erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
μην φας εχουμε γλαροσουπα θα ειμαι και εγω εκει
τι θα κάνεις???????? τον γλάρο????
μην φας εχουμε γλαροσουπα θα ειμαι και εγω εκει
για να σου κανω χαλαστρατι θα κάνεις???????? τον γλάρο????
για να σου κανω χαλαστρα
Εγώ που είμαι βέρος Βορειοελλαδιτης και ζω 16 χρόνια στην Αθήνα σε ποια κατηγορία συγκαταλέγομαι;;;Άρα ξέρεις τι θα πει καλό σεξ.... Άρα ραντεβού με σένα μόνο για τέλος της μέρας ???????
Κάτι σαν μπουγάτσα με κιμά χαχαχα εσύ μωρό μου πιάνεις όλες τις κατηγορίες ??????????Εγώ που είμαι βέρος Βορειοελλαδιτης και ζω 16 χρόνια στην Αθήνα σε ποια κατηγορία συγκαταλέγομαι;;;
Όσο σηκώνεται παλικάρια είναι.... Μετά δεν ξέρω ???? μετά μπορουν να είναι μπλε παλικάρια ??? σαν στρουμφάκια δηλαδή ?????????Ζωή, στα πόδια σου σφάζονται παλικάρια!!!!!
...παλικάρια τώρα μη φανταστείς!! Τρόπος του λέγειν
με φλουρι ειναιΚάτι σαν μπουγάτσα με κιμά χαχαχα εσύ μωρό μου πιάνεις όλες τις κατηγορίες ??????????
Κοίταξε να δεις η γνήσια μπουγάτσα είναι χωρίς γέμιση μόνο φύλλο με άχνη και κανέλα.... Εσείς εκεί μείνατε στην κρέμα εμείς την πήγαμε σε άλλο level ... αφού...???????με φλουρι ειναι
Εσένα πρέπει να σε πάρω μαζί μου για σουλατσάρισμα γευστικών απολαύσεωνΚοίταξε να δεις η γνήσια μπουγάτσα είναι χωρίς γέμιση μόνο φύλλο με άχνη και κανέλα.... Εσείς εκεί μείνατε στην κρέμα εμείς την πήγαμε σε άλλο level ... αφού...???????
Αντιο ζωή με τέτοιες ποδαρες!! Πέθανα και αναστήθηκα!!Πολλές γυναίκες λένε ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι... Εγώ πάλι επιμένω ότι σκέφτονται με το πάνω κεφάλι, και είναι τόσο εύκολο να βάλεις μπρος και τα δύο... αρκεί να το θέλει η γυναίκα ?? αχχχχ δροσιστικά ???
Είπα να κάνεις στάση να τη βρούμε,όχι ότι είσαι μακριά και δεν μπορώ να έρθωΑγόρι μου η Κατερίνη είναι 30 λεπτά απόσταση από το ξενοδοχείο μου τα αγόρια που έρχονται από ανατολικά πχ Περαία πιο πολλή ώρα κάνουν ??
δεν μπορεις μιση ωρα δρομο παιχτη μαλλον εχασες το τρενο....πια θυσια εχεις κανει εσυ για εμενα που λεει και η αντζελαΕίπα να κάνεις στάση να τη βρούμε,όχι ότι είσαι μακριά και δεν μπορώ να έρθω
Αμέ γιατί όχι.... Παρεμπιπτόντως είμαι και πολύ καλή στην κουζίνα.... Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά ..... Έχω όλες τις προδιαγραφές ??????Εσένα πρέπει να σε πάρω μαζί μου για σουλατσάρισμα γευστικών απολαύσεων
Εσύ αγάπη όταν έρθεις φέρε και δαχτυλίδι αρραβώνων μαζί σου .... Να παντρευτείς δεν μπορείς να αρραβωνιαστείς όμως γίνεται ?????????Αντιο ζωή με τέτοιες ποδαρες!! Πέθανα και αναστήθηκα!!
etsi streibein dia toy aρραβωνοςΕσύ αγάπη όταν έρθεις φέρε και δαχτυλίδι αρραβώνων μαζί σου .... Να παντρευτείς δεν μπορείς να αρραβωνιαστείς όμως γίνεται ?????????
Για εκεί πάει η δουλίτσα! ???? Οι δαχτυλάρες σου είναι για ....παντρειά!!Εσύ αγάπη όταν έρθεις φέρε και δαχτυλίδι αρραβώνων μαζί σου .... Να παντρευτείς δεν μπορείς να αρραβωνιαστείς όμως γίνεται ?????????
παιχτη κουμπαρος εγω μην ψαχνεις αλλον κανα ξενο και εφαρμοση το ο κουμπαρος την κουμπαραΓια εκεί πάει η δουλίτσα! ???? Οι δαχτυλάρες σου είναι για ....παντρειά!!
Αυτό μόνο από κοντά θα το ανακαλύψουμε, όσο για το σουλατσάρισμα γευστικών περιπετειών, αφού πέσει λίγο η θερμοκρασία, ευχαρίστως να το κανονίσουμε. Πάντα απολαμβάνω να μοιράζομαι όμορφες, γευστικές, εμπειρίες με εξίσου λάτρεις του καλού, ποιοτικού, φαγητούΑμέ γιατί όχι.... Παρεμπιπτόντως είμαι και πολύ καλή στην κουζίνα.... Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά ..... Έχω όλες τις προδιαγραφές ??????