Nikosganos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Αααα τέλεια....
Θα δεχτείς ένα μωρό ακόμα;;
Αααα τέλεια....
Συγγνώμη και σε σένα, και σε όλα τα παιδιά που διαβάζουν το εν'λογω νήμα και συγγνώμη από την Ζωή,αλλά όπως όλοι οι άντρες έτσι και εγώ τσακώθηκα με την γκομενα μου και να τι ακολούθησε!!!Καλα ρε μαγκες καθεστε και τσακωνεστε σε ασχετο θεμα
Πειτε τα σε pm η στα θεματα των ομαδων αμα εχετε τετοιου ειδους καυλες.
Μας πέθανεςςςςςςςςεΚαλύτερα αργά παρά ποτέ... λένε στο χωριό μου ??
ασε τα τρελλα σου εσυ συνηγορε του διαβολου και κανονισε να κατεβει η κυρια κατω αλλιως τα διοδια αφιδνων δεν τα περναςΈτσι καυλιαρα μου... Εδώ μείνε και μην πηγαίνεις πουθενά !!
Για να γκρεμίζεις πάντα τα κρεβάτια.... Χι χι...
Θα στείλουμε και δυο δανεικες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!!!ακριβη μεταγραφή βλεπω
την πιπινακι με υποσχετικη και την αντζελα την ουκρανηΘα στείλουμε και δυο δανεικες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!!!
Πάλι εδώ είσαι εσυτην πιπινακι με υποσχετικη και την αντζελα την ουκρανη
στα μιλφονια λεμε ναιΠάλι εδώ είσαι εσυ
Καλησπέραααααα έρωτα!!!??Καλησπέραααααα ?
Καλησπέραααααα ?
Από ότι έχω ακούσει στο ραδιόφωνο θέλουν να την κάνουν σαν την πρώτη Covid free ευρωπαική έκθεση. Αλλά όταν ακους θέλουν να την κάνουν αφήνεις την φαντασία σου εντελώς ελεύθερη για το τι μπορεί να σκεφτούν τα σαΐνιαΘα δούμε τι θα γίνει με αυτή την έκθεση ...θα γίνει ή όχι ? αν γίνει θα δουλέψω και τις 10 μέρες της έκθεσης ?κάνω τώρα διαπραγματεύσεις με το ξενοδοχείο ? εννοείται ότι θα σάς ενημερώσω ?