Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Αλλά στην Ελλάδα αυτοί που έχουν απομείνει είναι είτε βολεμένοι είτε λοβοτομημένοι. Η Ελλάδα πλέον δεν είναι φυσιολογική χώρα, είναι η Ταϋλάνδη της Ευρώπης.
Υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα ακόμα στην Ελλάδα πίστεψέ, και όσο υπάρχει από όλους μας "δεν βαριέσαι αδελφέ" δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως...
εγώ προσωπικά κουράστηκα να μαλώνω με τους αγενείς με τους παρτάκηδες έξω, για αυτό και το στομάχι μου γιατί δεν μπορώ να προσπερνάω της αδικείς...
Το αστείο είναι μία μέρα μαλώνα με έναν μπάρμπα ο οποίος έκλεισε την μπάρα αναπήρων, είναι ένα θέμα που μου ανάβουν τα λαμπάκια.. βλέπεις έξω το τι γίνεται και που αφήνουμε όλοι μας τα αμάξια μας...δεν σκεφτόμαστε κανέναν απολύτως κ αυτό είναι δεν βαριέσαι αδερφέ...
Και που λες εκεί που το κάνω παρατήρηση γυρίζει και μου λέει "άντε μορι τσατσά"
δεν μίλησα εγώ απλά τον κοιτούσα.. και συνεχίζει "τι έγινε δεν σου άρεσε"...
"φυσικά και δεν μου άρεσε του λέω, να με πεις πουτανα να το δεχτώ αλλά το τσα τσα δεν το δέχομαι"
έμεινε μαλακασ, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε...
Αυτοί είμαστε σαν λαός μας αρέσει δεν μας αρέσει... η ελλαδίτσα μαςδεν φταίει σε τίποτα... ας ξεκινήσουμε όλοι μας να κάνουμε κάτι στην καθημερινή βάση και μετά έλα να παίρνουμε τα χάπια για το στομάχι παρέα....