Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για να γράφουμε τις κριτικές μας!!!Έχει περίπου 5 κριτικές.. απλά είναι σκόρπιες... ?
Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για να γράφουμε τις κριτικές μας!!!Έχει περίπου 5 κριτικές.. απλά είναι σκόρπιες... ?
Δύσκολο το βλέπω να κράτησες κι εσύ το μηδέν, όλο και θα έφαγες κάνα μπαλάκιΣήμερα ο δικέφαλος και εγώ τελειώνουμε την ίδια ώρα.. ? βέβαια εγώ σίγουρα θα είμαι καλά ο δικέφαλος δεν ξέρω ? αύριο δεν θα είμαι.. από βδομάδα ?
Πρωι πρωι και δεν εχει ελευθερο δωματιο;Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? από σήμερα έως και την Πέμπτη θα είμαι στη διάθεσή σας... μόλις έχω δωμάτιο θα ανοίξει και το κινητό μου ?????
Δυστυχώς δεν έχει τίποτα.. οπότε περιμένω ?Πρωι πρωι και δεν εχει ελευθερο δωματιο;
Προς το παρόν όχι. ?Ζωή έρχεσαι καθόλου Αθήνα;
Όχι καλέ Από τότες που έγινε ανακαίνιση στο ξενοδοχείο μένει πολύς κόσμος με κανονική διαμονή, όπως και τα πληρώματα από τα καράβια που παρκάρουν π.χ. από δρομολόγιο της Σκιάθο.Πρωι πρωι ολοι σπρωχνουν.
Τοσο καλη και μονιμη πελατισσα εισαι, δεν σου εχουν κατι ειδικα για σενα;? ντροπη τουςΌχι καλέ Από τότες που έγινε ανακαίνιση στο ξενοδοχείο μένει πολύς κόσμος με κανονική διαμονή, όπως και τα πληρώματα από τα καράβια που παρκάρουν π.χ. από δρομολόγιο της Σκιάθο.
ελα στο τσαρδι μου αγαπουλα...καλημεραΔυστυχώς δεν έχει τίποτα.. οπότε περιμένω ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προς το παρόν όχι. ?
Τυχερα τα πληρωματα.Όχι καλέ Από τότες που έγινε ανακαίνιση στο ξενοδοχείο μένει πολύς κόσμος με κανονική διαμονή, όπως και τα πληρώματα από τα καράβια που παρκάρουν π.χ. από δρομολόγιο της Σκιάθο.
Βαλ'το στο πρόγραμμα άμεσα... ?Δυστυχώς δεν έχει τίποτα.. οπότε περιμένω ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προς το παρόν όχι. ?
Αν κυκλοφορεις ετσι εξω βλεπω να αυξανονται κατακορυφα τα τροχαια.Με ταλαιπώρησαν σήμερα... Και σαν μεγάλη γυναίκα δεν τα μπορώ αυτά... αλλά ευτυχώς αλλά ok ???
Μεγάλη όταν λες σε υψος φαντάζομαι ή να το κάποιο πιο κουλτουριάρικο μεγάλη σε καρδιά και συναισθήματαΜε ταλαιπώρησαν σήμερα... Και σαν μεγάλη γυναίκα δεν τα μπορώ αυτά... αλλά ευτυχώς αλλά ok ???