Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.133
- Πόντοι
- 11.146
.....don't move "ντιπ" babyΠροτιμω την πιπα της τεμπέλας
.....don't move "ντιπ" babyΠροτιμω την πιπα της τεμπέλας
Δεν χωράει.......don't move "ντιπ" baby
![]()
Ντιπ ή ντιπ;.....don't move "ντιπ" baby
![]()
....οχι Dip, ουτε deep αλλα "ντιπ" (καθολου). Κατα το " μην κ'νιεσαι ντιπ μουρακι'μ' "Ντιπ ή ντιπ;
Κάποτε στην Αρχαία Ολυμπία χαζεύοντας ΤΕΛΕΙΑ γυναικεία σώματα που ήταν λαξευμένα από καταπληκτικούς γλύπτες της αρχαιότητας είχα πει : "γιατί ρε πούστη μου να μην υπάρχουν ζωντανές γυναίκες τέτοιες"; Κι όμως με αξίωσε ο Υψιστος να δω ένα από τα τέλεια δημιουργήματά του. Αυτή τη φωτογραφία μπορεί ένας καλός ζωγράφος να την κάνει πίνακα και να μπορούμε να την αναρτήσουμε όπου θέλουμε.
Είναι να τον κάνεις πίνακα να τον κρεμάσεις στο σαλόνι σου.Κάποτε στην Αρχαία Ολυμπία χαζεύοντας ΤΕΛΕΙΑ γυναικεία σώματα που ήταν λαξευμένα από καταπληκτικούς γλύπτες της αρχαιότητας είχα πει : "γιατί ρε πούστη μου να μην υπάρχουν ζωντανές γυναίκες τέτοιες"; Κι όμως με αξίωσε ο Υψιστος να δω ένα από τα τέλεια δημιουργήματά του. Αυτή τη φωτογραφία μπορεί ένας καλός ζωγράφος να την κάνει πίνακα και να μπορούμε να την αναρτήσουμε όπου θέλουμε.
στο κουπλε το χανει, βγαινει εκτος μετρου
Συ Που το ξερεις τι ειμαι γωΜα δεν εισαι τεμπελα
Ποίησις!Κάποτε στην Αρχαία Ολυμπία χαζεύοντας ΤΕΛΕΙΑ γυναικεία σώματα που ήταν λαξευμένα από καταπληκτικούς γλύπτες της αρχαιότητας είχα πει : "γιατί ρε πούστη μου να μην υπάρχουν ζωντανές γυναίκες τέτοιες"; Κι όμως με αξίωσε ο Υψιστος να δω ένα από τα τέλεια δημιουργήματά του. Αυτή τη φωτογραφία μπορεί ένας καλός ζωγράφος να την κάνει πίνακα και να μπορούμε να την αναρτήσουμε όπου θέλουμε.
Σλατινε ηρεμησεΠοίησις!
Νήμα που τρέφει τας ψυχάς ημών! Ζωγράφοι, ποιηταί, μουσουργοί, φιλότεχνοι πάσης τέχνης.
Με ταπεινότητα θα επιδιώξω να λάβω ό,τι δύναμαι!
Θα χρησιμοποιήσω τα μαθήματα που απλόχερα έλαβα, μπας και τελικά ρίξω κανένα γκομενακι!
Σε εμάς Νικολ που σου εχουμε στειλει μηνυμα και μας εχεις αφησει στο διαβαστηκε, θα δωσεις κανενα σημαδι ζωης;Σλατινε ηρεμησε
...."παρακαλω περιμενετε, η στυση σας προωθειται"Σε εμάς Νικολ που σου εχουμε στειλει μηνυμα και μας εχεις αφησει στο διαβαστηκε, θα δωσεις κανενα σημαδι ζωης;![]()
Εε τώρα, λέει ψέματα ποτέ ο Μάνθος??Συ Που το ξερεις τι ειμαι γω
παραδέξου το ότι ρώτησες μαλακία μήπως και το σώσειςNicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!Nicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Επιμελητής Α' στο Ανδρέας Συγγρος... Φακελάκι θα θέλει...τυπε, αφροδισιολογος?!?!?!!?!![]()
Από τον ΕΟΔΥ είστε κύριε;Nicole πόσες φορές στη ζωή έχεις βγάλει κονδυλώματα?
Ετσι... έτσι.Είναι να τον κάνεις πίνακα να τον κρεμάσεις στο σαλόνι σου.