Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.622
- Πόντοι
- 29.667
Νομίζω το ΚΑΤμισο να παρω να δω ποιο νοσοκομειο ευημερευει
Νομίζω το ΚΑΤμισο να παρω να δω ποιο νοσοκομειο ευημερευει
ενταξει ειναι κλινικη πολυτραυματια καλυπτεσαιΝομίζω το ΚΑΤ
Θα πάνε οι μπραβοι στην θέση μου!!!ενταξει ειναι κλινικη πολυτραυματια καλυπτεσαι
μην πατε ολοι μαζι φοβαμαι στο τουρνουα ταβλι που διοργανωνει ο αγιος πετροςΘα πάνε οι μπραβοι στην θέση μου!!!
Πότε είπες ότι κατεβαίνεις στην Αθήνα;;;
Όποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
ετσι φιλε μην σου παρει τον αερα..... η θα με ανοίξεις απο πισω κυριε οδηγε
Θα βρω έναν μπάρμπα με καλή σύνταξη Χαχαχα
εχει τα καλυτερα προιοντα φιλεΚατέβα Αθήνα και σου έχω έτοιμο τον ...μπάρμπα.
Ελπίζω να μη μας την κόψει και τη σύνταξη ο Κούλης μέχρι τότε!!!
εχει τα καλυτερα προιοντα φιλε
Είσαι μεγάλος μο(υ)νοφαγας,το ξέρεις!!!
Κάτσε να κάνω ένα τηλέφωνο στον Κουλη να στα κόψει όλα.Κατέβα Αθήνα και σου έχω έτοιμο τον ...μπάρμπα.
Ελπίζω να μη μας την κόψει και τη σύνταξη ο Κούλης μέχρι τότε!!!
Τον αέρα δεν θα του τον πάρουμε, την σειρά θα του πάρουμε!!!ετσι φιλε μην σου παρει τον αερα..... η θα με ανοίξεις απο πισω κυριε οδηγε
Δέν τό βλέπω νά σέ αφήσει!! Εδώ κάνει ασκήσεις αντοχής εδώ καί μία βδομάδα γιά νά αντέξει όσο μείνει κάτω ή Ζωή. Κανένας άλλος δέν θά τήν δεί......Μουναχοφάϊς ο άτιμος......Ο erethis θα ε αφήσει να 《μπω》σφήνα
Είσαι μεγάλος μο(υ)νοφαγας,το ξέρεις!!!
φιλε εγω τα ειπα αλλα αυτοι θελουν ραντεβου λεειΔεν είμαι μουνοφαγάς ρε συ. Τόσες γυναίκες κυκλοφορούν στην Αθήνα. Μικρές, μεγάλες , κοντές, ψηλές, απλά με τη Ζωή θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά που λένε!
Και τότε όλοι τα @@@ μου θα παίρνατε και ούτε που θα τη μαθαίνατε ποτέ.
Βασίλισσα θα την είχα!!
αλλά ...
Τί ραντεβού ρέ σύ? ....πόδια δέν θά μπορέσει νά κλείσει ή γυναίκα μ' αυτόν εδώ!....Αγκύλωση θά πάθει!!!! Τουλάχιστον νά τούς πηγαίνεις πού καί πού πάγο γιά νά πάρουν φωτιά τά εργαλεία τους....Είναι καί καλοκαίρι βλέπεις.....φιλε εγω τα ειπα αλλα αυτοι θελουν ραντεβου λεει
εγω θα ειμαι διακοπες στις μαλβιδεςΤί ραντεβού ρέ σύ? ....πόδια δέν θά μπορέσει νά κλείσει ή γυναίκα μ' αυτόν εδώ!....Αγκύλωση θά πάθει!!!! Τουλάχιστον νά τούς πηγαίνεις πού καί πού πάγο γιά νά πάρουν φωτιά τά εργαλεία τους....Είναι καί καλοκαίρι βλέπεις.....
Άσε τίς Μαλδίβες καί τίς βαλβίδες καί κάτσε νά βοηθήσεις τήν κουμπαρούλα μου γιατί θά μού τήν σακατέψει αυτός ο βάρβαρος....Όλη μέρα θά κουβαλάς πάγο γιά νά δροσίζεται....εγω θα ειμαι διακοπες στις μαλβιδες