελε.
Δηλ. με τον Ιωαννιδη να κατεβαινει κεντρο για να παρει μπαλα και να φτασει ξεπνοος στη περιοχη. Και αντε αλλες δυο τρεις ενεργειες του Τετε στο κεντρο.
Ειλικρινα με την εικονα του βαζελου σήμερα, αλλα κυριως με τις δηλωσεις μετα το ματς, επρεπε ο Αφραγκουζος να του βγαλει εισιτηριο αποψε.
σου φερνει ο ραφλας κονσεισαο μην ανχωνεσαι...Ευκαιρία να βρεί ομάδα ο Κλόπ....
![]()
Ειναι μεγσλο πραγμα η προσωπικοτητα στον προπονητη.Ευκαιρία να βρεί ομάδα ο Κλόπ....
![]()