Εχεις προβλημα ετσι ? μεγαλη γυναικα κιολας και μιλας σαν 15 χρονων. Ναι οντως σου ζητησα φωτογραφια τα βυζια σου. Που στην τελικη βγηκες μια μερα μετα στο φορουμ και τα ποσταρες. Σιγα τα ΟΑ που το καναμε και θεμα συζητησης και το 2ο ηταν , σε ρωτησα οτι αμα ερθω ως εκει και για τον Χ , Υ λογο δεν μου αρεσεις, θα σηκωθο να φυγω. Που ειναι το κακο σε αυτο ? Εχουμε κραξει πολλους που πανε βλεπουν κατι που δεν τους αρεσει αλλα καθονται επειδη ειτε ντρεπονται να φυγουν ειτε σκεφτονται μονο με το κατω κεφαλι. Ζωη μαλακες αμα θες να εχεις , παρτους με το τσουβαλι, εγω μαλακας δεν γινομαι για καμια πουτανα. Σε εθιξα με τον χαρακτηρισμο? πουτανα εισαι, πουτανα θα σε λεω. Λοιπον πολυ ασχοληθηκα. Δεν ειμαι κανας νεος που μολις βγηκε πρωτη φορα να παει με call girl. Και οσο για το "εγω κανω οτι θελω και οχι οτι μου πουνε" θυμησου τοτε που σε ειχα πει να ανοιξεις δικο σου θεμα και το εκανες. Και στο ειχα πει για να σε βοηθησω να προσανατολιστεις στο φορουμ και το σαιτ και να βγαλεις δουλιτσα που απο οτι φαινεται επιασε. Τωρα οσο αναφορα για το αναπαντητο μηνυμα χαζος δεν ειμαι, το επιασα το νοημα, οταν λες στο αλλον οτι εισαι φουλ καθε μερα ολη μερα. Κοιτα ρε μαλακα που καθισα εγραψα ολα αυτα για μια 50 χρονη που μας το παιζει και περιζητητη.