Μήπως κάνει σεξ σε κάμπινγκ;Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοεις;;

Μήπως κάνει σεξ σε κάμπινγκ;Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοεις;;
Ναι αν και γίνεται και ακύρωση με μήνυμα χωρίς τηλέφωνοΣε κάποιες περιπτώσεις όμως χρειάζεται και η ομιλία. Άμα για παράδειγμα χρειάζεται ακύρωση ραντεβού τελευταία στιγμή.
Μιας και το αναφέρατε, πάντα με ομιλία να καταλάβω την άλλην.Ναι αν και γίνεται και ακύρωση με μήνυμα χωρίς τηλέφωνο
Έμπειρος ο κύριοςΜιας και το αναφέρατε, πάντα με ομιλία να καταλάβω την άλλην.
Η φωνή δηλώνει πολλά.
Πχ, αν είναι γραφείο, κι ας λέει κάποια ότι είναι ανεξάρτητη.
Ότι είναι πχ καπνίστρια αν ακούσεις βαριά φωνή.
Ότι κάποια είναι νευρική.
Πολλά.
Να δηλώσω ότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχω ανταλλάξει μηνύματα, ούτε έχουμε μιλήσει, αλλά μιας και είδα το ποστ είπα να απαντήσω γενικά, καθώς είναι πάγια τακτική μου.
Ειδικά όταν η κοπέλα είναι να έρθει σπίτι μου, ποτέ χωρίς συνομιλία.
Μάλιστα..χρησιμότατη πληροφορίαμε χαρα η Αγιοτης σου
τον δινει και ειναι ΑΑΑ
Καλησπέρα, θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο σου;Καλημέρα.
Ποτέ μα ποτέ δεν κάνω κληση σε κανέναν. Με το παίρνω δεν ξέρω τι εννοεί ο sailock
Εγώ μόνο μηνύματα ανταλλάζω σε viber και WhatsApp
Εννοείται, 18 χρόνια στο κουρμπέτι, από όταν η μακαρίτισα ήταν ακόμα μαζί μου.Έμπειρος ο κύριος
Μελετημένη αποψηΜιας και το αναφέρατε, πάντα με ομιλία να καταλάβω την άλλην.
Η φωνή δηλώνει πολλά.
Πχ, αν είναι γραφείο, κι ας λέει κάποια ότι είναι ανεξάρτητη.
Ότι είναι πχ καπνίστρια αν ακούσεις βαριά φωνή.
Ότι κάποια είναι νευρική.
Πολλά.
Να δηλώσω ότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχω ανταλλάξει μηνύματα, ούτε έχουμε μιλήσει, αλλά μιας και είδα το ποστ είπα να απαντήσω γενικά, καθώς είναι πάγια τακτική μου.
Ειδικά όταν η κοπέλα είναι να έρθει σπίτι μου, ποτέ χωρίς συνομιλία.
Πιπα μεχρι τελικης πτωσης!Συνάντησα τη Νάσια στο Madison, η κοπέλα είναι ψιλή με γυμνασμένο σώμα , πρόσωπο συμπαθητικό, ήλθε στην ώρα της, μετά τα καλωσορίσματα και το μπανάκι άρχισε τα φιλιά και μια βαθιά πίπα μέχρι μέσα, τέλειωσα μετά από διάφορες στάσης στο στόμα της, λίγη συζήτηση γενικής φύσεως και βουρ για δεύτερο ημίχρονο το οποίο δεν ολοκληρώθηκε παρά τη συνεχόμενη προσπάθεια της Νάσιας που τον είχε στο στόμα για 20 λεπτά περίπου,γενικά ήταν μια ευχάριστη συνάντηση.
Αχχχ αυτο το κωλαρακι για φάγωμαΚαλόμήνα
καλο μηνα!Καλόμήνα
Άψογη...Καλόμήνα
Ωραίο αλλά στο Viber δεν παραδίδονται τα μηνύματαΚαλόμήνα