Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Το πες και το 'κάνες!! ??????Μόυ αρέσουν τα μαύρα ?
Το πες και το 'κάνες!! ??????Μόυ αρέσουν τα μαύρα ?
με τια συνδιασες τα μαύραΜόυ αρέσουν τα μαύρα ?
Τα μαύρα φουλάρια με λευκό πουά κυρία Ζωή;Μόυ αρέσουν τα μαύρα ?
Για αυτό σου λέω κατέβα Αθήνα όταν έχει την έκθεση,μια χαρά τιμές θα έχουμε εδώ κάτω, θα τιμήσουμε και εσένα!!!Όχι θα τσιμπήσουν.... βαράνε ταβάνι τετραπλάσιαζουν της τιμές...?
Ατσα,αποκαλύψεις!!!ελα εδω θα σου δειξω κατι εγω που δεν μεγαλωνει τοσο πολυ
Δηλαδή δεν μεγαλώνει καθόλου;;;ποτε μην πιστευεις εναν αντρα 90% λεει ψεμματα
Να ζήσεται. Περιμένουμε τώρα τοΕγώ πάντως ξανά αρραβωνιάστηκα ? ?? πολλές φορές επιτρέπετε έτσι ? ??
Και ποίος είναι ο τυχερόςΕγώ πάντως ξανά αρραβωνιάστηκα ? ?? πολλές φορές επιτρέπετε έτσι ? ??
Ένα αγόρι ? καλό παιδί? ονόματα μη ρωτάς δεν θυμάμαι?Και ποίος είναι ο τυχερός
Εγώ πάντως ξανά αρραβωνιάστηκα ? ?? πολλές φορές επιτρέπετε έτσι ? ??
καλημερα ζωη τα καλα η τα κακα παιδια σου αρεσουν?Ένα αγόρι ? καλό παιδί? ονόματα μη ρωτάς δεν θυμάμαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα ?
ωραια εγω ειμαι καλο παιδι ελα να γνωριστουμε ξερω και αλλα καλα παιδια...κακα δεν εχουμε στην παρεα ειμαστε ολοι κολεγιοπαιδαΧμμ
Χμμμ Καλή ερώτηση... μάλλον τα καλά...από τα κακά χόρτασε το μάτι μου κουράστηκα κ τα δήθεν.... άσε που και εγώ δεν είμαι και κανένα ήσυχο πνεύμα? αρκετή τρέλα κουβαλάω στο κεφάλι μου ?οπότε ας είμαι εγώ το μείον και ο άντρας τό συν να υπάρχει μία ισορροπία?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Οκκκκωραια εγω ειμαι καλο παιδι ελα να γνωριστουμε ξερω και αλλα καλα παιδια...κακα δεν εχουμε στην παρεα ειμαστε ολοι κολεγιοπαιδα
ετσι εισαι τωρα?
Yes ?ετσι εισαι τωρα?
ελα εσυ προς τα κατω ετσι και αμα δεν με δεις σαν ταυρο σε υαλοπωλειο
Βρε ας έρθει και με άλλα ρούχα, ακόμα και με ράσα, πάλι της τρελής θα γίνει!!!ελα εσυ προς τα κατω ετσι και αμα δεν με δεις σαν ταυρο σε υαλοπωλειο
ναρθω?
Θά σπάσουμε τα κέρατα μας ? ταύρος είμαι εγώ χαχαχαελα εσυ προς τα κατω ετσι και αμα δεν με δεις σαν ταυρο σε υαλοπωλειο