Καλησπέρα παιδιά μιας και δεν πηγαίνω συχνά στους οίκους χθες στην Ιάσωνος χαμηλά ήταν μια γιαγιά που μου είπε η Τσατσα ότι τα κάνει όλα χωρίς κάποτα και γαμησι , μοιάζει με πρεζακι προσέχετε
Επιστροφή Ντιάνα μπανάνα στο Φιλιππίδου απάνω
Κάτω Κορίνα ρωσικό τανκ
Μέσα εμφανίζεται ένα αστεράκι από την Κολομβία με το όνομα Ναταλί .
μοντελισιο σώμα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες
Μικρά βυζάκια και ένα κωλαρακι σαν κορόμηλο με αρκετά μικρά τατού στο σώμα της με μια καυλωτικη πεταλούδα να ξεχωρίζει χαμηλά στη μέση.
Φουλ πρόγραμμα εκτός από πρωκτικό.
Ήρθε στο δωμάτιο, μιλάει μόνο ισπανικά γνωριστήκαμε,
Δήλωσε 21 ετών από Κολομβία και θα κάτσει μόλις ένα μήνα.
Σημαντικη ενημερωση για οσους ειχαν στανταρακι την Αγαπη απο Βενεζουελα τοτε που ηταν Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια και γυρω στα μεσα του Οκτωμβρη ειχε επιστρεψει Βενεζουελα..... Σημερα μεσημερι κατα τις 13:30 την ξαναπετυχα στο Ιασωνος 20 δεξι ισογειο, ξερετε εκει που τα βραδια ειναι η gilf Δαναη.....Επεστρεψε λοιπον το κοριτσι και φυσικα την ξανατιμησα μετα απο σχεδον 5 μηνες..... μου φανηκε και πιο μαυρισμενη κιολας.....Γενικα αποφευγω τις Λατινες αλλα η Αγαπη ειναι απο τις λιγες για εμενα τουλαχιστον λατινες που αξιζουν τοσο σε εμφανιση οσο κυριως για τον χαρακτηρα της.... η μονη λατινα που οσες φορες εχω παει δεν εχω κλαψει το 10ρικο.....
Ακριβώς αυτήν ψάχνω ΝΣμύρνη.πάνω που ανακάλυψα το ταλέντο της εξαφανίστηκε.καπου άκουσα και ότι γύρισε στην πατρίδα της για να φυλάει εγγόνια. Αν ξαναφορέσει φόρμα εργασίας πάντως θα κατέβω με τη μπάντα του δήμου.
Φίλε μου παρτες και τις δύο είναι κρίμα να έχουμε τόσο ωραία μουνιά κ να μην τα γαμάμε. Προσωπικά εμφανισιακά μου αρέσει ελάχιστα περισσότερο η Λίζα, σε υπηρεσίες περισσότερο η Γιασμίν.