Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

  • Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

    Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

    Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

    Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

    Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

    Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

    Ψήφοι: 27 3,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.513
Like
13.477
Πόντοι
3.656
Καλημερα και καλη χρονια!Μαγκες με εχετε φρικαρει!Το πετσακι δεν τραβιεται τελειως πισω οταν εχω στυση,δηλαδη ουτε το μισο κεφαλι δεν εμφανιζεται.Πρεπει να κανω εγχυριση;Δεν γινεται να το διορθωσω αλλιως;Γιατι ειναι απαραιτη η εγχειρηση;Δεν μπορω να εχω φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη αν δεν κανω την εγχειριση;Κατα την εγχειριση σας ναρκωνουν ή σας κανουν τοπικη αναισθησια;Υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια της εγχειρησης και μετα το τελος της;Για ποσο κραταει αυτος ο πονος;Με τρομοκρατησατε!Ειμαι χεστης δεν μπορω τον πονο κ τα νυστερια!

Υπάρχουν ειδικές αλοιφές για να διορθωθεί, πήγαινε σε γιατρό να σου τις γράψει. Μην κάνεις εγχείρηση.
 

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Μηνύματα
95
Like
2
Πόντοι
0
Υπαρχει καποιος που εχει κανει περιτομη μετα τα 18 του και χωρις να εχει φιμωση?Για αισθητικους κτλ λογους....
 

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
888
Κριτικές
2
Like
2.408
Πόντοι
446

Owederi57865

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.
Μολις γραφτηκα στο φορουμ σας για να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια. Βασικα διαβασα και τις 70 σελιδες του τοπικ αυτου.

Καταρχην ειμαι 32 χρονων και ειχα αρκετες σχεσεις στη ζωη μου. Στη δικη μου περιπτωση που αφορουσε βραχυ χαλινο, δεν υπηρχε καποιο προβλημα κατα την σεξουαλικη πραξη, ουτε πονος ουτε καποια ενοχληση γενικα. Απλα οταν ημουν σε πληρη στυση, παρατηρουσα πως ο χαλινος τεντονε εντελως και ειχε τυχει 2 γκομενες οταν μου επαιρναν πιπα να με ρωτησουν πως και δεν εχω κανει επεμβαση να αφαιρεσω αυτο το σημειο, οποτε αυτο ηταν και το κινητρο που το εκανα, μονο και μονο δηλ για αισθητικους λογους, αλλα και μιας και ηταν αρκετα παχυς και για να αποκαλυφθει η βαλανος, επρεπε να πιεσεις ελαφρα το δερμα μεχρι που καθοταν πισω απ' το κεφαλι χωρις προβλημα ή ιδιαιτερη προσπαθεια.

Γενικα δεν ειχα προβλημα, ισα ισα μου αρεσε η αισθηση που ειχα οταν αγγιζα τον χαλινο και σε σημειο που υπηρχαν φορες που αν αγγιζα το σημειο αυτο επιμονα, μπορουσα να τελειωσω μονο και μονο τριβοντας ελαφρα στο σημειο αυτο.

Ετσι το πηρα αποφαση στα 24 μου και λεω μια μερα, ας παω να δω τι παιζει σε κανα γιατρο. Πηγα σε μια ιδιωτικη κλινικη σε ενα γιατρο που μου συστησε μια γνωστη μου, ο οποιος ειναι χειρουργος γενικα. Αφου συζητησαμε λιγο για ασχετα θεματα, εφτασε η στιγμη να μιλησουμε και για το προβλημα. Να σημειωσω πως μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι ειναι ο χαλινος και νομιζα πως χρειαζομαι περιτομη. Αφου του ανεφερα περι περιτομης, κατεβασα το παντελονι, εριξε μια ματια και μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος περιτομης, απλα εχω βραχυ χαλινο. Τοτε οντας αποφασισμενος, του λεω παμε να κανουμε την επεμβαση.

