Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Βλέμμα σατανικό..σε φάσεις θα σου πάρω τη ψυχή..αχχ γαμω την απόσταση μ αχχχ βυζάρες απίστευτες
Χαχαχα εσένα θα σου πάρω μόνο λεφτά, την ψυχή κρατά την για σένα χαχαχαΒλέμμα σατανικό..σε φάσεις θα σου πάρω τη ψυχή..αχχ γαμω την απόσταση μ αχχχ βυζάρες απίστευτες
Και θα κερατώσεις την Εύα .... Ούτε να το σκέφτεσαι...Μια μερα θα ρθω να σου κάνω motorboat
Άμεσα συνάντησηΤελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Χαχαχα εμ δεν έρχεσαι ρε κάθαρμα κ από δωω μας κάνεις το βαρύ πεπόνι σαν τα πεπόνια σου αχνεΧαχαχα εσένα θα σου πάρω μόνο λεφτά, την ψυχή κρατά την για σένα χαχαχα
Από την νέα χρονιά ξανά ραντεβού ζωιτσα μου???Τελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Ναι.Από την νέα χρονιά ξανά ραντεβού ζωιτσα μου???
Είπαμε, σε φοβάμαι εσύ είσαι sex machine, δεν πάω Αθήνα τέλος ...χαχαχαΧαχαχα εμ δεν έρχεσαι ρε κάθαρμα κ από δωω μας κάνεις το βαρύ πεπόνι σαν τα πεπόνια σου αχνε
Άλλη φορά να κάνεις παράθεση. @Eva16 να κανονισω μια φορά κ οι 3 μαζί??Και θα κερατώσεις την Εύα .... Ούτε να το σκέφτεσαι...
Εύαααααα φέρε καλάσνικοφ...
οταν ερθεις αθηνα μην κανεις κανα αστειο και δεν μου στειλεις μυνημαΤελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Σαν δικό μου δώρο φαντάζει. 2 γυναικάρες για πάρτη μΑυτό είναι το δώρο Χριστουγέννων που ήθελες να μου κάνεις;
Χαχαχα όχι καλέ ήρεμη ψυχή είμαι..ένα 3ωρακι ζάχαρη θα περάσουμε χαχαχαχαχαΕίπαμε, σε φοβάμαι εσύ είσαι sex machine, δεν πάω Αθήνα τέλος ...χαχαχα
Σαν δικό μου δώρο φαντάζει. 2 γυναικάρες για πάρτη μ
Καλές γιορτές με υγεία να περάσεις όμορφα.Τελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Πω πω πω πω ... τι βλέμμα έχεις ρε κορίτσι!!!
Δε θα πάρω απόψε τα χάπια μου!Τελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Τι να πω ρε γυναικάρα μου όμορφη! Παρότι με έχεις στενοχωρήσει πολύ που δεν κατέβηκες Αθήνα, είσαι το συνώνυμο της θηλυκότητας και στα συγχωρώ όλα!!Τελευταία μέρα για φέτος..., Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα,καλή νέα χρονιά να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!
Πω πω πω πω ... τι βλέμμα έχεις ρε κορίτσι!!!
Είσαι η επιτομή της θυληκότητας, του ερωτισμού, της καύλας!
Καλή χρονιά σου εύχομαι, με πολλά πολλά χαμόγελα!
Νομίζω από εκεί ξεκινούν όλα ...Όταν έχεις να θαυμάσεις τόσα πράγματα από τη Ζωή και το πρώτο που λες είναι τα μάτια της, τότε εσύ πρέπει να είσαι "δικός" μου!
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι ΕΡΩΤΙΚΟ βλέμμα !
Ακριβώς αυτό!!Νομίζω από εκεί ξεκινούν όλα ...
Καλή Χρονιά να έχουμε αδερφέ!