anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
είσαι κακός... > > >θεος φυλαξοι
είσαι κακός... > > >θεος φυλαξοι
καλημερα κουκλαΚαλημέρα φιλάκια πολλά.
καλημερα κουκλα
μαγγες,την εχει γαμισει κανενας αυτη ?να γραψει δυο λογια,να δουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.ολο καλημερες και καλησπερες βλεπω.Καλημέρα
Εγώ την πήδηξα τον περασμένο Απρίλιο στο gls Priamos στο μοσχάτο , όπου αρέσκεται να κάνει τα ραντεβού της.μαγγες,την εχει γαμισει κανενας αυτη ?να γραψει δυο λογια,να δουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.ολο καλημερες και καλησπερες βλεπω.
ωραιος και ευχαριστω για την περιγραφη-ενημερωση.παντως σε οτι με αφορα δεν παιρνω γιατι περα απο τα κενα προγραματος,εκτος της τζενης,αμα ειναι γνωστη με τις αλλες,ιδια συνομοταξια,βρασε οριζα.Εγώ την πήδηξα τον περασμένο Απρίλιο στο gls Priamos στο μοσχάτο , όπου αρέσκεται να κάνει τα ραντεβού της.
Οι φώτο , είναι αντιπροσωπευτικές και η ίδια μου φάνηκε ξηγημένο σαν άτομο.
80 ευρώ για μια ώρα με δυο πιστολιές , ακά πίπα μέτρια (δεν κάνει cim) , χύνει με γλυφομούνι και της αρέσει το δυνατό πισοκωλητό πιστόνιασμα , με το μουνί της να κλάνει όλη την ώρα απ'το μπάσε - βγάλε ...
Πρωκτικό δεν κάνει , αν κι η σούφρα της έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα...
Γενικά δεν κλαις τα λεφτά σου , αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε σε κάτι...
Μου τη σύστησε η φίλη της η Τζένη - Λατίνα ...ενώ η Ζωϊτσα απ'ότι φαίνεται γνωρίζει καλά και την γνωστή εδώ μέσα Όλγα αλλά και την Έλενα -τυπάκι(πρώην Νότα για οσους γνωρίζουν) αφού κάνουν και ραντεβού μαζί ...(παρτούζα και λεσβιακά)
Αυτά...
Τί να σου πω φίλε μου...μπορεί και να πέφτω έξω , αλλά οι φωτογραφίες είναι ίδιες...Βεβαια η κυρα νοτα δεν ειναι το...τυπακι!!!
Βεβαια η κυρα νοτα δεν ειναι το...τυπακι!!!
εχει δικιο ο συναδελφος.αλλη η νοτα και αλλη η ελενα.ελενα ψηλη οπως ειναι στις φωτο και νοτα μετρια και χοντρη.τι να τα κανεις ομως.Τί να σου πω φίλε μου...μπορεί και να πέφτω έξω , αλλά οι φωτογραφίες είναι ίδιες...
ΑΛΛΟ ΝΟΤΑ αλλη η ΕΛΕΝΑΕγώ την πήδηξα τον περασμένο Απρίλιο στο gls Priamos στο μοσχάτο , όπου αρέσκεται να κάνει τα ραντεβού της.
Οι φώτο , είναι αντιπροσωπευτικές και η ίδια μου φάνηκε ξηγημένο σαν άτομο.
80 ευρώ για μια ώρα με δυο πιστολιές , ακά πίπα μέτρια (δεν κάνει cim) , χύνει με γλυφομούνι και της αρέσει το δυνατό πισοκωλητό πιστόνιασμα , με το μουνί της να κλάνει όλη την ώρα απ'το μπάσε - βγάλε ...
Πρωκτικό δεν κάνει , αν κι η σούφρα της έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα...
Γενικά δεν κλαις τα λεφτά σου , αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε σε κάτι...
Μου τη σύστησε η φίλη της η Τζένη - Λατίνα ...ενώ η Ζωϊτσα απ'ότι φαίνεται γνωρίζει καλά και την γνωστή εδώ μέσα Όλγα αλλά και την Έλενα -τυπάκι(πρώην Νότα για οσους γνωρίζουν) αφού κάνουν και ραντεβού μαζί ...(παρτούζα και λεσβιακά)
αστα αυτα ρε συ.κοιτα τα αλλα τα νεα και καλα.ειμαστε μεγαλοι τωρα και θελουμε τα φρεσκα λουκουμακια.ακου τωρα.κοιτα να βρουμε αγορα για να δωσω λαδι εξτρα παρθενο,σε συσκευασια,γιατι εδω οι εμποροι εχουν κανει τραστ.παραδοση αθηνα και κατ οικον.η παραγωγη ειναι φετινη και δικη μου.οτι τρωω εγω αυτο δινω.ΕΧΟΥΜΕ μπερδεψει τα μπουτια μας..
Δεν ξερουμε πια ειναι η μια και πια ειναι η αλλη,
με τα ονοματα που αλλαζουν,Κι οοοοοταν θα βγαλετε ακρη μου λετε και μενα!
Βρασε Οριζα που λει και ο λαος μας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
αστα αυτα ρε συ.κοιτα τα αλλα τα νεα και καλα.ειμαστε μεγαλοι τωρα και θελουμε τα φρεσκα λουκουμακια.ακου τωρα.κοιτα να βρουμε αγορα για να δωσω λαδι εξτρα παρθενο,σε συσκευασια,γιατι εδω οι εμποροι εχουν κανει τραστ.παραδοση αθηνα και κατ οικον.η παραγωγη ειναι φετινη και δικη μου.οτι τρωω εγω αυτο δινω.