Φυσικα δεν ειχα ιδεα για laser και αλλες μεθοδους, οποτε ακολουθησε ενεση και νυστερι, ραμματα και τελος. Δεν καταλαβα τιποτα κατα την επεμβαση, η αναισθησια ηταν τοπικη και αν και ξυπνιος, προσπαθουσα να μην κοιταζω. Ο πουτσος μου ειχε γινει μια σταλια απ την τρομαρα μου και ο γιατρος με τη νοσοκομα κατι σχολιασαν κατα τη διαρκεια της επεμβασης και ψιλογελασαν (πραγμα που με ταντισε αλλα τι να κανεις εκεινη τη στιγμη..). Εξετασεις κλπ δε χρειαστηκαν, μπηκαμε κατευθειαν στο χειρουργειο, εκοψαν, εραψαν και εφυγα μετα απο κανα τεταρτο με γαζα τριγυρω.

Για να μην πολυλογω, εκανα καθαρισμα τακτικα με bedadin και προσεχα να μη μολυνθει το σημειο, αλλα πονους δεν ειχα ιδιαιτερα, μονο καμμια φορα κατι ψιλοτσιμπηματακια που και που. Μονο το πρωτο βραδυ ετσουζε λιγακι αλλα περασε γρηγορα. Μετα απο μια βδομαδα αρχισαν να φευγουν τα ραμματα και στις 10 μερες περιπου φυγαν ολα. Επειδη ο χαλινος κρατουσε το κεφαλι λιγο πισω κατα τη στυση, ειδα μια μικρη διαφορα καποιων χιλιοστων στο μηκος, αλλα οχι κατι συνταρακτικο (καπου στα 5mm).

Επειδη τοτε ειχα μολις χωρισει και ημουν στις μαυρες μου, αργησα να κανω σεξ, οποτε αργησα να το τεσταρω κ' ολας. Οταν καποιους μηνες αργοτερα βρηκα αλλη γκομενα, η πρωτη φορα ηταν λιγο περιεργη. Ενω παλιοτερα ειχα παντοτε στυση πετρα, διαπιστωσα πως πλεον η στυση μου ηταν ψιλοχαλαρη και προσπαθουσα περισσοτερο πλεον για να ειμαι σκληρος τελειως.. Το βλεπω αυτο και οταν βαραω μαλακια, που παλια ηταν πετρα μονιμα ενω τωρα πρεπει να τον ζορισω για να γινει πετρα τελειως. Σε αυτο επαιζε ρολο πως ειχα συνηθισει το τεντωμα του χαλινου που οριζε τη στυση και τωρα νιωθω πως δεν υπαρχει κατι να τραβαει τα ινια, σαν αλογο δηλ διχως ινια..

Με την προηγουμενη κοπελα το καναμε χωρις προφυλακτικο συνεχεια και ενιωθα απιστευτα. Μετα την επεμβαση, με την επομενη κοπελα χρησιμοποιουσα παντα προφυλακτικο και ενιωθα πως κατι φταιει, δεν ενιωθα την ιδια ευχαριστηση με παλια και νομιζα πως φταιει το προφυλακτικο. Δοκιμασαμε καποια στιγμη χωρις και τελικα δεν εφταιγε αυτο. Με τα πολλα διαπιστωσα πως εχει χαθει η υπερευαισθησια που ειχε η βαλανος και πλεον κατα τη διεισδυση νιωθεις σαν να φορας προφυλακτικο, δηλ σχεδον τιποτα, ενω παλια τρελαινομουν να μπαινοβγαινω γιατι η αισθηση στη βαλανο ηταν απιστευτα γαματη..
Μεγαλη διαφορα επισης διαπιστωσα και στο στοματικο. Παλια ενιωθα πως καλυτερα να μου παιρνουν πιπα, παρα να γαμαω, αλλα τωρα ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο, μιας και δε νιωθω το ιδιο πια.

