Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Το έχω ζητήσει περιμένω απάντηση... Μα αυτός επικοινωνία μόνο με email γίνεται έτσι ?Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για να γράφουμε τις κριτικές μας!!!
Το έχω ζητήσει περιμένω απάντηση... Μα αυτός επικοινωνία μόνο με email γίνεται έτσι ?Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για να γράφουμε τις κριτικές μας!!!
Εγώ σας θέλω διαβασμένος ???????δειξε βυζια να μας στειλεις αδιαβαστους
Θα προλάβω να σε συναντήσω ή θα με στείλεις πριν την ώρα μου;;;;Άντε να έρθει ο χειμώνας γιατί το καλοκαίρι είναι σκέτη ταλαιπωρία για τα πόδια ??
Τώρα που είσαι εδώ δεν σε αφήνω τόσο εύκολα να μου πάθεις κάτι.... ???Θα προλάβω να σε συναντήσω ή θα με στείλεις πριν την ώρα μου;;;;
Υπάρχει μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ήσουν κάθετα αρνητική για να κατέβεις Αθήνα. Έλεγες ένα ξερό όχι, τώρα βλέπω σιγά σιγά έχει αλλάξει αυτό...Προς το παρόν όχι. ?
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να σας βάλω στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω πώς και πότε θα δούμε...?Υπάρχει μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ήσουν κάθετα αρνητική για να κατέβεις Αθήνα. Έλεγες ένα ξερό όχι, τώρα βλέπω σιγά σιγά έχει αλλάξει αυτό...
Γι' αυτό είσαι είδωλο!!! Καλά τα λέω τόσο καιρό....Τώρα που είσαι εδώ δεν σε αφήνω τόσο εύκολα να μου πάθεις κάτι.... ???
Στείλε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή όπως στον antistheniΘα μου δώσει κάποιος το e-mail το συγκεκριμένο site ? Έχω στείλει εδώ και μέρες για να μου ανοίξουν καρτέλα Και απορώ πως δεν πήρα απάντηση.... μήπως έστειλα πουθενά αλλού ????
Βάλε μας εσύ στο πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά!!!Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να σας βάλω στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω πώς και πότε θα δούμε...?
ενω εμεις που ειμαστε κοντα εχουμεΖωή ελα τρικαλα (γιατι δεν εχω ουτε για το κτελ)
Ποτε θα ερθεις αθηνα?θελω να σε γλυψω ολη απο πανω μεχρι κατωΓια τον αρραβωνιαστικό μου ?? και όχι μόνο ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με μανίκα ????
Οταν είμασταν μικροι, πριν πάρα πολλά χρόνια, το λέγαμε σφεντόναΒρήκα καινούργιο παιχνίδι ???????