πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.415
- Πόντοι
- 12.056
φιλε μαφιοζε τελικα ο Big Dicked Nice Guy πνιγηκε στην πισινα αθανατοςΚαι με μεγάλα προσόντα όπως υπονοεί το nickname!
φιλε μαφιοζε τελικα ο Big Dicked Nice Guy πνιγηκε στην πισινα αθανατοςΚαι με μεγάλα προσόντα όπως υπονοεί το nickname!
Σαν γνωστός ρουφ που είσαι και κανεις συνεχεια αναφορές, μάλλον την έκανες την δουλεια σου. Δεν με πειράζει να είμαι ο επόμενος τουλάχιστον να ξέρει ο λαός το τι πραγματικά εισαι…χχχχχχχφτου σουφιλε μαφιοζε τελικα ο Big Dicked Nice Guy πνιγηκε στην πισινα αθανατος
Μάλλον τα έχεις χαμένα....δεν είναι τίποτα θα συνέλθειςΣαν γνωστός ρουφ που είσαι και κανεις συνεχεια αναφορές, μάλλον την έκανες την δουλεια σου. Δεν με πειράζει να είμαι ο επόμενος τουλάχιστον να ξέρει ο λαός το τι πραγματικά εισαι…χχχχχχχφτου σου
Μην βγάζεις τα κόμπλεξ σου σε ατομα που δεν ευθύνονται για την κατάσταση σου. Δεν σε φταίνε σε τπτ. Καλή σου μέρα!Μάλλον τα έχεις χαμένα....δεν είναι τίποτα θα συνέλθεις
δεν μπορει καποια στιγμη θα ο θεος ειναιι μεγαλοςΜην βγάζεις τα κόμπλεξ σου σε ατομα που δεν ευθύνονται για την κατάσταση σου. Δεν σε φταίνε σε τπτ. Καλή σου μέρα!
Ρε κοντε πουτσα τι έγινε; Όλα καλά ΛΟΥΖΕΡΑ Ε ΛΟΥΖΕΡΑδεν μπορει καποια στιγμη θα ο θεος ειναιι μεγαλος
εισαι τερμαΡε κοντε πουτσα τι έγινε; Όλα καλά ΛΟΥΖΕΡΑ Ε ΛΟΥΖΕΡΑ
κανε καμία αναφορά ρε ρουφεισαι τερμα
Πρέπει να είναι 39-40 τη είχα ρωτήσει είμαι 90% σίγουροςΓνωρίζουμε νούμερο παπούτσι της κυρίας ζωής? Για ένα φίλο ρωτάω.
Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου έκανα άπειρες εξετάσεις μόνο κολονοσκόπηση δεν έκανα)))) λοιπόν μετά τη γαστροσκόπηση οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ελικοβακτηρίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ χρονοβόρα η θεραπεία και επειδή το στόμα μου είναι σαν φαρμακείο δεν πρόκειται να βγω στη δουλειά μέχρι να τελειώσω όλα τα θέματα με την υγεία μου. Μέχρι τότε φιλάκια σε όλους.
εδω παντως κανουν δουλεια προσωπικη εμπειριαΤέλεια συμπεριφορά και αντιμετώπιση! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα βέβαια.
Περαστικά Ζωή μου, κι όταν με το καλό αφήσεις την περιπέτεια με την υγεία σου πίσω , κατέβα σε παρακαλώ για λίγο Αθήνα, γιατί η μνήμη μου έχει εξασθενήσει, και δε θυμάμαι κάποια πραγματάκια
Μάλλον όταν ανοιξει το κινητο της.Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την θεαρα μας;