Αυτο που μεταβληθηκε παλι ειναι η διαρκεια, πλεον ειδικα οταν μου κανουν πιπα χυνω δυσκολα, ενω οταν γαμαω αργω αρκετα, αν και εκει το κοντρολαρω το πραγμα.
Γενικα δεν εχω θεμα με τη διαρκεια, ουτε παλια ειχα, μιας και μπορω να κοντρολαρω τη φαση. Αν θελω δηλ να χυσω σε 5 δευτερα βαροντας μαλακια, το καταφερνω, καθως κ αν θελω να κανω τη γκομενα να χυσει πρωτη (μιας και το γουσταρω πολυ αυτο), το τρεναρω οσο πρεπει και χυνω δευτερος σχεδον παντα.

Ομως παιδια, το νου σας. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και σιγουρα η φυση για να μας εφτιαξε ετσι, κατι ηξερε.. Ο χαλινος οπως φαινεται πλεον στην πραξη, αποτελει το 70% τουλαχιστον της ευχαριστησης και δε λεει να βαλετε νυστερι εκει χωρις λογο, ή αν χρειαζεται, βρειτε αλλες τεχνικες, αποφυγετε το κοψιμο γιατι θα το μετανιωσετε οπως κ εγω..
Για να καταλαβετε τι εννοω, δειτε το χαλινο σαν την ανδρικη κλειτοριδα. Φανταστειτε πως θα ενιωθε μια γυναικα αν της εκοβαν την κλειτοριδα, θα ειχε κολπικους οργασμους μονο και θα τελειωνε πολυ δυσκολα και με τη μιση απολαυση. Καπως ετσι ειναι και ο χαλινος για τον ανδρα..

Πλεον νιωθω πως οταν τελειωνω, η ευχαριστηση ερχεται απ τον προστατη και μονο και οχι πλεον απ τη βαλανο, οπως δηλ μια γυναικα με τον κολπο της...
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, αλλα ελπιζω να βοηθησει ορισμενους υποψηφιους πασχοντες, να μη γινουν παθοντες οπως εγω. :)




Υγ: Ξεχασα να προσθεσω πως δεν πηγε κατι στραβα φυσικα στην επεμβαση, το αποτελεσμα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο πριν και στο θεμα καθαριοτητας ειναι καλυτερα, αλλα τι να το κανεις...
Γεια σας μαγκες! Μια ερωτηση Επειδη εκανα με λειζερ την επεμβαση χαλινου σημαινει οτι δεν μου την εκοψε τελειως ετσι? δηλαδη δεν εχω τα συγκεκριμενα θεματα με το φιλο μας ετσι? εμενα  ο γιατρος παιδια,  μου εκανε καυτηριασμο οποτε δεν το λέμε και καλα ολικη αφαιρεση ετσι? απλα εχω αγχωθει και τρομαξει με το κυριο που εγραψε τα παραπανω και φοβαμαι μηπως δεν επρεπε να το κανω (οντως ειχα βραχυ χαλινο) απλα με την ηδονη και αισθησεις που μειωνονται δεν μου καθονται καλα(με τρελενει και φρικαρω !! περιμενω τις απαντησεις σας μαγκες ! ευχαριστω πολυ!
 
Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Μηνύματα
87
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Θα πω κι εγώ την εμπειρία μου και ίσως φανεί χρήσιμη.Μέχρι τα 25 μου δεν απεκαλύπτετο ποτέ η βάλανός μου,τόσο πριν, όσο και μετά την στύση.Τότε αποφάσισα να ρωτήσω γνωστούς μου για το θέμα.Μου είπαν να ρωτήσω ουρολόγο.Μεσολάβησαν μάλιστα σε γνωστό τους σε κρατικό νοσκοκομείο.Μου είπε ότι αρκεί να κόψουμε το χαλινό,γιατί είχα βραχύ χαλινό,όπως μου είπε,για να ανοίγει και να καθαρίζεται η περιοχή,αλλιώς υπάρχει κίνδυνος για καρκίνο του πέους,λόγω της κακής υγιεινής της βαλάνου.Μέχρι τότε που γάμαγα σε οίκους ανοχής και μόνο,ένιωθα τσούξιμο μετά απο κάθε επαφή.Τελικά έκανα στα 25  την επέμβαση,σε κρατικό νοσοκομείο.Ντρεπόμουν πολύ και οι γονείς μου σχεδόν αμέτοχοι.Έιχα κλειστή τη βάλανο με γάζες για 20 μέρες περίπου.Υπήρξε ενόχληση και πόνος,τόσο κατα την επέμβαση,γιατί δεν περίμεναν οι γιατροί να ενεργήσει η ξυλοκαίνη και έκοψαν γρήγορα το χαλινό,όσο και μετά,λόγω ηλεκτρισμού της βαλάνου σε επαφή με τις γάζες.Συνέβη όμως το εξής:η βάλανος δεν απεκαλύπτετο με τη στύση,(όπως και πριν εξάλλου),ενώ κατέβαινε όταν δεν είχα στύση για να την καθαρίσω.Κέρδισα δηλαδή μόνο την καλή υγιεινή,ενώ στο σεξ έχω ακόμα ενόχληση,όχι όμως όπως παλιά.Γι΄αυτό αποφεύγω τις στενομούνες.Με βοηθούν πολύ οι κριτικές εδώ μέσα.Έχω ξαναπεί εδώ μέσα ότι σχέση δεν είχα ποτέ και πήγαινα μόνο σε οίκους.Μάλιστα κατά καιρούς πολλές εκδιδόμενες μου έχουν πει ότι πρέπει να κάνω και περιτομή.Τώρα πια είμαι 43 ετών και δεν το σκέφτομαι,λόγω κρίσης,επίκειται πόλεμος,υψηλή υπέρταση,κ.λ.π.Συμπέρασμα:έπρεπε να είχα κάνει και περιτομή,γιατί η πέτσα πήρε το σχήμα αυτό και δεν ανοίγει.Άσε που είναι και αρκετά παχιά και σκληρή.Έτσι χάνω σε απόλαυση(ποτέ δε μου πήραν πίπα ακάποτα-ποιά θα το έκανε άλλωστε σε βάλανο που δεν αποκαλύπτεται?)και κομπλεξάρω σε μια υποτιθέμενη σχέση,που έτσι κι αλλιώς δεν είχα.Ο γιατρός τότε μου είπε ότι αρκούσε η κοπή του χαλινού,γιατί θα έχανε την ευαισθησία η βάλανος και δε θα ευχαριστιόμουνα,αν έκανα περιτομή(αφαίρεση όλης της πέτσας.Μαλακίες.Ουτώς ή άλλως έχω χάσει τόσα χρόνια,πολλά σε ηδόνη.Ίσως είμαι σπάνια περίπτωση.Ελπίζω να βοήθησα.Σημείωση:είναι αρκετά αντιαισθητικό για μια γυναίκα να μην εμφανίζεται η βάλανος,απ΄ό,τι έχω ακούσει,αλλά δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα.
 

immune

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2018
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 21 ετών.Στο χαλαρό πέος μου αποκαλύπτεται η βάλανος,αλλά δεν αποκαλύπτεται όταν είναι σε στύση καθόλου.Έχω επιχειρήσει να το τραβήξω μέχρι κάτω και τα καταφέρνω,αλλά επανέρχεται το δέρμα και καλύπτει τη βάλανο.Λογικά έχω βραχύ χαλινό που τραβά το δέρμα προς τα πάνω,σωστά;Είναι σχεδόν αδύνατο το να φορέσω προφυλακτικό χωρίς τη βάλανο πλήρως αποκαλυμμένη.
 

