Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
ΔΕΝ υπάρχει στο γραφείο του μάγου. Ξέρουμε αν δουλεύει τώρα ως ανεξάρτητη ή σε άλλο γραφείο;
Στο fb exotic massage in Athens
ΔΕΝ υπάρχει στο γραφείο του μάγου. Ξέρουμε αν δουλεύει τώρα ως ανεξάρτητη ή σε άλλο γραφείο;
Λέει τίποτα από service;
Στο fb exotic massage in Athens
Δουλεύει στο silver spa, μασατζίδικο στη Ν. ΣμύρνηΔΕΝ υπάρχει στο γραφείο του μάγου. Ξέρουμε αν δουλεύει τώρα ως ανεξάρτητη ή σε άλλο γραφείο;
Εγώ μια χαρά ευχαριστιέμαι την παρέα της. Καλό μασαζάκι, ωραίο στοματικό, δεκτική στις περιπτύξεις μας, καθαρή. Την έχω στάνταρ πολλά χρόνια.Λέει τίποτα από service;
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Ναόμι που δούλευε στο deluxe??
Με την Καρολίνα πως ερχόμαστε σε επαφή και πόσο πάει το μαλλί;;;naomi, ebony_darcy απο insta ή Καρολινα? αν και με τη Ναομι εχω περασει σε sudio και ηταν υπεροχη. για τις αλλες 2?
πηγαινεις στο Silver Spa στην Νεα Σμυρνη και την βλεπεις!!! μασατζιδικο ειναι...Με την Καρολίνα πως ερχόμαστε σε επαφή και πόσο πάει το μαλλί;;;
Και σαν ανεξάρτητη fb exotic massage in Athens. Έχει τηλέφωνο εκεί. Για αναλυτικές πληροφορίες δες τη σελίδα του νήματος που έχω παραθέσει λίγο πιο πάνω.Με την Καρολίνα πως ερχόμαστε σε επαφή και πόσο πάει το μαλλί;;;
εγω που μιλησα χτες μαζι της μου ειπε μονο στο Silver Spa...οχι ανεξαρτητη...Δες πμ φίλε Κώστα χατ (η Καρολίνα του Μάτζικ είναι η ιδια που δουλεύει στο Σίλβερ σπα ).Να είσαι καλά .(έχω πάει μαζί της πολύ καλή για μένα ).
Εμφανισιακά είναι πολύ δυνατηη ebony_darcy λέει τίποτα εμφανισιακά;
Τρομερό είναι κοντά στο 1.70 μυρίζει ωραίαη ebony_darcy λέει τίποτα εμφανισιακά;
ebony_darcy γραμμενη ετσι insta? γιατι βγαζει κατι κουνελιαΚορμί λαμπάδα, ωραίο στήθος, γλυκό πρόσωπο, κώλος νεανικός όχι πολύ τουρλωτός. Φιλιά χωρίς γλώσσα, δε δέχεται δάχτυλο στον κόλπο, στο sex δε λέει όχι σε τίποτα εκτός από πρωκτικό. Συννενόηση μόνο μέσω messenger. Καλό βόλι, αξίζει