Αχχχ το τυχερό....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ το τυχερό....Εδώ είμαι... απολαμβάνω ένα μωρό ????????
Αχ το τυχερό....Εδώ είμαι... απολαμβάνω ένα μωρό ????????
Τέλος για απόψε η μπορείς κι άλλο ΜΩΡΟ???Εδώ είμαι... απολαμβάνω ένα μωρό ????????
Να γράψεις κριτική ?Εδώ είμαι... απολαμβάνω ένα μωρό ????????
Τέλος ??Τέλος για απόψε η μπορείς κι άλλο ΜΩΡΟ???
Φαντάζεσαι να γίνει κάτι τέτοιο ??θα γίνει το έλα να δεις ??????Να γράψεις κριτική ?
Περιμένουμε την κριτική σου για το μωρό...;;; ήταν ατακτουλης?Φαντάζεσαι να γίνει κάτι τέτοιο ??θα γίνει το έλα να δεις ??????
Σε λίγο θα ακολουθήσει και η κριτική....πάντως την ιδρώνει τη φανέλα ....Να γράψεις κριτική ?
λεφτα βρισκουμε φιλε κανα καλο δεν βρισκουμε ευκολα ναΜόλις γύρισα από διακοπές άφραγκος και χρεωμένος ως συνήθως...
Εμβολιασμένος αλλά ακόμα επιφυλακτικός καθότι νέα έξαρση...
Αλλά ρε Ζωή, ξέρεις να κάνεις "παιχνίδι" και μας ανεβάζεις τη λίμπιντο!
Γιαυτο, αν αύριο πεις κατεβαίνεις Αθήνα, και χρόνο βρίσκω και χρήμα και τις φοβίες μου με τον κορωνοιό ξεπερνώ!!
Αυτό να ξέρεις που καταφέρνεις είναι μεγάλη μαγκιά σου πάντως!!
θελεις να αρχισουν τα κλαματα ...εδω παντως θα την εχουμε σαν αρχόντισσα του βορραΜε τοση ζητηση απο Αθηνα μερια βλεπω να ερχεται συντομα στα μερη μας
Μόλις γύρισα από διακοπές άφραγκος και χρεωμένος ως συνήθως...
Γιαυτο, αν αύριο πεις κατεβαίνεις Αθήνα, και χρόνο βρίσκω και χρήμα και τις φοβίες μου με τον κορωνοιό ξεπερνώ!!
Ευχαριστώ ? έτυχε και πέτυχε ?Μόλις γύρισα από διακοπές άφραγκος και χρεωμένος ως συνήθως...
Τι είδους ¨γιαγιά¨ έχεις που χρειάστηκε συνεργείο; Δεν κυκλοφορείς με Cayenne;;Καλησπέρα παιδιά ?συγγνώμη άργησα ?πήγα την γιαγιά μου στο συνεργείο... μου έβγαζε αέρια ???
τα κανόνια του ναβαρονεΌταν κοιτάς από ψηλά
μοιάζει η γη με ζωγραφιά....
Γεια σου βρε Χάτζι μεγάλε.... ?
Άσχετο.... θά φάω τα μούτρα μόυ με τα ακροβατικά μόυ ???????????
Το να πάρεις cayenne είναι πλέον εύκολο.... το να συντηρήσεις αυτό το πράγμα θέλει να δώσεις και τον κώλο ? από όσο γνωρίζουμε εγώ κώλο δεν δίνω ? συμπέρασμα.... δεν κυκλοφορώ με cayenne ????Τι είδους ¨γιαγιά¨ έχεις που χρειάστηκε συνεργείο; Δεν κυκλοφορείς με Cayenne;;
exω ena filo poy exei Cayenne και εδωσε κωλο ο μλκΤο να πάρεις cayenne είναι πλέον εύκολο.... το να συντηρήσεις αυτό το πράγμα θέλει να δώσεις και τον κώλο ? από όσο γνωρίζουμε εγώ κώλο δεν δίνω ? συμπέρασμα.... δεν κυκλοφορώ με cayenne ????
Έχε το νου σου εσύ...θα σε παρω εγω αγκαλιτσα να σε ανεβασω και μετα θα μου ανεβασεις εσυ κατι αλλο