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Μηνύματα
462
Like
1.043
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 21 ετών.Στο χαλαρό πέος μου αποκαλύπτεται η βάλανος,αλλά δεν αποκαλύπτεται όταν είναι σε στύση καθόλου.Έχω επιχειρήσει να το τραβήξω μέχρι κάτω και τα καταφέρνω,αλλά επανέρχεται το δέρμα και καλύπτει τη βάλανο.Λογικά έχω βραχύ χαλινό που τραβά το δέρμα προς τα πάνω,σωστά;Είναι σχεδόν αδύνατο το να φορέσω προφυλακτικό χωρίς τη βάλανο πλήρως αποκαλυμμένη.
Φίλε καλύτερα ρώτα έναν ειδικό.
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.729
Πόντοι
3.425
Ρε παιδια πολυ το κουράζετε το θεμα και σταματήστε να ειστε χέστηδες και φλώροι!
Ειναι απλα τα πράγματα. Οσοι θέλετε να γαμάτε σαν πορνοστάρ, και γουσταρετε να βλεπεται την γκομενα να εντυπωσιάζεται απο την εικονα μιας περιτομημένης πουτσας, παντε να κάνετε ολικη περιτομή!

Εγω προσωπικά ειμαι ολικα περιτομημένος απο το 2014, και λυπαμαι που δεν εκανα την επεμβαση νωρίτερα. Δεν εχω χασει καμια αισθηση και αλλα τραγελαφικα που διαβάζω εδω μέσα, αλλα ο δικος μου γιατρος ηταν γνώστης, οχι καποιος της πλακας.

Τιμες:
1)Εξάχνωση χαλινου : 200Ευρω (γίνεται στο ιατρείο σε 5 λεπτα)
2)Περιτομή με νυστέρι: 300ευρω αμοιβη γιατρου + 125 περιπου έξοδα κλινικης + 60 βιοψια δερματος = 485ευρω
3)Περιτομη με laser: 600ευρω αμοιβη γιατρου + 125 περιπου έξοδα κλινικης + 60 βιοψια δερματος = 785ευρω

Tα +300 του laser δικαιολογουνται ως εξης.
Ο γιατρος νοικιάζει το μηχανημα laser, και επισης αγοράζει ξηρό CO2 το οποιο χρησιμοποιήται για την ψύξη του μηχανηματος.

Αν ο γιατρος σας πει για περισσοτερα λεφτα, απλα παει να σας πιασει τον κωλο.

Αυτα απο μενα  :rockon:

Για Εξάχνωση χαλινου, σε τι γιατρό πρέπει να πάει κανείς? Ανδρολόγο ή Δερματολόγο?

Π
 

kachaplias

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.117
Like
4.738
Πόντοι
1.756
εγω εκανα σε δερματολογο-αφροδισιολογο αφου πρωτα εκανα 2 αποτυχημενες με νυστεροψαλιδο στο χαλινο(στη δευτερη εγινα και θεαμα για φοιτητριες της αναλογης ειδικοτητας-ηθελα να ξεστομησω κοιταχτε ελευθερα ναρκωμενο ειναι τωρα δε δαγκωνει αλλα τις σεβαστηκα που ντρεποταν)... 5 λεπτα και στις 2 περιπτωσεις πιο πολυ κραταει η αναμονη για τη ναρκωση παρα η διαδικασια εξαχνωσης με λεηζερ η το ψαλιδι (Το οποιο ομως και τις 2 φορες απετυχε να μου εξαλειψει τις ενοχλησεις που ειχα και τον πονο). απο τιμη δε ξερω δεν εδωσα μια σε κανενα. βεβαια μετα μια βδομαδα με κρεμες και οχι στυση (παγος προχειρος για εξοντωση ορμων ανα πασα στιγμη) ενω στο ψαλιδι εχεις και ραμματα......
 

