epilektikosxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
και πως εμπελεξες φιλος με τον τζουφιο; δεν ηξερες δεν ρωταγες;ένας ήταν τυπε ευτυχώς γιατί τα τεμάχια ήταν πολλά πάλι καλά πού είχα και ένα φίλο μαζί και της πήγαμε τρένο...
και πως εμπελεξες φιλος με τον τζουφιο; δεν ηξερες δεν ρωταγες;ένας ήταν τυπε ευτυχώς γιατί τα τεμάχια ήταν πολλά πάλι καλά πού είχα και ένα φίλο μαζί και της πήγαμε τρένο...
κανε οτι θελεις εγω σου ειπα να πουμε εκει που ζητησες δανεικα και δεν μιλας γιατι αραγε ;) δεν σε συμφερει γιατι γραφεις τα ιδια και τα ιδια δεν μας λες ;)δεν σε ξέρω τυπε και ούτε εσύ, απορώ με τα ποστ σου, αλλά σε προκαλώ εδώ όπως και σε άλλο νημα για τελευταία φορά, με θα σού κάνω αναφορά, κλείσε οποία ανεξάρτητη θέλεις από εδώ μέσα και πάμε για παρτουζα, τι άλλο να σου πω τυπε
πηρες το κοινωνικο μερισμα
δεν σε ξέρω τυπε και ούτε εσύ, απορώ με τα ποστ σου, αλλά σε προκαλώ εδώ όπως και σε άλλο νημα για τελευταία φορά, με θα σού κάνω αναφορά, κλείσε οποία ανεξάρτητη θέλεις από εδώ μέσα και πάμε για παρτουζα, τι άλλο να σου πω τυπε
Καλές δουλειές σου εύχομαι! :-*
κανένα ντουο θα παίξει με το μωρό Στέλλα;;
το μωρό πεζει) εγώ να τραβάω φωτο και βίντεο)
Καλημέρα αγόρι μου, εγώ ντούο μόνο με την Τζένη Λατίνα κάνω.
αυτό θέλω και εγώ να τραβάς βίντεο και να βλέπεις ρώτα και την φίλη σου τι σβετ, να δεις τι θα πει Ντούσαν γιατί και κάτι άλλη έλεγαν για ανακοντα και φίδια αλλά τζίφος παπαλα τζουφι μας βγήκαν μωρό
δεν σε ξέρω τυπε και ούτε εσύ, απορώ με τα ποστ σου, αλλά σε προκαλώ εδώ όπως και σε άλλο νημα για τελευταία φορά, με θα σού κάνω αναφορά, κλείσε οποία ανεξάρτητη θέλεις από εδώ μέσα και πάμε για παρτουζα, τι άλλο να σου πω τυπε
κανε οτι θελεις εγω σου ειπα να πουμε εκει που ζητησες δανεικα και δεν μιλας γιατι αραγε ;) δεν σε συμφερει γιατι γραφεις τα ιδια και τα ιδια δεν μας λες ;)
έλα ντεΕπειδή έχω μάθει για σένα μην ξανά γράφεις στο νήμα μου, δεν υπάρχει λόγος αφού έτσι και αλλιώς ραντεβού δεν κάνεις και όλες η κριτικές σου είναι ψεύτικες. Απορώ ακόμα πως σε έχουν αφήσει και δεν σε έχουν διαγράψει από εδώ μέσα με τους κλώνους σου ε Σόχο.....
Καλημέρα που βρίσκεσαι;;;;