El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Παρασκ./Σαββ./Κυρ/κο το ξεκουράζει η Ζωή φίλε.Πρέπει να παίρνει κι αυτό τις ανάσες του..Καλησπέρα Ζωή
ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο δεν κάνεις ραντεβού;
Παρασκ./Σαββ./Κυρ/κο το ξεκουράζει η Ζωή φίλε.Πρέπει να παίρνει κι αυτό τις ανάσες του..Καλησπέρα Ζωή
ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο δεν κάνεις ραντεβού;
Α γιαυτό δεν βολεύουν τα ωράρια μαςΠαρασκ./Σαββ./Κυρ/κο το ξεκουράζει η Ζωή φίλε.Πρέπει να παίρνει κι αυτό τις ανάσες του..
Με αυτά τα βυζια πρέπει οπωσδήποτε να γνωριστώ!!!Εεεε ναι....να κάπου εδώ ??
Ποδαρες και δαχτυλακια για απειρο γλυψιμο..!Μόυ αρέσουν τα μαύρα ?
Δεν το βλέπω να συμβαίνει φίλε μου.Τουλάχιστον σύντομα.Η Ζωή δεν το έχει αποφασίσει ακόμη να κατέβει Αθήνα.Εχει πολλούς ψωλαράδες εδώ και μάλλον φοβάται..Με αυτά τα βυζια πρέπει οπωσδήποτε να γνωριστώ!!!
Πότε μη λες ποτέ!!!Δεν το βλέπω να συμβαίνει φίλε μου.Τουλάχιστον σύντομα.Η Ζωή δεν το έχει αποφασίσει ακόμη να κατέβει Αθήνα.Εχει πολλούς ψωλαράδες εδώ και μάλλον φοβάται..
Γαμευσιμη
Έτσι...Επειδή θα κρυώσει ο καιρός να βάλουμε καμία κάλτσα ή καλσόν (σκούρο μαύρο, κατά προτίμηση) να ζεσταθεί το ποδαράκι...Άντε να έρθει ο χειμώνας γιατί το καλοκαίρι είναι σκέτη ταλαιπωρία για τα πόδια ??
Το μαύρο καλσόν με εξιτάρει και εμένα!!!Έτσι...Επειδή θα κρυώσει ο καιρός να βάλουμε καμία κάλτσα ή καλσόν (σκούρο μαύρο, κατά προτίμηση) να ζεσταθεί το ποδαράκι...
Εγώ ήμουν αυτός...Δυστυχώς...ήμουν πιστός στο ραντεβού αφού το κλείσαμε τη προηγούμενη φορά για τη μέρα αυτή...Κρίμα, γιατί ήθελα να σε γνωρίσω και φυσικά να...απολαύσω κάθε σπιθαμή του κορμιού σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ...Επιφυλάσσομαι, πιστεύω και εσύ, Ζωή, για νέα ημερομηνία...Καλημέρα τι καλημέρα δλδ καλησπέρα , πριν λίγο ξύπνησα, τραγικό, και ζητώ συγνώμη απο το παιδί που έστησα ?
Ειδικά και αυτά με τη ραφή από πίσω, είναι πολύ σέξι! Απαραίτητη προϋπόθεση το πόδι να είναι...λαμπάδα!!!Το μαύρο καλσόν με εξιτάρει και εμένα!!!
Είναι καυλιαρικο!!!
ατιμο αγοριΚατέβα εσύ Αθήνα, μετά τη ΔΕΘ, και θα σε γεμίσω .... κριτικές
ατιμο αγορι
Εντάξει !!! τρέλανέ μας σήμερα !!!!Καλησπέρα ? έχω και καρτέλα ? μπορείτε να κάνετε κριτική εκεί ?
ναι! Μόνο σήμερα?????????Εντάξει !!! τρέλανέ μας σήμερα !!!!
παρε τρενο 3,5 ωρες λεει θα κανει στην ολυμπιαδα του τογκοναι! Μόνο σήμερα?????????
Με έχει κάνει να είναι το πρώτο νήμα που ψάχνω με το που μπαίνω στο σάιτ! Και είναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γαμώ την πουτάνα μου! 5,5 ωρες με το αυτοκίνητο!!