kachaplias

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.117
Like
4.738
Πόντοι
1.756
α επισης με το ψαλιδι ξεχασα να αναφερω οτι οταν πηγα τουαλετα κοντεψα να λιποθυμησω βλεποντας το μητσο μου σαν να εφαγε αδεσποτη σφαιρα (μαλλον οχι καλα ραμματα και μερικη αιμορραγια ειχα τη μια φορα) και επαθα ενα ψιλοσοκ εκεινη τη στιγμη... (η διαδικασια ψαλιδισματος γινεται με παραβαν σε αντιθετη με το λειζερ που βλεπεις πως "εξαφανιζεται" το πετσι συν η μυρωδια πανσετιλας που προερχεται απο σενα!!!!
 

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα
434
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Για Εξάχνωση χαλινου, σε τι γιατρό πρέπει να πάει κανείς? Ανδρολόγο ή Δερματολόγο?

Π
Ουρολόγο

Φαντάζομαι αυτή η "εξάχνωση"είναι το σκίσιμο με λειζερ που προκαλεί την επιμήκυνση του
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
.........

Εγω προσωπικά ειμαι ολικα περιτομημένος απο το 2014, και λυπαμαι που δεν εκανα την επεμβαση νωρίτερα. Δεν εχω χασει καμια αισθηση και αλλα τραγελαφικα που διαβάζω εδω μέσα, αλλα ο δικος μου γιατρος ηταν γνώστης, οχι καποιος της πλακας.

..........
Αυτα απο μενα  :rockon:
Βεβαια οσα ξερει ο νοικοκυρης, δεν τα ξερει ο μουσαφιρης, αλλα....
Γκομενα που μου τον εχει παιξει με τραβηγμενο το δερμα αν δεν το εβλεπα δεν θα καταλαβαινα οτι εχυσα.
Το ιδιο μου εχει συμβει οσες φορες ηθελα να τελειωσω στα βυζια της ή/και στη μαπα, που το αφησα τραβηγμενο πισω ωστε να παει μακρυα το σπερμα.
Δεν εννοω το πηδημα που πιθανον να εχει πιο ωραια αισθηση -αλλωστε κατα την επαφη το δερμα μενει τραβηγμενο - αλλα σε περιπτωση μαλακίας ο περιτομημενος πουτσος πιστευω οτι χανει την αισθηση.....
 

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
25
Like
343
Πόντοι
1.520
Εχει κανει καποιος πετσακι προσφατα να μας πει γνωμη? Εμενα βγαινει ολο το κεφαλι απλα ισα,που με ζοριζει λιγο χωρις να με ποναει . Σκεφτομι μηπως ν το  κοψω λιγο να ειναι πιο ανετο
 

KINDEREKPLIXI_@1976

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Μηνύματα
872
Like
916
Πόντοι
86
εγω εχω κανει απο τα 20 μου (43 τωρα) .. περιτομη και ηταν οτι καλυτερο εχω κανει... δεν εχασα κατι σε ευαισθησια γιατι πολυ απλα πριν οι ενοχλησεις και ο πονος δεν με αφηναν να χαρω τα γαμισια. Πλεον καμια ενοχληση, κανενα θεμα υγιεινης , και οι καυλες σουπερ. Και η ευαισθησια στην βαλανο παρεμεινε ισως οχι περιπου 70% σε σχση με πριν οποτε οι οργασμοι ερχονται ποιο ελεγχομενα .... πρωσοπικα αν υπαρχει θεμα μην το σκεφτεσται καν. χανεται σε απολαυση και μονο ο πονος και η εγνοια μπαιενι στο μυαλο σας
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
Εχει κανει καποιος πετσακι προσφατα να μας πει γνωμη? Εμενα βγαινει ολο το κεφαλι απλα ισα,που με ζοριζει λιγο χωρις να με ποναει . Σκεφτομι μηπως ν το  κοψω λιγο να ειναι πιο ανετο
καντο άμεσα , γιατί άμα σπάσει πανό στο γαμηση είναι τραγικό .. εμένα πριν πολλά χρόνια μου έσπασε μέσα σε κωλο πανό στο γαμηση .... δεν θα πω κάτι άλλο δεν θέλω να το θυμαμε καν !!
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
εγω εχω κανει απο τα 20 μου (43 τωρα) .. περιτομη και ηταν οτι καλυτερο εχω κανει... δεν εχασα κατι σε ευαισθησια γιατι πολυ απλα πριν οι ενοχλησεις και ο πονος δεν με αφηναν να χαρω τα γαμισια. Πλεον καμια ενοχληση, κανενα θεμα υγιεινης , και οι καυλες σουπερ. Και η ευαισθησια στην βαλανο παρεμεινε ισως οχι περιπου 70% σε σχση με πριν οποτε οι οργασμοι ερχονται ποιο ελεγχομενα .... πρωσοπικα αν υπαρχει θεμα μην το σκεφτεσται καν. χανεται σε απολαυση και μονο ο πονος και η εγνοια μπαιενι στο μυαλο σας

