Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 778
- Πόντοι
- 361
Έτσι λέω κι εγώ, αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα. Την Naomi την ξέρω και είναι σούπερ. Καμία φορά αλλάζουν ονόματα!σαν την Jessie ή αλλιώς Naomi μοιαζει...
Naomi ειναι το καλλιτεχνικο. Jessie ειναι το κανονικο...βεβαια η συγκεκριμενη δειχνει να εχει μεγαλυτερο στηθος απο την Naomi. οποτε μαλλον ειναι άλλη. Δηλώνει και απο άλλη χωρα...Εγώ που την ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι η Ναόμι…. Γιατί είπα λέω ότι έχουμε βρεθεί και την λέω μήπως είχες όνομα Ναόμι και μου λέει όχι. Οπότε είναι άλλη η οποία φαίνεται τούμπανο εκτός αν πάμε και βγει το Ζονγκ ?
Οπότε πρέπει να δοκιμαστεί, ας ελπίσουμε να αξίζει και ίδωμεν!Naomi ειναι το καλλιτεχνικο. Jessie ειναι το κανονικο...βεβαια η συγκεκριμενη δειχνει να εχει μεγαλυτερο στηθος απο την Naomi. οποτε μαλλον ειναι άλλη. Δηλώνει και απο άλλη χωρα...
Φακλάνα...Ανακάλυψα μία Abies Osaro στο facebook.. 50€ το
μισάωρο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό βυζιά.. έχει χώρο σε μια υπόγα βλαβιανού 4 κάθετη στην πατησίων.. Τσουπωτή αρκετά αλλά με βυζια 4άρια φυσικά και τσιμπουκοχειλάρες
Savannah agnNaomi ειναι το καλλιτεχνικο. Jessie ειναι το κανονικο...βεβαια η συγκεκριμενη δειχνει να εχει μεγαλυτερο στηθος απο την Naomi. οποτε μαλλον ειναι άλλη. Δηλώνει και απο άλλη χωρα...
Λύθηκε λοιπόν το μυστήριο ?Savannah agn
Αν εννοείς αυτή φίλε, την έχω δει και πρόσφατα σε πρόγραμμα κάποιων studio, δεν θυμάμαι σε ποιά βέβαια.Η Berry από το Magic Girls που πήγε ξέρει κανείς;
Ναι αυτή είναι.Αν εννοείς αυτή φίλε, την έχω δει και πρόσφατα σε πρόγραμμα κάποιων studio, δεν θυμάμαι σε ποιά βέβαια.
Έπαιζε προηγούμενες μέρες. Προς το παρών δεν υπάρχει ενημέρωση για επόμενη βάρδια της.Ναι αυτή είναι.
δουλεύει στην τριγγετοαλυσίδα στα στούντιο και πριν κάποιους μήνες δούλευε και σε μασατζίδικο στη συγγρούΈπαιζε προηγούμενες μέρες. Προς το παρών δεν υπάρχει ενημέρωση για επόμενη βάρδια της.
Την Adriana τη δοκίμασα πριν από μήνες που βρέθηκα στην Αθήνα.Πολύ καλή στον αγώνα,πανέμορφη και κάνει και φιλότιμο body to body massage αν το ζητήσεις.Α,και καλό τυπάκι,δυναμικό @Πράκτωρ Θου ΒουΑυτή τη στιγμή δηλαδή έχουμε Adriana, Bella, Joy, Berry, Naomi... κάποια άλλη;