Xaramofais
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 13.148
- Πόντοι
- 2.256
Όταν είναι να μου πεις να σου δώκω την ευχή μουδώστε πληροφορίες στο λαό βρε ... με το τσιγκέλι θα σας τα βγάλουμε?????![]()

Όταν είναι να μου πεις να σου δώκω την ευχή μουδώστε πληροφορίες στο λαό βρε ... με το τσιγκέλι θα σας τα βγάλουμε?????![]()
Ιωαννα....... ΜΟΝΟ η 34.........Καηλησπερα έχει συναντήσει κάποιος τον την κοπελα να μας πει την άποψη του ;
Παίζει σαν ανεξάρτητη το είχε 100 σύν 20 τό δεύτερο βόλι τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τιμές.δώστε πληροφορίες στο λαό βρε ... με το τσιγκέλι θα σας τα βγάλουμε?????![]()
Eισ'ωραίος!Παίζει σαν ανεξάρτητη το είχε 100 σύν 20 τό δεύτερο βόλι τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τιμές.
Δεν πήρα μεζέ γιατί υπήρξε ακύρωση.
Την βρίσκεις εδώ....
![]()
Είμαι η ιωάννα 24 ετών 6934302285
❤️είμαι ή Ιωάννα 24 ετών σέξι Καυλιάρα Αν θέλεις να περάσεις μία καυτή Και αξέχαστη συνάντηση Μαζί μου ,κάλεσε με στο 6934302285 στείλε μου μήνυμα στο Viber η WhatsApp Είμαι αυτό που βλέπεις 100%100 Έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο πάρε με στα τέσσερα????❤επόμενα επόμενο λεπτάkanesex.com
ΑπατηΜη ψαρωνεις, 100% ψεύτικο. Και λέει και ακα παναθεμα του (του γιατί είναι σίγουρα άντρας πίσω από την αγγελία...).
Έχεις δικιο....χαλι μαύροΔήμητρα = Χαλί μαύρο. Το χειρότερο γαμησι και ανευρη πίπα. Ούτε σε μπουρδέλο των €20 τέτοιο πράγμα. Μακριά
Για πες μας πιο το δωρακι σου;Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Καλό Σ.Κ ! σας περιμένω από Δευτέρα!!!
Malvina, με νήμα εδώ, 100 της 100 αυτό που ζητάςΒοήθεια σας παρακαλώ!!! Είμαι σε άδεια από αύριο για μια βδομάδα και θα ήθελα να προτείνετε ότι καλύτερο πιστεύετε ότι είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, κατα προτίμηση νεαρές μοντελέ να βγάζουν γούστα δλδ να μην είναι σιγά εδώ σιγά εκεί δεν το ένα δεν το άλλο... γραφεία και ανεξάρτητες αρκει να κάνουν outcall. σημαντικο να εχουν ωραιο προσωπο και να δινουν γλωσσοφιλα!
Υπηρεσίες και τιμή;Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Καλό Σ.Κ ! σας περιμένω από Δευτέρα!!!
Πλασάρεται ως επιλεκτική![]()
Έχει δοκιμάσει κανείς Κόκκινη Λύσσα??
Ποία είναι η κόκκινη λύσσα;;;Έχει δοκιμάσει κανείς κόκκινη λύσσα?? Πλασάρεται ως επιλεκτική![]()
Μια μιλφαρα που έχει βάλει αγγελία στο κάνε σεξ και κάποιες φορές πάει και σε τσονταδικα γιατί δεν ευχαριστείται γαμησι από την πελατεία τηςΠοία είναι η κόκκινη λύσσα;;;
Έχει το νημα "θέλει να με κάνει πουτανα κλπ κλπ"Ποία είναι η κόκκινη λύσσα;;;