Βρε τυπε να σε ρωτησω κατι;
Οσες φορες εχω εξπερματωσει σε βυζια ή μάπα, σε τυπου"παρτα μωρη αρρωστη" και τραβωντας πισω το πετσακι θελοντας να φτασει το σπερμα οσο γινεται μακρυτερα, ειχα αποτελεσμα τυπου..."Δεν πετυχε η μαλακια".  Το ιδιο φυσικα συμβαινει οταν ολοκληρωνω παιζοντας μου τον η γκομενα, οποτε της της κανω μαθημα, λεγοντας της οταν τελειωνω να το τραβαει μεχρι πανω ωστε το πετσακι να καλυπτει την βαλανο κατα την εξπερματωση.
Θαθελα να το κανω για λογους υγειινης, και για λογους οτι δινεις πιπα οποτε ναναι χωρις να ξενερωσεις την γκομενα με καποια "ψαριλα"  αλλα εχω τους ενδιασμους μου για τους παραπανω λογους. Τι λες εσυ;
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.513
Like
13.477
Πόντοι
3.656
Βρε τυπε να σε ρωτησω κατι;
Οσες φορες εχω εξπερματωσει σε βυζια ή μάπα, σε τυπου"παρτα μωρη αρρωστη" και τραβωντας πισω το πετσακι θελοντας να φτασει το σπερμα οσο γινεται μακρυτερα, ειχα αποτελεσμα τυπου..."Δεν πετυχε η μαλακια".  Το ιδιο φυσικα συμβαινει οταν ολοκληρωνω παιζοντας μου τον η γκομενα, οποτε της της κανω μαθημα, λεγοντας της οταν τελειωνω να το τραβαει μεχρι πανω ωστε το πετσακι να καλυπτει την βαλανο κατα την εξπερματωση.
Θαθελα να το κανω για λογους υγειινης, και για λογους οτι δινεις πιπα οποτε ναναι χωρις να ξενερωσεις την γκομενα με καποια "ψαριλα"  αλλα εχω τους ενδιασμους μου για τους παραπανω λογους. Τι λες εσυ;

Το έχω ξαναγράψει. Έκανα περιτομή στα 19 γιατί είχα φίμωση και με έπεισε ο αστικός μύθος ότι δεν κολλάς εύκολα ΣΜΝ, κι ότι επειδή αργείς οι γκόμενες τρελαίνονται και καλά. ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Έχασα τη μισή ηδονή και κόλλησα και μύκητες. Αν η φύση δεν ήθελε πετσάκι, δεν θα έβαζε. Απλά κάποιοι παλιόγεροι που δεν μπορούσαν να χαρούν το σεξ έκαναν ζημιές στα γεννητικά όργανα των νέων, από καθαρή κακία. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Τώρα αν νομίζεις ότι εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης μας οδήγησαν σε λανθασμένα γεννητικά όργανα, τι να πω. Διόρθωσέ τα   
 
