Νέα

Ζωντανα μαθηματα φλερτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μου χε ερθει μια φορα ενα mail απο καποιον τυπο που διφημιζε οτι εκανε θεωρητικα κ πρακτικα μαθηματα φλερτ εξω σε κλαμπακια!γνωριζετε σε ποιον αναφερομαι κ εχει παει κανεις σας σε αυτα τα μαθηματα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου χε ερθει μια φορα ενα mail απο καποιον τυπο που διφημιζε οτι εκανε θεωρητικα κ πρακτικα μαθηματα φλερτ εξω σε κλαμπακια!γνωριζετε σε ποιον αναφερομαι κ εχει παει κανεις σας σε αυτα τα μαθηματα?

τωρα με την κριση ο καθενας εμπορευεται οτι εχει φιλε.
Καλη ιδεα φαινεται αν θες να βγαλεις γρηγορα λεφτα και ευκολα και χωρις μεγαλο κοπο.
(Βεβαια εξαρταται και ποσο βλημα ειναι αυτος που θες να μαθεις να ριχνει γκομενες)
αν ειναι πολυ στοκος (που μαλλον θα ειναι για να ερθει να τον μαθεις πως να ριχνει γκομενες)
τοτε την εβαψες. Καλυτερα τραβα οικοδομη θα κουραστεις λιγοτερο

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν ξερω man,αλλα ηταν ενας τυπος σαν να ειχε βγει απο ελληνικη ταινια του '60!το αναφερω αυτο γιατι ειχε πολυ πλακα η ολη φαση...ειχα μπει στο site του (αν κ το εχω ξεχασει τωρα) κ ειχε μεσα βιντεακια κ συμβουλες για το πως θα κανεις σωστο καμακι...αν κ το ολο σκηνικο ηταν αρκετα γραφικο καποια πραγματα ειναι αληθεια τα λεγε καλα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εισαι χαζος?

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα τυπε τι παπαριες σκεφτεσαι βραδυατικα..ειπαμε τα βραδυνα θεματα δεν παιζονται..τι κανει μαθηματα ρε τυπε..χρεωνει και την ωρα?δεν υπαρχει τροπος..και γενικα με αυτο το υβριδιο κατι σαν γυναικα που ονομαζεται ελλε-εινιδα δεν υπαρχει τροπος..ξεφτυλλισμενα πορνιδια ειναι τι φλερτ να κανεις.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαλλον εννοεις αυτον εδω τον παπαρα ο οποιος προσπαθει να βγαλει λεφτα απο αντρες που εχουν καταστραφει απο τις βρωμερες και υπουλες ελεινιδες!!!

Και το ονομα αυτου: Κανελό!
Δειτε εδω το μοναδικο τροπο με τον οποιο προσεγγιζει τις γυναικες ο οποιος φυσικα παντα ειναι επιτυχημενος!
Αλλωστε αν κανετε το ιδιο σε οποιαδηποτε γυναικα δειτε στο δρομο θα εχετε το ιδιο αποτελεσμα απο μερους της  :2funny:
/videoapproach.htm

Με λιγο ψαξιμο στο σαιτ θα βρειτε πολλες μαλακιες! Νομιζω εχει και φορουμ στο οποιο γραφουν οι μαθητες τις εμπειριες τους με το δασκαλο και τις προσεγγισεις που εκαναν κλπ

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Φυσικα ολο αυτο ξεκινησε απο την αμερικη με τους λεγομενους πικ απ αρτιστς μεχρι που εγινε ριαλιτι!

Εδω βλεπουμε εναν επαγγελματια πικ απ αρτιστ να μας κανει μαθημα για το πως να λεμε γεια! Πολυ σημαντικο οχι μαλακιες! Αν δεν ηταν κ αυτος δε θα μπορουσα να χαιρετησω κανεναν τωρα  :jerking: :idiot: :headbang:

Βεβαια μην ξεχναμε και την πηγη του κακου! Ο νουμερο ενα πικ απ αρτιστ ο μιστιρι! Ντυνεται σαν καραγκιοζης για να εντυπωσιαζει τις γκομενες!

