billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.018
- Πόντοι
- 5.956
Και με μεγάλα προσόντα όπως υπονοεί το nickname!Κάτσε λίγο ακόμα, μιλάμε για μεγάλο ταλέντο..
Και με μεγάλα προσόντα όπως υπονοεί το nickname!Κάτσε λίγο ακόμα, μιλάμε για μεγάλο ταλέντο..
Στο πρόσθιο η στην πεταλούδαΚαι με μεγάλα προσόντα όπως υπονοεί το nickname!
Κάτσε λίγο ακόμα, μιλάμε για μεγάλο ταλέντο..
Να τέτοιο καθίκι είσαι, ψοφάς για κους κους....Κάτσε λίγο ακόμα, μιλάμε για μεγάλο ταλέντο..
Στο κροουλ!Στο πρόσθιο η στην πεταλούδα
Φιλε μου ζουσα εκτος και ηταν δυσκολο να την συναντησω αλλα παρακολουθω το νημα της.Τωρα που ευνοει η κατασταση μολις επιστρεψει στην δουλεια θα την επισκευθωΕγώ φίλε μετάνοιωσα που δεν την έβλεπα πιο συχνά
καλές πίπεςΤι τους κάνεις ρε Ζωή θα ήθελα να ήξερα. Τους κανεις δωρακια σε ραντεβου, εκπτωση; Τι; Τεσπα...
Αυτες θελω να νιωσω οταν με το καλο βρεθουμε )))καλές πίπες
Ε βέβαια να μην ακούσει άντρας για πίπες τρέχει να δηλώσει παρώνΑυτες θελω να νιωσω οταν με το καλο βρεθουμε )))
Καλά είμαι ο φουκαρας,περιμένω να κατέβεις να με χειραγωγήσεις..Να τέτοιο καθίκι είσαι, ψοφάς για κους κους....
Εδώ θα κάτσω βρε για να πάνε όλα τα φαρμάκια κάτω
Τι κάνεις φουκαρά μου πώς τα περνάς
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια,αλλά εγώ δεν μαρτυρώ.... κάνει και πολύ ωραίο στιφάδο πάντως..καλές πίπες
Ααααα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τι να κανω ο ανθρωπος με εχει πιασει περιεργειαΕ βέβαια να μην ακούσει άντρας για πίπες τρέχει να δηλώσει παρών
Αφού στο δωμάτιο τα πετούσε όλα τα ρούχα...Βάι Βάι Βάι Βάι..... ημίγυμνη για την ακρίβεια του λόγου
Τους λέει παραμύθια και τους νανουριζειΤι τους κάνεις ρε Ζωή θα ήθελα να ήξερα. Τους κανεις δωρακια σε ραντεβου, εκπτωση; Τι; Τεσπα...
Δεν θυμάσαι καλαΑφού στο δωμάτιο τα πετούσε όλα τα ρούχα...
Περαστικά Ζωή, όλα να πάνε καλάΕίχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου έκανα άπειρες εξετάσεις μόνο κολονοσκόπηση δεν έκανα)))) λοιπόν μετά τη γαστροσκόπηση οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ελικοβακτηρίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ χρονοβόρα η θεραπεία και επειδή το στόμα μου είναι σαν φαρμακείο δεν πρόκειται να βγω στη δουλειά μέχρι να τελειώσω όλα τα θέματα με την υγεία μου. Μέχρι τότε φιλάκια σε όλους.
Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου έκανα άπειρες εξετάσεις μόνο κολονοσκόπηση δεν έκανα)))) λοιπόν μετά τη γαστροσκόπηση οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ελικοβακτηρίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ χρονοβόρα η θεραπεία και επειδή το στόμα μου είναι σαν φαρμακείο δεν πρόκειται να βγω στη δουλειά μέχρι να τελειώσω όλα τα θέματα με την υγεία μου. Μέχρι τότε φιλάκια σε όλους.
Καλή ανάρρωση Ζωή ευχαριστούμε για τα καλά σου για εμάς στον κάμπο να προσέχεις την Ζωή σου.Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου έκανα άπειρες εξετάσεις μόνο κολονοσκόπηση δεν έκανα)))) λοιπόν μετά τη γαστροσκόπηση οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ελικοβακτηρίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ χρονοβόρα η θεραπεία και επειδή το στόμα μου είναι σαν φαρμακείο δεν πρόκειται να βγω στη δουλειά μέχρι να τελειώσω όλα τα θέματα με την υγεία μου. Μέχρι τότε φιλάκια σε όλους.
Κορίτσαρε, περαστικά να είναι όλα!Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου έκανα άπειρες εξετάσεις μόνο κολονοσκόπηση δεν έκανα)))) λοιπόν μετά τη γαστροσκόπηση οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ελικοβακτηρίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ χρονοβόρα η θεραπεία και επειδή το στόμα μου είναι σαν φαρμακείο δεν πρόκειται να βγω στη δουλειά μέχρι να τελειώσω όλα τα θέματα με την υγεία μου. Μέχρι τότε φιλάκια σε όλους.