Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα φίλε. Κάνει ποδολαγνεια η Ρίτα?Ρίτα από Φώκαιας 19. Πολύ καλλίγραμμα πόδια και πατούσα
πριν κανένα τετράμηνο έκανε...Καλησπέρα φίλε. Κάνει ποδολαγνεια η Ρίτα?
Στην φυλήςΚαλησπλέρα σε όλους καμιά πρόταση για ποδολαγνειά σε στούντιο η μασατζίδικο Αθήνα ?
Καλημέρα καλή εβδομάδαΚαλησπλέρα σε όλους καμιά πρόταση για ποδολαγνειά σε στούντιο η μασατζίδικο Αθήνα ?
Βρήκες κάτι φίλε πάνω σε αυτό που ρώτησες; Με ενδιαφέρει.Καλησπέρα σε όλους μια πρόταση αν γνωρίζει κανείς για κοπέλες με μεγάλες πατούσες ?
Θα σου πρότεινα την Τζένη από Studio Λ.Αθηνών 318, Desire, Θησέως 365 και Θησέως 365 κτλπ , απλά δεν ξέρω που δουλεύει αυτόν το διάστημα... πολύ όμορφα πόδια και μεγάλες σχετικά πατούσες .. μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν ενεργή πάντωςΒρήκες κάτι φίλε πάνω σε αυτό που ρώτησες; Με ενδιαφέρει.
Η Τζένη δεν νομίζω για 41+,αλλά στα ίδια στούντιο όπως αναφέρει πιο πάνω ο συναγωνιστής σίγουρα η Μαριάννα. 41+,τσεκαρισμενη.Οπως επίσης στο Ηλία ηλιου 82,βουρβαχη 19,η Βαρβάρα. Πατουσαρα σίγουρα 41+,μπορει και 42.Οταν εννοώ μεγαλες πατούσες 41+ σίγουρα
Στην φυλής
Η Αουρόρα
Χθες το βράδυ βρέθηκα μαζί της πρώτη φορά
Ποδαράκι στην πένα
Με άφησε να το φιλήσω να τον χάιδεψω
Μου την έπαιξε με τα πόδια
ΚαλησπέραΚαλησπέρα
Ξέρουμε τι ώρες είναι εκεί η Αουρόρα για να δοκιμάσω ποδολαγνεία μαζί της ? Εχθές απόγευμα πάντως κλειστά το 59 β και προχθές βραδινη βάρδια το ίδιοΚαλησπέρα