  • Like
Αντιδράσεις: Katz

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
229
Πόντοι
86
Εχει κανει καποιος πετσακι προσφατα να μας πει γνωμη? Εμενα βγαινει ολο το κεφαλι απλα ισα,που με ζοριζει λιγο χωρις να με ποναει . Σκεφτομι μηπως ν το  κοψω λιγο να ειναι πιο ανετο

depositphotos_71661783-stock-photo-paper-knife.jpg
 

pidixtoulis7

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Μηνύματα
12
Like
1
Πόντοι
0
Εγω παιδια δεν εχω κανει ουτε περιτομη ουτε ο χαλινος εχει κοπει. Σκεφτομουν ενα διαστημα να παω να κοψω τον χαλινο ωστε οταν τραβιεται το πετσακι κατω να μην καμπυλωνει το πεος. Το πετσακι κατεβαινει τερμα κατω και αποκαλυπτεται ολη η βαλανος αλλα τραβαει και το κεφαλι προς τα κατω. Που σημαινει οτι δεν εχω βραχυ χαλινο. Μου ειπαν οτι αν κοψω χαλινο θα παρει 1-2 εκατοστα σε πληρη στηση ισχυει; Παιζει να χασω αισθηση; Οταν χυνω το ευχαριστιεμαι να το τραβαει η γκομενα κατω με δυναμη αν το κοψω δεν θα υπαρχει αυτη η αισθηση....
 

kachaplias

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.117
Like
4.738
Πόντοι
1.756
Εγω παιδια δεν εχω κανει ουτε περιτομη ουτε ο χαλινος εχει κοπει. Σκεφτομουν ενα διαστημα να παω να κοψω τον χαλινο ωστε οταν τραβιεται το πετσακι κατω να μην καμπυλωνει το πεος. Το πετσακι κατεβαινει τερμα κατω και αποκαλυπτεται ολη η βαλανος αλλα τραβαει και το κεφαλι προς τα κατω. Που σημαινει οτι δεν εχω βραχυ χαλινο. Μου ειπαν οτι αν κοψω χαλινο θα παρει 1-2 εκατοστα σε πληρη στηση ισχυει; Παιζει να χασω αισθηση; Οταν χυνω το ευχαριστιεμαι να το τραβαει η γκομενα κατω με δυναμη αν το κοψω δεν θα υπαρχει αυτη η αισθηση....
σιγουρα θα χασεις αισθηση και τα 1-2 εκατοστα (που δεν ισχυει αλλα ας πουμε οτι ισχυε) δεν πιανουν μια μπροστα στο ντουρο γκαβλι που ειχες πριν! η ελλειψη εκεινης της αντιστασης και της υπερευαισθησιας που ειχες θα σε κανει να προσπαθεις πιο πολυ να διατηρησεις τη στυση σου.

επειδη εκανα την επεμβαση σε νοσοκομειο (νυστερι) θα σου πω οτι δε λεει συν οτι δε μου την εκαναν καλη μιας και παλι καμπυλωνε... οποτε το αποτελειωσα με λεηζερ σε δερματολογο...
(3 επεμβασεις συνολο για μια πουτσα αν ειναι δυνατον) επισης στην πρωτη επεμβαση οταν ειδα τον παργαλατσο μεσα στα αιματα μετα μου ηρθε να λιποθυμησω...
αν το κανεις σου συνιστω λεηζερ γιατι δεν αξιζει να εχεις ραμματα και 10 μερες αποχη απο στυση (πρεπει να κοιμασαι με παγοθηκη διπλα γιατι αν σε πιασει κανα κατουρογκαβλι στον υπνο σου θα πεις τα 6 ευαγγελια αναποδα)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom