Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Εγώ δεν είμαι η Ζωή,ούτε έκανα παράθεση σε δικό σου ποστ!!!Κι εγω αλλα πως θα βρεθουμε?
Μπερδεύτηκες!!!
Εγώ δεν είμαι η Ζωή,ούτε έκανα παράθεση σε δικό σου ποστ!!!Κι εγω αλλα πως θα βρεθουμε?
Μόνο σε περίπτωση αν μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη ? γιατί ο "αρραβωνιαστικός" είναι Αθηναίος και πολυγαμικός ??? καλημέρα ?Δηλαδή θα είσαι μονογαμική πλέον ;;
Έχεις σκεφτεί να έρθεις Αθήνα να μας ανανεώσεις λίγο τον αέρα ;;;Μόνο σε περίπτωση αν μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη ? γιατί ο "αρραβωνιαστικός" είναι Αθηναίος και πολυγαμικός ??? καλημέρα ?
Θα μας αναφέρεις μερικά παραπάνω για την εμφάνιση (πρόσωπο) που δεν φαίνεται στις φωτό? Ευχαριστώ πολύΣυνάντηση χθες με τη Ζωή. Το ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι εντυπώσεις πραγματικά άριστες. Η γυναικάρα το 'χει! Σε κερδίζει με τις υπηρεσίες της και τη συμπεριφορά της. Θα γράψω αναλυτικά ήταν ανοίξει καρτέλα της.
Όχι μωρό μου ψέματα είναι ? εγώ βλέπεις δεν έχω τι να κάνω στο σπίτι μου και κάθομαι στο μπαλκόνι του ΡΕΞ και μετράω τα αυτοκίνητα στην Μοναστηρίου ???Προσπαθησα 2 μερες σερι να κλεισω ραντεβου και απο οτι μου ειπε καθε μερα φουλ η γυναικα. Μουφα η αληθεια?
Εχεις καβαλησει το καλαμι μου φαινεται. Μπορουσες να απαντησεις στο μηνυμα μου το χθεσινο αντι να μετρας τα αυτοκινητακια. Τεσπα σε τετοιες γυναικες που το παιζουν ιστορια εγω απεχω. Καλες δουλειες "μαγκακι".Όχι μωρό μου ψέματα είναι ? εγώ βλέπεις δεν έχω τι να κάνω στο σπίτι μου και κάθομαι στο μπαλκόνι του ΡΕΞ και μετράω τα αυτοκίνητα στην Μοναστηρίου ???
Προσπαθησα 2 μερες σερι να κλεισω ραντεβου και απο οτι μου ειπε καθε μερα φουλ η γυναικα. Μουφα η αληθεια?
κ. Ζωη μου φαινεται εχει πεσει πολλη ζητηση (ως αποτελεσμα της καλης διαφημισης) οποτε πρεπει να ανεβει και η προσφορα!Όχι μωρό μου ψέματα είναι ? εγώ βλέπεις δεν έχω τι να κάνω στο σπίτι μου και κάθομαι στο μπαλκόνι του ΡΕΞ και μετράω τα αυτοκίνητα στην Μοναστηρίου ???
Το πρώτο μήνυμα σου ήταν στις 5 Ιουλίου. Από τότες Με έχεις ρωτήσει 1002 πράγματα μου έχεις ζητήσει φωτογραφίες, μου έχεις ζητήσει βίντεο (για να με δεις από καλύτερη οπτική γωνία), μου έχεις ζητήσει να σου κάνω πασαρέλα όπως τα μπουρδέλα για να αποφασίσεις αν θέλεις να περάσεις μαζί μου ή όχι, σου είχα πει μία μέρα Έλα αλλά δεν μπορούσες εσύ (εντάξει συμβαίνει σε όλους) ... Δεν έχω αφήσει ούτε ένα μήνυμα σου αναπάντητο, χωρίς να ξέρω ποιος είσαι (το κατάλαβα τώρα με την ερώτηση που έκανες εδώ).... Και μετά από όλο αυτό με λες εμένα μαγκάκι... Δεν πειράζει όπως σου είπα και στο viber καλή καρδιά...Εχεις καβαλησει το καλαμι μου φαινεται. Μπορουσες να απαντησεις στο μηνυμα μου το χθεσινο αντι να μετρας τα αυτοκινητακια. Τεσπα σε τετοιες γυναικες που το παιζουν ιστορια εγω απεχω. Καλες δουλειες "μαγκακι".
Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι το πρόσωπο της επίσης με κέρδισε (δε την κάνεις πάνω από 40-42) και ότι έχει πολύ όμορφο βλέμμα. Είναι χαμογελαστή και ευχάριστη.Θα μας αναφέρεις μερικά παραπάνω για την εμφάνιση (πρόσωπο) που δεν φαίνεται στις φωτό? Ευχαριστώ πολύ
Με κάλυψες! Ευχαριστώ!Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι το πρόσωπο της επίσης με κέρδισε (δε την κάνεις πάνω από 40-42) και ότι έχει πολύ όμορφο βλέμμα. Είναι χαμογελαστή και ευχάριστη.Με κΕκείνο που μπορώ να πω είναι ότι το πρόσωπο της επίσης με κέρδισε (δε την κάνεις πάνω από 40-42) και ότι έχει πολύ όμορφο βλέμμα. Είναι χαμογελαστή και ευχάριστη.
τι λάστιχα φοράς και πόσα άλογα είσαι δεν μας είπες χαχαχαΤο πρώτο μήνυμα σου ήταν στις 5 Ιουλίου. Από τότες Με έχεις ρωτήσει 1002 πράγματα μου έχεις ζητήσει φωτογραφίες, μου έχεις ζητήσει βίντεο (για να με δεις από καλύτερη οπτική γωνία), μου έχεις ζητήσει να σου κάνω πασαρέλα όπως τα μπουρδέλα για να αποφασίσεις αν θέλεις να περάσεις μαζί μου ή όχι, σου είχα πει μία μέρα Έλα αλλά δεν μπορούσες εσύ (εντάξει συμβαίνει σε όλους) ... Δεν έχω αφήσει ούτε ένα μήνυμα σου αναπάντητο, χωρίς να ξέρω ποιος είσαι (το κατάλαβα τώρα με την ερώτηση που έκανες εδώ).... Και μετά από όλο αυτό με λες εμένα μαγκάκι... Δεν πειράζει όπως σου είπα και στο viber καλή καρδιά...
Χαχα 163 αλλά κάποια έχουν ψοφήσει ???? τι μου θύμησες τα λάστιχα ?θέλουν αλλαγή ???τι λάστιχα φοράς και πόσα άλογα είσαι δεν μας είπες χαχαχα