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....παπαρες μεγαλες σαν πεπονια. φορεσται τον καλο σας εαυτο και καντε το με τον καλυτερο τροπο που εχεται.δεν υπαρχει τιποτα αλλο....

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
Ποιο καλη κινηση μαρκετινγκ απο την φατσα αυτου του τυπου δεν υπαρχει,επιτιδες τον εχουν βαλει εκει για να ψηθουν τα κοροιδα,αν σου βαζαν τον Μπραντ Πιτ να σου μαθαινει πως να ριχνεις γυναικες θα τον πιστευε κανεις???

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον εννοεις αυτον εδω τον παπαρα ο οποιος προσπαθει να βγαλει λεφτα απο αντρες που εχουν καταστραφει απο τις βρωμερες και υπουλες ελεινιδες!!!

Δειτε εδω το μοναδικο τροπο με τον οποιο προσεγγιζει τις γυναικες ο οποιος φυσικα παντα ειναι επιτυχημενος!
Αλλωστε αν κανετε το ιδιο σε οποιαδηποτε γυναικα δειτε στο δρομο θα εχετε το ιδιο αποτελεσμα απο μερους της  :2funny:
/videoapproach.htm

Με λιγο ψαξιμο στο σαιτ θα βρειτε πολλες μαλακιες! Νομιζω εχει και φορουμ στο οποιο γραφουν οι μαθητες τις εμπειριες τους με το δασκαλο και τις προσεγγισεις που εκαναν κλπ
Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν αυτόν τον κλαπ@ρχίδα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

/videoapproach.htm

τον έχω ξαναδεί τον τύπο, είναι θεός :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
στο σικέ καμάκι καλά τα πάει :rolleyes: στην πραγματικότητα θα άκουγε καντήλια :rockon:

Επισκέπτης
Ξερει κανεις πως και τι χρεωνει ο τυπος ? Με την ωρα, με το μηνα ή με το αποτελεσμα ?

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις πως και τι χρεωνει ο τυπος ? Με την ωρα, με το μηνα ή με το αποτελεσμα ?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα λεφτά που μαζεύει απο τους επίδοξους καμάκιδες πηγαίνει στις πουτάνες! Γιατί αν κρίνω απο τις μεθόδους του...  :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλο μολις είδα το βιντεακι στο site του τύπου.
Σας κάνει για μπινές ή κάνω λάθος?  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φίλο μολις είδα το βιντεακι στο site του τύπου.
Σας κάνει για μπινές ή κάνω λάθος?  :think:
Μα γιατι το λες;Σε λιγο θα μας πεις οτι  η κοπελα ειναι γνωστη του και οχι μια τυχαια που βρηκε στον δρομο.  :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μα γιατι το λες;Σε λιγο θα μας πεις οτι  η κοπελα ειναι γνωστη του και οχι μια τυχαια που βρηκε στον δρομο.  :2funny:

οχι ρε φίλε το παλικάρι μπινές ξεμπινές είναι ξεκάθαρο πως έχει χάρισμα  :2funny:
αυτός αν τελικά το έχει γυρίσει το έκανε επειδή μπούχτισε μουνί  :2funny:

Επισκέπτης
Εγω νομιζω οτι ζηλευτε που δεν εχετε τις ικανοτητες του τυπου.

Επισκέπτης
εγώ νομίζω πως θα σου φάει φραγκα  :2funny:

Γελα εσυ. Οταν εγω -ακολουθοντας τις συμβουλες του τυπου- θα ριχνω τις γκομενες μια μετα την αλλη, τοτε να σε δω τι θα λες. Ο τυπος ειναι επιστημονας, το κατεχει το φλερτ και οφειλουμε να τον δουμε σοβαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom