Ωραίο κορμί, κοντούλα, ωραίο πρόσωπο, βυζάκι 2αρι.η ebony_darcy λέει τίποτα εμφανισιακά;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίο κορμί, κοντούλα, ωραίο πρόσωπο, βυζάκι 2αρι.η ebony_darcy λέει τίποτα εμφανισιακά;
Τιμή και υπηρεσίες?Χτες με την Καρολίνα - τη βρίσκετε στο facebook ως exotic massage in athens. Βραζιλιάνα, πανέμορφη, κορμάρα, πολύ γλυκειά, πολύ τρυφερή. Τα χέρια της είναι απλά μαγικά, μπορούσα να κάτσω ώρες για μασάζ, το στόμα της είναι παράδεισος.
στο μασατζίδικο 60 το μισάωρο, 70 τα 45 λεπτά, θεϊκό μασάζ, θεϊκή πίπα και όμορφο σεξΤιμή και υπηρεσίες?
Κάνει και σέ ξενοδοχείο ραντεβού?στο μασατζίδικο 60 το μισάωρο, 70 τα 45 λεπτά, θεϊκό μασάζ, θεϊκή πίπα και όμορφο σεξ
από ό,τι μου είπε ναι, έχει τηλέφωνο στο φβ να σου πει πιο πολλά, δεν έχω δοκιμάσει εγώΚάνει και σέ ξενοδοχείο ραντεβού?
στο facebook δεν βλεπω καμια φωτογραφια της προκοπης. Έχουμε καμία φωτογραφία της;Χτες με την Καρολίνα - τη βρίσκετε στο facebook ως exotic massage in athens. Βραζιλιάνα, πανέμορφη, κορμάρα, πολύ γλυκειά, πολύ τρυφερή. Τα χέρια της είναι απλά μαγικά, μπορούσα να κάτσω ώρες για μασάζ, το στόμα της είναι παράδεισος.
στο φβ εφοσον τσεκαρες θα διαβασες σχολια αλλων που γραφουν πως ειχαν προβληματα με την συγκεκριμενη κατα η μετα την συναντησηστο facebook δεν βλεπω καμια φωτογραφια της προκοπης. Έχουμε καμία φωτογραφία της;
Μ εμενα επιασε κουβεντa sto FB , και αφου ειπαμε ολα τα σχετικα , μεχρι αναλυτικα το προγραμμα της , την ρωταω το τηλεφωνο για να κλεισουμε οριστικα. και μου λεει ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΩΤης έστειλα στο ινστα πριν από κάποιες ημέρες. Όταν την ρώτησα αν μπορώ να τη συναντήσω είπε ναι, αλλά στη συνέχεια όταν τη ρώτησα πώς να επικοινωνήσω μαζί της για να κανονίσουμε δεν μου απάντησε ποτέ. Καλά να είναι, δεν θα ασχοληθώ ξανά.
Μ εμενα επιασε κουβεντa sto FB , και αφου ειπαμε ολα τα σχετικα , μεχρι αναλυτικα το προγραμμα της , την ρωταω το τηλεφωνο για να κλεισουμε οριστικα. και μου λεει ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Λογικό το ακούω σαν δικαιολογία. Έτσι κ αλλιως γιατι να θελει κάποιος να της μιλήσει? Στέλνεις 5 μηνυματα στο ινστα κανονιζεις ραντεβου και ολα καλα. εμένα με βολεύει κιόλας, να μην έχει και αυτή τον δικό μου αριθμό.Ούτε εμένα μου το έδωσε όταν την ρώτησα. Όλα κανονίστηκαν μέσω FB. Μου είπε ότι δεν δίνει το τηλέφωνό της γιατί την παίρνουν τηλέφωνο ένα σωρό τύποι που το μόνο που θέλουν είναι να καυλαντίζουν και να την ρωτάνε ένα σωρό άσχετα πράγματα και δεν ενδιαφέρονται ποτέ να κλείσουν ραντεβού, οπότε σπαταλάνε τον χρόνο της.
Το τηλεφωνο δεν το παιρνεις να καυλαντισεις. Μπορει κατι να σου συμβει οποτε να μην στησεις την κοπελα.Λογικό το ακούω σαν δικαιολογία. Έτσι κ αλλιως γιατι να θελει κάποιος να της μιλήσει? Στέλνεις 5 μηνυματα στο ινστα κανονιζεις ραντεβου και ολα καλα. εμένα με βολεύει κιόλας, να μην έχει και αυτή τον δικό μου αριθμό.
Και το αναποδο για να μη σε στήσει εκεινη αν προκυψει κατι.Το τηλεφωνο δεν το παιρνεις να καυλαντισεις. Μπορει κατι να σου συμβει οποτε να μην στησεις την κοπελα.
εχεις link?Καλημέρα. Ξέρουμε κάτι για την καινούργια ανεξάρτητη Kira; Κάποια μου θυμίζει, από studio και call girl. Εμφανίστηκε σε γνωστό διπλανό, site....
εχεις link?